Kas tuunimine siis teeb ilusamaks või mitte?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 17:28
Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 16:21 Ning need ülikitsaste huultega meenutavad kana nokka :lol:
Keegi tundis end torgatuna ;)
Nende kitsaste huulte täitesüstidega saab palju normaalsema ja ilusama tulemuse. Ja päris selliseid on vähestel, paljud ka meestel, kes sellest nagunii probleemi ei tee. .
Kitsad huuled süstituna ongi just needsamad "pardimokad" ;)
Külaline

Liigne meik ei tee ilusamaks, pigem vanemaks. Vananemise kiirus on geenidesse kodeeritud koos keskkonnast pärit mõjutustega. Hoiduge päikesest või kasutage SPF50.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 17:49
Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 17:28
Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 16:21 Ning need ülikitsaste huultega meenutavad kana nokka :lol:
Keegi tundis end torgatuna ;)
Nende kitsaste huulte täitesüstidega saab palju normaalsema ja ilusama tulemuse. Ja päris selliseid on vähestel, paljud ka meestel, kes sellest nagunii probleemi ei tee. .
Kitsad huuled süstituna ongi just needsamad "pardimokad" ;)
Mis lollus see veel on? Huultesse süstitakse 0,5-1 ml. ja huul ongi ilus. Et seda pardimokka saada, tuleb süstida 5-10 ml ja selle kujunemiseks tuleb ikka kõvasti aega võtta, sest seda ei tehta korraga.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 15:32
Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 15:10
Mauno kirjutas: 30 Aug 2024 10:50 Ei tundu, täitsa eakohane on. Ja ega ta oma nägu ju nagunii tuunida pole pm lasknud, ainult ülahuult korrigeeris.
Botoxit on ja ilmselt ka kuskil fillereid, 100%. Kui vaadata selle videot algust, siis näha, kuidas näolihased ei liigu kaasa.
Vt youtube’s: TÕEHETK! Mallukas kiusab Ülemistes ostlejaid

Seda ei peeta tuunimiseks, see tavaline enda naha eest hoolitsemine, nagu kosmeetik.
Botox on "naha" eest hoolitsemine? Kui see sarkasmina mõeldud, siis vabandan. Botox on neurotoksiin, mis põhjustab "halvatust", halvab lihase liigutused. Naha eest hoolitsemisega pole ju mingit pistmist. Mis see tuunimine siis on sinu kriteeriumite järgi? Implantaadid? Näo lõikus?
Kas huulte täis süstimine on ka harilik "naha eest hoolitsemine" ?
Külaline

Mauno kirjutas: 30 Aug 2024 10:50 Ei tundu, täitsa eakohane on. Ja ega ta oma nägu ju nagunii tuunida pole pm lasknud, ainult ülahuult korrigeeris.
Minu arust on ikka igasugu süste ka teinud, need on nägu muutnud. Lisaks ka hammastele mingid katted pannud, see on naeratuse imelikumaks teinud. Siis tegi mingit rasvaimu oma lõuajoonele ja lotile pluss liplift. Seda kõike võiks nagu tuunimise alla liigitada küll, sest on nägu päris palju muutnud originaaliga võrreldes.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 18:07
Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 15:32
Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 15:10

Botoxit on ja ilmselt ka kuskil fillereid, 100%. Kui vaadata selle videot algust, siis näha, kuidas näolihased ei liigu kaasa.
Vt youtube’s: TÕEHETK! Mallukas kiusab Ülemistes ostlejaid

Seda ei peeta tuunimiseks, see tavaline enda naha eest hoolitsemine, nagu kosmeetik.
Botox on "naha" eest hoolitsemine? Kui see sarkasmina mõeldud, siis vabandan. Botox on neurotoksiin, mis põhjustab "halvatust", halvab lihase liigutused. Naha eest hoolitsemisega pole ju mingit pistmist. Mis see tuunimine siis on sinu kriteeriumite järgi? Implantaadid? Näo lõikus?
Kas huulte täis süstimine on ka harilik "naha eest hoolitsemine" ?

Jah, loomulikult on. Kui hoolitsed, et hullemini kortsu ei lähe, on see naha eest hoolt kandmine. Tuunimine on ilulõikused, k.a. tissid, rasvaimu, ribide eemaldamine, pepuimpkantaadid, põse-ja lõuaimplantaadid, kogu hambarea implantaatide või laminaatidega asendamine.
Külaline

Jah, loomulikult on. Kui hoolitsed, et hullemini kortsu ei lähe, on see naha eest hoolt kandmine. Tuunimine on ilulõikused, k.a. tissid, rasvaimu, ribide eemaldamine, pepuimpkantaadid, põse-ja lõuaimplantaadid, kogu hambarea implantaatide või laminaatidega asendamine.
No mitmeid asju sellest on ta ju teinud, mis mõttes siis tuuninud pole. Kui sinu arust on süstid sama mis lihtsalt meikimine või niisutav kreem, siis see jääb välja, aga ausalt öeldes annab täitesüstidega ka nii mõndagi korda saata. Mina paneks selle siiski tuunimise alla.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 20:47
No mitmeid asju sellest on ta ju teinud, mis mõttes siis tuuninud pole. Kui sinu arust on süstid sama mis lihtsalt meikimine või niisutav kreem, siis see jääb välja, aga ausalt öeldes annab täitesüstidega ka nii mõndagi korda saata. Mina paneks selle siiski tuunimise alla.
Täitesüstidega taastad seda, mis sul varem olnud on, seetõttu seda tuunimiseks ei pea. Kui jalg amputeeritakse ja paned kunstjala, siis seda ju ei nimeta tuuninguks.
Külaline

Selle Malluka puhul paraku hakkab kõige enne silma suhtumine ja see mulle ei meeldi. Lapsed kuskil lauapeal, sikutavad kõike mis ette jääb, ühel lapsel olid jalad laua peal,räägivad laua viina joomisest jne. Sellel Mallukal tissid välkusid, no teadis ju, et telekasse läheb, oleks võinud veidi viisakam olla. Mul on ka 3 last suureks kasvatatud, no vaatasin nagu ilmaimet ausalt öeldes seda laste käitumist just. Sõbrantsidega istutakse maha ja hakatakse teist inimest (BSH) nokkima ja ikka armutult. Seejuures leitakse, et see käitumine on ok. No mina ei tea, mis seal nende vahel olnud on, aga mulje sellest Mallukast jäi ikka päris halb kui aus olla. See Brigitte meeldib palju rohkem, võimalik, et seepärast, et tekib vajadus kaitsta seda, keda materdatakse. Ja vanus sellel Mallukal, no pakuks 55+ paraku, lihtsalt näeb selline välja, midagi ei ole teha.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 21:21 Selle Malluka puhul paraku hakkab kõige enne silma suhtumine ja see mulle ei meeldi. Lapsed kuskil lauapeal, sikutavad kõike mis ette jääb, ühel lapsel olid jalad laua peal,räägivad laua viina joomisest jne. Sellel Mallukal tissid välkusid, no teadis ju, et telekasse läheb, oleks võinud veidi viisakam olla. Mul on ka 3 last suureks kasvatatud, no vaatasin nagu ilmaimet ausalt öeldes seda laste käitumist just. Sõbrantsidega istutakse maha ja hakatakse teist inimest (BSH) nokkima ja ikka armutult. Seejuures leitakse, et see käitumine on ok. No mina ei tea, mis seal nende vahel olnud on, aga mulje sellest Mallukast jäi ikka päris halb kui aus olla. See Brigitte meeldib palju rohkem, võimalik, et seepärast, et tekib vajadus kaitsta seda, keda materdatakse. Ja vanus sellel Mallukal, no pakuks 55+ paraku, lihtsalt näeb selline välja, midagi ei ole teha.
Kõigega nõus. Mis mulle tundub lisaks uskumatu ja hämmastav on see, kui palju tal on jälgijaid-fänne. Minu jaoks täiesti vastuvõetamatu tüüp. Väga madala väljendusoskuse ja kõnepruugiga. Lisaks nii negatiivne ja lihtsalt labane. Aga järelikult läheb tuhandetele selline stiil peale. Ei ole aru saanud, mis eeskuju ta annab. Brigitte vähemalt õpib midagi uut juurde ja on kaugel rumalast inimesest. Aga mallukas... pole tegu, pole nägu.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 22:51
Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 21:21 Selle Malluka puhul paraku hakkab kõige enne silma suhtumine ja see mulle ei meeldi. Lapsed kuskil lauapeal, sikutavad kõike mis ette jääb, ühel lapsel olid jalad laua peal,räägivad laua viina joomisest jne. Sellel Mallukal tissid välkusid, no teadis ju, et telekasse läheb, oleks võinud veidi viisakam olla. Mul on ka 3 last suureks kasvatatud, no vaatasin nagu ilmaimet ausalt öeldes seda laste käitumist just. Sõbrantsidega istutakse maha ja hakatakse teist inimest (BSH) nokkima ja ikka armutult. Seejuures leitakse, et see käitumine on ok. No mina ei tea, mis seal nende vahel olnud on, aga mulje sellest Mallukast jäi ikka päris halb kui aus olla. See Brigitte meeldib palju rohkem, võimalik, et seepärast, et tekib vajadus kaitsta seda, keda materdatakse. Ja vanus sellel Mallukal, no pakuks 55+ paraku, lihtsalt näeb selline välja, midagi ei ole teha.
Kõigega nõus. Mis mulle tundub lisaks uskumatu ja hämmastav on see, kui palju tal on jälgijaid-fänne. Minu jaoks täiesti vastuvõetamatu tüüp. Väga madala väljendusoskuse ja kõnepruugiga. Lisaks nii negatiivne ja lihtsalt labane. Aga järelikult läheb tuhandetele selline stiil peale. Ei ole aru saanud, mis eeskuju ta annab. Brigitte vähemalt õpib midagi uut juurde ja on kaugel rumalast inimesest. Aga mallukas... pole tegu, pole nägu.
Hommikul raadios öeldi, et ta viimast raamatut on eelmüügist müüdud 2000 tükki.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 16:03 Hehh, ükspäev vaatasin dokumentaali Celine Dionist ja tüdrukuna polnud grammigi mingit ilu. Hiljem kuulsuse tipul tuuniti sealt täitsa roogitav räim välja. Neid, keda kohe üldse ei anna kaunitariks stiliseerida, on väga vähe. Isegi Tori Spelling, võimatu materjal, suudeti noorena pilkupüüdvaks tuunida.
Tori Spelling oli noorena huvitava välimusega ja sugugi mitte tuunitud. Vähemalt näost mitte. Nüüd näeb ta välja nagu iga teine Hollywoodi plastiknaine- jube ühesõnaga. Kurb, kui inimene tahab kõigest hingest sarnaneda teistega ega oska oma eristuvat välimust oma kasuks pöörata.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 21:06
Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 20:47
Täitesüstidega taastad seda, mis sul varem olnud on, seetõttu seda tuunimiseks ei pea. Kui jalg amputeeritakse ja paned kunstjala, siis seda ju ei nimeta tuuninguks.
Ei, see ei ole tuuning, see on ülisuur operatsioon. Ja igasugused süstid on invasiivsed sekkumised, mis võivad lõppeda surmaga. Ilmselgelt pole ka need tuunimised, vaid midagi palju tõsisemat.
Külaline

Tema pole nii vana, et vaja midagi taastada oleks, tema on täitesüstidega nägu kujundanud. Põsed, lõuajoon, huuled jne.
Külaline

Järgmise episoodi treileris teatab ta ise näole viidates : Mul on kõik botoxit täis.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Külaline kirjutas: 31 Aug 2024 08:27
Järgmise episoodi treileris teatab ta ise näole viidates : Mul on kõik botoxit täis.
Aga botox ei muuda näojooni. Nina, silmad, põsed jm tal ju lõikamata.
Külaline

Mauno kirjutas: 31 Aug 2024 10:48
Külaline kirjutas: 31 Aug 2024 08:27
Aga botox ei muuda näojooni. Nina, silmad, põsed jm tal ju lõikamata.
Filleritega saab muuta küll näojooni, võib olla ei tea ta ise ka mida kuhu süstitakse. Kui vaadata konkreetselt põsesarnu näiteks, siis tundub küll et on midagi teinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 17:49 Kitsad huuled süstituna ongi just needsamad "pardimokad" ;)
Loll oled. Kitsad huuled natuke täites ei torka üldse silma, vaid on ilusamad. Pardimokad (just sellepärast nad pardimokad ongi, et pardil pole mokk, on nokk, tibil aga ON pardimokk, mitte nokk, saate aru?) :lol: Ja selliseid nagu siin ühel pildil, ei saa mingi 1-2 korra süstimisega. Eriti "nunnud" näevad need välja 20+ aasta pärast vananevas näos
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

https://mallukas.com/2018/10/29/ma-olen ... tte-staar/

https://mallukas.com/2017/04/27/minu-pe ... ud-loomad/

Tal põsesarnad alati kõrged olnud, lihtsalt suure kaalulanguse valguses need nüüd eriti esile tulnud, ma usun.
Viimati muutis Mauno, 31 Aug 2024 13:42, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

Fillerid muudavad küll näojooni, mul üks noor sugulane süstib nina, et selle kuju muuta. Minu arvates on see süstitud nina palju koledama kujuga, kui enne oli.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Andy, Bing [Bot], Mammut, Tutiga Täi ja 5 külalist