Kas tuunimine siis teeb ilusamaks või mitte?

vana hea klassika
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 10:45
Simon says: kirjutas: 30 Aug 2024 09:15
Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 08:49

Ma ei tea enesekindlamat inimest, kui mina. See ei tähenda, et ma näiteks mikrominis ringi tatsuks. Huulepulk teeb ilusamaks, nagu värvitud ripsmedki.
Ilusat asja ei saa "ilusamaks" teha.
Alati saab! Nagu ka vastupidi.
Mona Lisat ei saa. Kui saab ikusamaks teha, siis järelikult alguses polnud nii ilus;)))
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Ei tundu, täitsa eakohane on. Ja ega ta oma nägu ju nagunii tuunida pole pm lasknud, ainult ülahuult korrigeeris.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Simon says: kirjutas: 30 Aug 2024 10:47
Simon says: kirjutas: 30 Aug 2024 09:15
Ilusat asja ei saa "ilusamaks" teha.
Mona Lisat ei saa. Kui saab ikusamaks teha, siis järelikult alguses polnud nii ilus;)))
Mona Lisa ei olegi ilus vaid ikooni staatusesse tõstetud. Seal on suur ja oluline vahe.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 08:41
Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 21:29 Kriipshuuled on tõepoolest rõvedad. Õnneks on 30 aastat täitesüstid.
Kui kriipshuuli on naiste puhul vähemalt võimalik peita, siis meeste puhul on need ikka tõepoolest rõve pilt.
Mida mõeldakse nende kriipshuulte all? Et nagu polegi huuli või? Ma vist pole ühtegi sellist inimest näinud. Kümmekond aastat tagasi olid moes punnis pardimokad, kas neid peetakse praegu ikka veel ilusaks? Lihtsalt huvi pärast küsin.
Simon says:
Kontakt:

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 10:59

Mona Lisa ei olegi ilus vaid ikooni staatusesse tõstetud. Seal on suur ja oluline vahe.
Ja sead lendavad;)))
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 11:06
Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 08:41
Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 21:29 Kriipshuuled on tõepoolest rõvedad. Õnneks on 30 aastat täitesüstid.
Kui kriipshuuli on naiste puhul vähemalt võimalik peita, siis meeste puhul on need ikka tõepoolest rõve pilt.
Mida mõeldakse nende kriipshuulte all? Et nagu polegi huuli või? Ma vist pole ühtegi sellist inimest näinud. Kümmekond aastat tagasi olid moes punnis pardimokad, kas neid peetakse praegu ikka veel ilusaks? Lihtsalt huvi pärast küsin.

Elad kuskil keldris, et 10 aastat inimesi ei näe?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 11:06 Mida mõeldakse nende kriipshuulte all? Et nagu polegi huuli või? Ma vist pole ühtegi sellist inimest näinud. Kümmekond aastat tagasi olid moes punnis pardimokad, kas neid peetakse praegu ikka veel ilusaks? Lihtsalt huvi pärast küsin.
Pilt

Selliseid on ka noortel - kui inimene on tõsine ja kinnise suuga siis huulte asemel paistab ainult kriips
Külaline

Simon says: kirjutas: 30 Aug 2024 11:20
Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 10:59
Ja sead lendavad;)))
Piisava tõukejõu ja taganttuulega küll.
Külaline

Ma visuaalse õppijana paluks pilti mokkadega pardist, kelle sarnaseks neid täpselt süstitakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 11:31 Ma visuaalse õppijana paluks pilti mokkadega pardist, kelle sarnaseks neid täpselt süstitakse.
Pilt
taivopalm
Teerajaja

Postitus Postitas taivopalm »

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 11:31 Ma visuaalse õppijana paluks pilti mokkadega pardist, kelle sarnaseks neid täpselt süstitakse.
Kuvatõmmis 2024-08-30 134314.jpg
Kuvatõmmis 2024-08-30 134314.jpg (24.83 KiB) Vaadatud 621 korda
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 13:35 Pilt
Siin on tegu kummipardi nokaga... Eelpool seletatakse pardimokkadest. MOKKADEST! Millisel PARDIL on mokad?
Simon says:
Kontakt:

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 13:45
Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 13:35 Pilt
Siin on tegu kummipardi nokaga... Eelpool seletatakse pardimokkadest. MOKKADEST! Millisel PARDIL on mokad?
Kummist pardil.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 13:45 Siin on tegu kummipardi nokaga... Eelpool seletatakse pardimokkadest. MOKKADEST! Millisel PARDIL on mokad?
Kuule, kõiki asju ei saa võtta nii otseselt ometigi. Vaene inimene, kui sa igas väheolulises detailis sellist peent korrektsust taga ajama pead. "Pardimokad" on lihtsalt niisugune väljakujunenud termin, isegi kui pardil pole mokkasid, vaid on etteulatuv nokk, mis oma kujult võib ka suuremaid mokkasid meenutada. Saad ju aru küll tegelikult, millest jutt käib. See "pardimokad" on pigem negatiivse alatooniga väljend, nii et on partide suhtes igati õiglane, et seda näiteks pardinokaks ei nimetata. Nende nokad on igati tipp-topp.
Külaline

Mauno kirjutas: 30 Aug 2024 10:50 Ei tundu, täitsa eakohane on. Ja ega ta oma nägu ju nagunii tuunida pole pm lasknud, ainult ülahuult korrigeeris.
Botoxit on ja ilmselt ka kuskil fillereid, 100%. Kui vaadata selle videot algust, siis näha, kuidas näolihased ei liigu kaasa.
Vt youtube’s: TÕEHETK! Mallukas kiusab Ülemistes ostlejaid
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 15:10
Mauno kirjutas: 30 Aug 2024 10:50 Ei tundu, täitsa eakohane on. Ja ega ta oma nägu ju nagunii tuunida pole pm lasknud, ainult ülahuult korrigeeris.
Botoxit on ja ilmselt ka kuskil fillereid, 100%. Kui vaadata selle videot algust, siis näha, kuidas näolihased ei liigu kaasa.
Vt youtube’s: TÕEHETK! Mallukas kiusab Ülemistes ostlejaid

Seda ei peeta tuunimiseks, see tavaline enda naha eest hoolitsemine, nagu kosmeetik.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 20:52 Hehh, ükspäev vaatasin dokumentaali Celine Dionist ja tüdrukuna polnud grammigi mingit ilu. Hiljem kuulsuse tipul tuuniti sealt täitsa roogitav räim välja. Neid, keda kohe üldse ei anna kaunitariks stiliseerida, on väga vähe. Isegi Tori Spelling, võimatu materjal, suudeti noorena pilkupüüdvaks tuunida.
Ja mina olen teda vaadates just alati mõelnud, et sul võib olla raha ja võimalusi, aga kaunitari sinust ikka ei saa, kui algmaterjali ei ole. Teine samataoline, kes kohe meenub, on Rumer Willis.
Külaline

Need nn pardimokad ongi sellised ebaloomulikult punni süstitud huuled. On ääretult kole, kui inimene on profiilis ja enne, kui ta ise kohale jõuab, tulevad jupp maad eespool huuled.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 16:07
Need nn pardimokad ongi sellised ebaloomulikult punni süstitud huuled. On ääretult kole, kui inimene on profiilis ja enne, kui ta ise kohale jõuab, tulevad jupp maad eespool huuled.
Ning need ülikitsaste huultega meenutavad kana nokka :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 16:21 Ning need ülikitsaste huultega meenutavad kana nokka :lol:
Keegi tundis end torgatuna ;)
Nende kitsaste huulte täitesüstidega saab palju normaalsema ja ilusama tulemuse. Ja päris selliseid on vähestel, paljud ka meestel, kes sellest nagunii probleemi ei tee. .
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Andy, Bing [Bot], Mammut, Tutiga Täi ja 5 külalist