Kas tuunimine siis teeb ilusamaks või mitte?
-
Külaline
Kas tuunimine siis teeb ilusamaks või mitte?
Kas teile ei tundu, et Mallukas näeb oma vanuse kohta kuidagi väga vana välja (ta on 34): https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... tikaga-ule
-
Külaline
Kroonika ei tee eriti häid pilte ka. Tihti on ebaõnnestunud pilte avalikkuse ette nähtavale pandud.
Malluka välimust kommenteerida ei oska, pole temaga reaalses elus kohtunud.
Malluka välimust kommenteerida ei oska, pole temaga reaalses elus kohtunud.
-
Külaline
Ei tundu. Kui vanust ei teaks pakuks 32-34 vahemikku
-
Külaline
Minu arvates teeb küll vanemaks, sest silmaga märgatavad nn tuunimisjäljed tekivad enamasti 50 tuuris, kes neid protseduure pikalt juba "harrastanud".
-
Külaline
Kindlasti on neid, keda tuhnimine ilusamaks teeb. Palku sõltub aga ikkagi algmaterjalist. Mallukas näeb oluliselt parem välja kui enne tuunimist, seda küll. Aga ilusaks naiseks mina teda isiklikult pidada ei saa. Ja tunduvalt vanem näeb välja küll.
-
Külaline
*tuunimineKülaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 19:20 Kindlasti on neid, keda tuhnimine ilusamaks teeb. Palku sõltub aga ikkagi algmaterjalist. Mallukas näeb oluliselt parem välja kui enne tuunimist, seda küll. Aga ilusaks naiseks mina teda isiklikult pidada ei saa. Ja tunduvalt vanem näeb välja küll.
-
Külaline
Ta näeb igatahes vanem välja, kui mina. Ja ma olen 50.Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 17:15 Ei tundu. Kui vanust ei teaks pakuks 32-34 vahemikku
-
Külaline
Inimesed ei suudagi enda väljanägemist ise hinnata. Internet täis naisi, kes veendunult teatavad, et nad näevad 16 välja kuid tegelikkuses näevad nad täpselt sama vanad välja kui number passis näitab. Inimese harjub oma välimusega ja peab end kordades nooremaks. Kui paned 50 aastase ja 30 aastase kõrvuti seisma, on tõde ilmselge. Ei ole veel kohanud 50 aastast kes ei näeks 50 välja. Kortse ei pruugi ju olla aga midagi inimese näos ja silmavaates muutub
-
Külaline
Jah, kui oled värvimata, loomulike juustega keskmine naine, keda keegi ei märka.
-
Külaline
Mis tal enne häda oli? Minu arvates ei olnud tegu naisega, kes oleks halb välja näinud. Paljud muudab ka ainult professionaalse meigi, juuksuri, kehakaalu ja riiete valikuga.Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 19:20 Kindlasti on neid, keda tuhnimine ilusamaks teeb. Palku sõltub aga ikkagi algmaterjalist. Mallukas näeb oluliselt parem välja kui enne tuunimist, seda küll. Aga ilusaks naiseks mina teda isiklikult pidada ei saa. Ja tunduvalt vanem näeb välja küll.
-
Külaline
Üsna käegakatsutavas tulevikus on see vihakõne. Üldse saab kogu foorumist üks vihakõne, kui just valitsevat parteid ei kiida.
https://arvamus.postimees.ee/8085266/ma ... rg-unenagu
https://arvamus.postimees.ee/8085266/ma ... rg-unenagu
-
Külaline
Su elu eesmärk, et kõik sind märkaks ja jõllitaks? Absoluutselt kõik saavad end teha silmatorkavaks, aga siin pole tegeliku iluga mingit pistmist. Milleks sa paned kaalukaussidele üles löömata naise ja üles mukitud naise?Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 20:08Jah, kui oled värvimata, loomulike juustega keskmine naine, keda keegi ei märka.
-
Külaline
See on nüüd küll hülgemöla. Kole ja silmatorkamatu naine on meigituna veel koledam ja silmatorkavam. Seetõttu soovitataksegi mitte panna ripsmeid, eriti värvida, sest pilt on koledam, kuna inimene torkab ebameeldivalt silma.Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 20:15Su elu eesmärk, et kõik sind märkaks ja jõllitaks? Absoluutselt kõik saavad end teha silmatorkavaks, aga siin pole tegeliku iluga mingit pistmist. Milleks sa paned kaalukaussidele üles löömata naise ja üles mukitud naise?
Kena naine on niisamagi silmatorkav, ka mudaste riiete ja dressidega.
-
Külaline
No ei ole ikka küll. Kõik me oleme näinud pilte, millised näevad tavaelus välja rambivalguses pimestavalt kaunid staarid ja maailma kõige kaunimaks tituleeritud naised. Täiesti tavalised ja kui nad poleks kuulsad, siis ei pööraks keegi tänaval pead, et neile järgi vahtida. Paljud neist olid noore neiuna tavalised hiirekesed ja tunduvalt koledamad, kui hilisemas elus, mil neid hakkasid kujundama professionaalsed stilistid, juuksurid jne.Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 20:18See on nüüd küll hülgemöla. Kole ja silmatorkamatu naine on meigituna veel koledam ja silmatorkavam. Seetõttu soovitataksegi mitte panna ripsmeid, eriti värvida, sest pilt on koledam, kuna inimene torkab ebameeldivalt silma.Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 20:15Su elu eesmärk, et kõik sind märkaks ja jõllitaks? Absoluutselt kõik saavad end teha silmatorkavaks, aga siin pole tegeliku iluga mingit pistmist. Milleks sa paned kaalukaussidele üles löömata naise ja üles mukitud naise?Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 20:08
Jah, kui oled värvimata, loomulike juustega keskmine naine, keda keegi ei märka.
Kena naine on niisamagi silmatorkav, ka mudaste riiete ja dressidega.
-
Külaline
Hehh, ükspäev vaatasin dokumentaali Celine Dionist ja tüdrukuna polnud grammigi mingit ilu. Hiljem kuulsuse tipul tuuniti sealt täitsa roogitav räim välja. Neid, keda kohe üldse ei anna kaunitariks stiliseerida, on väga vähe. Isegi Tori Spelling, võimatu materjal, suudeti noorena pilkupüüdvaks tuunida.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 20:52 Hehh, ükspäev vaatasin dokumentaali Celine Dionist ja tüdrukuna polnud grammigi mingit ilu. Hiljem kuulsuse tipul tuuniti sealt täitsa roogitav räim välja. Neid, keda kohe üldse ei anna kaunitariks stiliseerida, on väga vähe. Isegi Tori Spelling, võimatu materjal, suudeti noorena pilkupüüdvaks tuunida.
Ta lõigati. Ilusamaks saabki lõigates. Mitte, et kole paneb huulepulga peale oma kriipssuule.
-
Külaline
M võib ennast lõpmatuseni tuunida, ikka pole ilus.
-
Külaline
Huulepulga kasutamine tundub üldse kuidagi vanamoodne. Heal juhul kaunistab huulepulk ühte naist viiest. Heal juhul. Seda siis, kui suus on sirge ja valge hambarivi ja normaalsed huuled, mitte kriipsud ega allergiline reaktsioon. Samas sellise naeratuse õnnelikul omanikul pole mingit värvi sinna üldse vajagi...Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 20:56Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 20:52 Hehh, ükspäev vaatasin dokumentaali Celine Dionist ja tüdrukuna polnud grammigi mingit ilu. Hiljem kuulsuse tipul tuuniti sealt täitsa roogitav räim välja. Neid, keda kohe üldse ei anna kaunitariks stiliseerida, on väga vähe. Isegi Tori Spelling, võimatu materjal, suudeti noorena pilkupüüdvaks tuunida.
Ta lõigati. Ilusamaks saabki lõigates. Mitte, et kole paneb huulepulga peale oma kriipssuule.
-
Külaline
Mida pekki? Huulepulk on iga naise juures elementaarne.Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 21:15Huulepulga kasutamine tundub üldse kuidagi vanamoodne. Heal juhul kaunistab huulepulk ühte naist viiest. Heal juhul. Seda siis, kui suus on sirge ja valge hambarivi ja normaalsed huuled, mitte kriipsud ega allergiline reaktsioon. Samas sellise naeratuse õnnelikul omanikul pole mingit värvi sinna üldse vajagi...Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 20:56Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 20:52 Hehh, ükspäev vaatasin dokumentaali Celine Dionist ja tüdrukuna polnud grammigi mingit ilu. Hiljem kuulsuse tipul tuuniti sealt täitsa roogitav räim välja. Neid, keda kohe üldse ei anna kaunitariks stiliseerida, on väga vähe. Isegi Tori Spelling, võimatu materjal, suudeti noorena pilkupüüdvaks tuunida.
-
Assamaia
Tegu on halva fotoga. Videotel ja storydes näeb ta ikka palju noorem välja oma vanusest.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Pepsi ja 6 külalist