Madisoni valijad

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 22:54
Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 22:47
Järjekordne idiootlik lammas on rääkinud. Kõike mida kallased, mihkelsonid ja kogu see kommude järeltulijate kamp räägib on puhas kuld. need tegelased on eesti maha müünud brüsseli ametikohtade pärast. ütle veel, et helmede pärast oleme euroopa kõige suuremas majanduslanguses. ütle nohhh
Miks EKRE pooldajad alati nii labased ja õelad on?

Kusjuures siin ongi sul õigus - ajal, mil Eestis oli rahaliselt väga hästi, võtsid need laenu ja kasvatasid rahva koormust, mis nüüd kahjuks intresside ja laenukoormuse näol väga kalliks maksma läheb.
Kui idioot saab olla? Mine telli riigilaenu, muidu jääd veel ilma. Jürgen ootab!
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 11:08

Kas ikka peab iseenda põhimõtteid teistele väevõimuga peale suruma ning teistsuguste põhimõtetega inimesi mõnituste ja lõugamiste saatel maatasa tegema? Ela ja järgi oma põhimõtet aga lase teistel sedasama teha, nende parima äranägemise järgi. Või neil pole seda õigust?
Ei pea suruma, mõnitama ega lõugama. Nii et hoidke oma perverssed "põhimõtted" endale ja ärge suruge neid kõigile seaduste näol peale, mõnitades ja lõuates.

See on täiesti fenomenaalne, kuidas refivalijatel on kõik pea peale pööratud. Absoluutselt teine maailm on teil, mingi lamemaailm, kus kõik on nagu kõverpeeglis.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 11:40

Kas ikka peab iseenda põhimõtteid teistele väevõimuga peale suruma ning teistsuguste põhimõtetega inimesi mõnituste ja lõugamiste saatel maatasa tegema? Ela ja järgi oma põhimõtet aga lase teistel sedasama teha, nende parima äranägemise järgi. Või neil pole seda õigust?
Ei pea suruma, mõnitama ega lõugama. Nii et hoidke oma perverssed "põhimõtted" endale ja ärge suruge neid kõigile seaduste näol peale, mõnitades ja lõuates.

See on täiesti fenomenaalne, kuidas refivalijatel on kõik pea peale pööratud. Absoluutselt teine maailm on teil, mingi lamemaailm, kus kõik on nagu kõverpeeglis.
Mida sa plärtsud ja lõugad sel juhul? Mina esitasin sulle täiesti neutraalse ja viisaka küsimuse, ilma mingeid hinnanguid andmata. Sinu poolt tuli vastuse asemel verbaalne solgirahe. Kusjuures sa ei näe, et selle juures midagi valesti oleks. Illustreerib ideaalselt mu esialgset pointi.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 11:56

Mida sa plärtsud ja lõugad sel juhul? Mina esitasin sulle täiesti neutraalse ja viisaka küsimuse, ilma mingeid hinnanguid andmata. Sinu poolt tuli vastuse asemel verbaalne solgirahe. Kusjuures sa ei näe, et selle juures midagi valesti oleks. Illustreerib ideaalselt mu esialgset pointi.
Lõugamisega alustasid sina. Nagu ikka, teise silmas palki näeb ... Sinu lõugamine on neutraalne ja viisakas, muidugi, muidugi. Maatasa tehakse see, mida lõugamise ja mõnituste saatel seaduslikult peale surutakse. Teed vahet? Sinul on repressiivne jõud, minul ei olegi muud kui lõugamine ja plärtsumine, kogu arsenal. Ja sina, kes tuled mulle selga kriminaalkaristustega, tuled mulle ütlema, et ma ei tohi isegi piiksuda, kohe on väevõimuga peale surumine?
See on ehe koolikiusamine, kus nurka surutud kiusatav ei tohi nuriseda ka, sest siis ta surub ennast peale, eks ole? Nõuab, et kõik peavad tema tahtmist tegema ehk kiusamise ära lõpetama. Selline loogika on sul. Mõtle natuke järele, äkki saad ise ka aru.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 12:15 Lõugamisega alustasid sina. Nagu ikka, teise silmas palki näeb ... Sinu lõugamine on neutraalne ja viisakas, muidugi, muidugi. Maatasa tehakse see, mida lõugamise ja mõnituste saatel seaduslikult peale surutakse. Teed vahet? Sinul on repressiivne jõud, minul ei olegi muud kui lõugamine ja plärtsumine, kogu arsenal. Ja sina, kes tuled mulle selga kriminaalkaristustega, tuled mulle ütlema, et ma ei tohi isegi piiksuda, kohe on väevõimuga peale surumine?
See on ehe koolikiusamine, kus nurka surutud kiusatav ei tohi nuriseda ka, sest siis ta surub ennast peale, eks ole? Nõuab, et kõik peavad tema tahtmist tegema ehk kiusamise ära lõpetama. Selline loogika on sul. Mõtle natuke järele, äkki saad ise ka aru.
Tule välja oma haledast ohvrirollist ja võta ise vastutus oma elu eest. Kogu see jutt on ainult mingi tuha pähe raputamine ja kiun. Kõik muudkui kiusavad, represseerivad ja suruvad nurka? Sa oled täiskasvanud inimene teiste täpselt samasuguste keskel, meil kõigil on täpselt samad õigused ja kohustused. Ei ole minul grammigi rohkem mingit repressiivset jõudu kui sul endal. Tõmba püksid üles ja lõpeta halisemine.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 12:15 Sinul on repressiivne jõud, minul ei olegi muud kui lõugamine ja plärtsumine, kogu arsenal.
Jah, isegi vaesel Martinil ei jää muud üle kui mööblit lõhkuda ja lõuata meie esindussaalis, vaevalt siis vähemvõimekatel järgijatelgi targemat pähe tuleb.
Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 11:36 Ei raisatud mitte meingeid reserve ära.
Rahandusministeeriumi lehelt graafik:
Pilt

Isegi põhikooliharidusega peaks suutma välja lugeda, et kõige viletsam oli reservi seis aastatel 2015-2019, meenutan: alates 2016 algusest kuni 2020 oli võimul EKREIKE. Edasi on koos võimuvahetusega reservide maht ainult kasvanud, paranenud on ka tulusus. Niiet jätaks selle lapselalina. Tõsi, 2015.a alustas reservide kahandamisega Rõivase valitsus, aga Rataski ei teinud mitme aasta jooksul midagi seisu parandamiseks, kuigi majandus oli hea. Isegi koroonakriisi ajal reserv kasvas, kuigi seda plaaniti hädakulutusteks kasutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 12:29
Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 12:15 Lõugamisega alustasid sina. Nagu ikka, teise silmas palki näeb ... Sinu lõugamine on neutraalne ja viisakas, muidugi, muidugi. Maatasa tehakse see, mida lõugamise ja mõnituste saatel seaduslikult peale surutakse. Teed vahet? Sinul on repressiivne jõud, minul ei olegi muud kui lõugamine ja plärtsumine, kogu arsenal. Ja sina, kes tuled mulle selga kriminaalkaristustega, tuled mulle ütlema, et ma ei tohi isegi piiksuda, kohe on väevõimuga peale surumine?
Tule välja oma haledast ohvrirollist ja võta ise vastutus oma elu eest. Kogu see jutt on ainult mingi tuha pähe raputamine ja kiun. Kõik muudkui kiusavad, represseerivad ja suruvad nurka? Sa oled täiskasvanud inimene teiste täpselt samasuguste keskel, meil kõigil on täpselt samad õigused ja kohustused. Ei ole minul grammigi rohkem mingit repressiivset jõudu kui sul endal. Tõmba püksid üles ja lõpeta halisemine.
Ma võtangi vastutust! Ma plärtsun ja lõugan, muud ma teha ei saagi. Ma ei saa ega soovi sind ju maha lasta ega vangi panna, nagu sina minuga saad ja soovid teha. Keera oma mõistus õigeks, siis saad aru. Kui sa ei tea, et sul on repressiivne jõud, mis riigikogu saalis enamushääletusega läbi suruti, siis oled sa tõesti loll ignorant. Lisaks näitab su lollust ja lugematust veel väljendi "tuhka pähe raputama" tobe valekasutus. See on muuseas tüüpiline teie leeri inimestele - harimatus, lugematus, pehmelt öeldes keskpärane mõistus, kuid see eest nn kõrgharidus, õige sugu (nais) ja represseeriv enamuse jõud.

Aga alustuseks püüa järele uurida, mis tähendab tuhka pähe raputama. Äbarik selline.
Külaline

Kui reffe ei tohi valida, siis keda tohib ja miks?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 12:35
Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 12:15 Sinul on repressiivne jõud, minul ei olegi muud kui lõugamine ja plärtsumine, kogu arsenal.
Jah, isegi vaesel Martinil ei jää muud üle kui mööblit lõhkuda ja lõuata meie esindussaalis, vaevalt siis vähemvõimekatel järgijatelgi targemat pähe tuleb.
Külaline kirjutas: 23 Aug 2024 11:36 Ei raisatud mitte meingeid reserve ära.
Rahandusministeeriumi lehelt graafik:
Pilt

Isegi põhikooliharidusega peaks suutma välja lugeda, et kõige viletsam oli reservi seis aastatel 2015-2019, meenutan: alates 2016 algusest kuni 2020 oli võimul EKREIKE. Edasi on koos võimuvahetusega reservide maht ainult kasvanud, paranenud on ka tulusus. Niiet jätaks selle lapselalina. Tõsi, 2015.a alustas reservide kahandamisega Rõivase valitsus, aga Rataski ei teinud mitme aasta jooksul midagi seisu parandamiseks, kuigi majandus oli hea. Isegi koroonakriisi ajal reserv kasvas, kuigi seda plaaniti hädakulutusteks kasutada.
Põrund oled või? Vii ennast faktidega kurssi, palun. Kui suudad. :lol: :lol: :lol:
Külaline

Sul peale lõugamise on siis mingeid fakte pakkuda või? Ma nagu esitasin fakti riigiameti lehelt, sina...? Kui sa ei suuda graafikut lugeda, ma võin uuesti üle seletada! See on raske ja nõuab teatud haridustaset, kolme klassi külakooliga hakkama ei saa, seda küll. Näita siis OMA fakte.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 15:23 Sul peale lõugamise on siis mingeid fakte pakkuda või? Ma nagu esitasin fakti riigiameti lehelt, sina...? Kui sa ei suuda graafikut lugeda, ma võin uuesti üle seletada! See on raske ja nõuab teatud haridustaset, kolme klassi külakooliga hakkama ei saa, seda küll. Näita siis OMA fakte.
Äkki sa uuriksid välja, kui pikk oli "ekreike" valitsus, ah? Spikker: vähem kui kaks aastat! Uuri välja riigikogu lehelt, see ei ole väga raske ja sinu kolm klassi külakooli peaks välja vedama. Kui ei saa hakkama, helista sõbrale.
Külaline

Sain juba oma veast aru, mis ei muuda mitte midagi sisuliselt- 2016-2020 terve see aeg polnud võimul sinu vihatud reffid ja riigireserv hakaks kasvama alles nende võimuletulekuga jälle. Ekre ei saanud millegi märkimisväärsega hakkama selle 2a jooksul, kui neil õnnestuski ennast korraks võimule suruda. Ei paraenenud midagi ja kadusid sinna kust tulid- vastutöötavateks röökuriteks. Nüüd juba täiesti hukule määratud partei, vaatame, kas kosuvad veel Madisoni jt kaotusest üldse.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 15:36 Sain juba oma veast aru, mis ei muuda mitte midagi sisuliselt- 2016-2020 terve see aeg polnud võimul sinu vihatud reffid ja riigireserv hakaks kasvama alles nende võimuletulekuga jälle. Ekre ei saanud millegi märkimisväärsega hakkama selle 2a jooksul, kui neil õnnestuski ennast korraks võimule suruda. Ei paraenenud midagi ja kadusid sinna kust tulid- vastutöötavateks röökuriteks. Nüüd juba täiesti hukule määratud partei, vaatame, kas kosuvad veel Madisoni jt kaotusest üldse.
On Ekre ja on teised. Loomulikult muudab sisuliselt sinu mõtet. Ekre oli võimu juures vähem kui 2 aastat. Ülejäänud aja olid võimul mitte-ekred, nende vahel ma vahet ei tee. Kuidas töötab koalitsioonivalitsus, seda sa vist peaksid teadma. Taas olid seal Ekre ja teised (tema vastased sisuliselt). Et ekre lubadustest niigi palju tehtud sai, on väike ime. Kui juba liiale hakkas minema, siis eelistati koalitsioonilepingu täitmise asemel valitsus maha võtta, ainus mitte-korruptsioonierakond välja visata ja korruptsoonikahtlusega keskerakonnaga (kelle pärast valitsus nagu laial läkski) edasi valitseda! Sulle ei tundu kohe väga palju imelik või? Ilmselt mitte.
Nii et Ekre haugutamine siin ei oma lihtsalt kandepinda, isegi kui te kõik nende vastased kooris röögite. Must jääb mustaks ja valge jääb valgeks. Aga muidu küll jah, Kaja ju ütleb ka ikka, et Ekre keeras kõik-kõik tuksi, mis nemad olid üles ehitanud, kahe aastaga. Kui Kaja ütleb, siis järelikult nii on. Ekre ajal oli koroona algus ja majandus taastus pärast ühena kõige kiirematest Euroopas. Ära sellele tähelepanu pööra, see pole tähtis.
Külaline

Lihtne fakt on see, et EKRE toetus on küsitluste põhjal rohkem kui 5 aasta kõige madalamas seisus. Keskerakond Madisoniga muidugi ainult võitis, kas Madison ise ka, eks seda näe kunagi tulevikus uutel valimistel.
Külaline

Ja ongi tõestus olemas. Enamus peavad ennast sama ilusateks, rikasteks, tearkadeks nagu reffid. Vanal Siimul õigus. Lõviosa matsirahvast on lihtsalt lollid
Külaline

Ja oledki oma "tõestusega" mudaliigas ja kena illustratsioon su oma väitele, tõepoolest loll. Argumendid said juba otsa? Ma võiks küll veel rääkida sellest, mis ekre sinna põhja viis, kus see praegu on. Võimul nad olla ei osanud, opositsioonis nad midagi tehtud ei saa, mõttetu kamp ju, lõugamises muidugi maailmameistrid. Kahtlen, kas see erakond kui selline oma 25.juubelit näeb!
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 12:00 Ja ongi tõestus olemas. Enamus peavad ennast sama ilusateks, rikasteks, tearkadeks nagu reffid. Vanal Siimul õigus. Lõviosa matsirahvast on lihtsalt lollid
No-noo, hoia veidi hoogu. Kui sina defineerid end matsirahvana, siis anna minna. Mina näiteks ei defineeri. Saan aru, et meie kultuurikiht võrreldes nn vana maailmaga on õhem, aga kultuur on meil täitsa ok ja tarku/edukaid/ilusaid inimesi küll ja veel. Kusjuures hästi ei adu, miks sa selle refi ilu teemasse tõid? Kas sulle ekre mees- ja naiskkonna näod ja kehaehitus siis ei meeldi? Või mis selle point oli, valgusta meid!
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 12:15
Külaline kirjutas: 29 Aug 2024 11:56

Lõugamisega alustasid sina. Nagu ikka, teise silmas palki näeb ... Sinu lõugamine on neutraalne ja viisakas, muidugi, muidugi. Maatasa tehakse see, mida lõugamise ja mõnituste saatel seaduslikult peale surutakse. Teed vahet? Sinul on repressiivne jõud, minul ei olegi muud kui lõugamine ja plärtsumine, kogu arsenal. Ja sina, kes tuled mulle selga kriminaalkaristustega, tuled mulle ütlema, et ma ei tohi isegi piiksuda, kohe on väevõimuga peale surumine?
Njaa, loll olla ongi sinu loomupärane õigus, aga see ei tähenda sugugi, et teistele see meeldima peaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 12:00 Ja ongi tõestus olemas. Enamus peavad ennast sama ilusateks, rikasteks, tearkadeks nagu reffid. Vanal Siimul õigus. Lõviosa matsirahvast on lihtsalt lollid
Täpselt. Pane loll uskuma, et ta on tark ja sa oled koos temaga võitmatu. Refi niiditõmbajad ja kasusaajad ei ole lollid, aga absoluutselt kõik nende omakasupüüdmatud valijad on.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Aug 2024 21:38 Njaa, loll olla ongi sinu loomupärane õigus, aga see ei tähenda sugugi, et teistele see meeldima peaks.
Kes ütles, et ma näiteks sulle meeldida tahan? Milleks mul seda vaja peaks olema? Ega ma reformierakonna rahvasaadik ei ole, et väga vaja lollidele sümpaatne olla.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 10 külalist