Mis mõttes “kuni saavad aru, et sa oled turist”? Kas sa arvad, et Hispaania on nagu sinu Kapa-Kohila, et kui uus nägu, siis kõik vaatavad ammulisui järgi? Saab sul jah Madriidi ristmikul keegi aru, kas sa oled turist, kohalik või üldse kuu pealt..Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 17:16Hispaanias hoitakse sind niikaua, kuni nad saavad aru, et oled turist. Neile tõesti antakse andeks nii ees koperdamine kui aeglane sõit. Aga kui nad enam aru ei saa, et sa turist oled ja rahva hulka sulandud, saad seda õiget liiklust näha. Mine mõnda mitte turismipiirkonda ka vahel. Ringi peal sõidetakse täiesti läbisegi suvaliselt, saad signaali, kui natukenegi mõtlema jääd, sõidetakse pläraki peateele ette jne. Nii et ära seleta. Tallinnas on selle kõrval köki-möki.Hispaanias ja Stockholmis olen autoga sõitnud, lisaks ka mõnes teises Euroopa linnas ning mõnel teisel mandril. Sellist idaeuroopalikku kõvatamist ei ole kohanud, nagu siin kombeks. Jah, osades kohtades on liiklus üleüldine kaos aga Tallinnas olen kogenud täiesti pahatahtlikku käitumist liikluses ja korduvalt, see ei ole kuidagi aktsepteeritav ega ka mitte turvaline.
Kui kulukas on liisinguauto omamine?
-
Külaline
-
Külaline
Mine ela ise Hispaanias natuke aega ja saad aru, et turistil on see otsa ette kirjutatud, et ta on turist. Suurem osa on muidugi ka rendiautoga ja sõidab nii, et see karjub kaugele: olen turist.Mis mõttes “kuni saavad aru, et sa oled turist”? Kas sa arvad, et Hispaania on nagu sinu Kapa-Kohila, et kui uus nägu, siis kõik vaatavad ammulisui järgi? Saab sul jah Madriidi ristmikul keegi aru, kas sa oled turist, kohalik või üldse kuu pealt..
-
Külaline
Debiilne jutt. Ja ma olen mitu aastat Hispaanias elanud, käisin seal ülikoolis.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 17:59Mine ela ise Hispaanias natuke aega ja saad aru, et turistil on see otsa ette kirjutatud, et ta on turist. Suurem osa on muidugi ka rendiautoga ja sõidab nii, et see karjub kaugele: olen turist.Mis mõttes “kuni saavad aru, et sa oled turist”? Kas sa arvad, et Hispaania on nagu sinu Kapa-Kohila, et kui uus nägu, siis kõik vaatavad ammulisui järgi? Saab sul jah Madriidi ristmikul keegi aru, kas sa oled turist, kohalik või üldse kuu pealt..
-
Külaline
Ilmselgelt sa siis autoga seal ei sõitnud. Või siis üldse valetad. Kui sinu arust on seal liiklus parem kui siin, siis sinu kokkupuude liiklusega oli ilmselgelt kuskilt bussi aknast.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 18:01Debiilne jutt. Ja ma olen mitu aastat Hispaanias elanud, käisin seal ülikoolis.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 17:59Mine ela ise Hispaanias natuke aega ja saad aru, et turistil on see otsa ette kirjutatud, et ta on turist. Suurem osa on muidugi ka rendiautoga ja sõidab nii, et see karjub kaugele: olen turist.Mis mõttes “kuni saavad aru, et sa oled turist”? Kas sa arvad, et Hispaania on nagu sinu Kapa-Kohila, et kui uus nägu, siis kõik vaatavad ammulisui järgi? Saab sul jah Madriidi ristmikul keegi aru, kas sa oled turist, kohalik või üldse kuu pealt..
-
Külaline
Hispaanias olen ma palju sõitnud, aga Tallinnas peaaegu mitte üldse. Nii et kumb on parema liiklusega, seda ma tõesti ei tea ja arvamust ei oma.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 18:05Ilmselgelt sa siis autoga seal ei sõitnud. Või siis üldse valetad. Kui sinu arust on seal liiklus parem kui siin, siis sinu kokkupuude liiklusega oli ilmselgelt kuskilt bussi aknast.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 18:01Debiilne jutt. Ja ma olen mitu aastat Hispaanias elanud, käisin seal ülikoolis.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 17:59
Mine ela ise Hispaanias natuke aega ja saad aru, et turistil on see otsa ette kirjutatud, et ta on turist. Suurem osa on muidugi ka rendiautoga ja sõidab nii, et see karjub kaugele: olen turist.
Mina hakkasin kommenteerima alles sealt kohast, kus väideti justkui Hispaanias saaks keegi liikluses aru, kes on turist ja kes on kohalik ja käituks kuidagi erinevalt.
See oli nii loll jutt lihtsalt.
-
Külaline
Minu arust on Tallinna kesklinna liiklus tipptundide ajal kohutav. Jah, ilmselt keegi risti-rästi ei sõida ja väga hullult liiklusreegleid ei riku, aga ometigi on Tallinnas ka liiklus kohati väga närviline. Ma muidugi ei tea, mis piirkondi sina läbid, aga see trajektoor, mida mina sõidan, on päris hull. On mingid tüübid, kes keeravad järsku ette või ei luba sul reastuda, ehkki oled suuna juba ammu sisse pannud. Ja kõige nõmedamad on veel need nõelujad. Just üks hommik sõitsin tööle. Mul oli vaja reastuda - panin suuna sisse, nägin tahavaate peeglist, et mul on aega ja ruumi reastuda. Kui seda tegin, siis tagasõitev mersuga blondiin solvus selle peale nii, et andis signaali. Ja siis hakkas tädi nõeluma. Muudkui puges aga ühe ja teise auto ette - niimoodi vingerdas terve Vabaduse puiestee. Ja, kui ma siis lõpuks Delta majani jõudsin, seisisime ikka kõrvuti koos foori taga. Täiesti haige ja jabur käitumine!Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 18:05Ilmselgelt sa siis autoga seal ei sõitnud. Või siis üldse valetad. Kui sinu arust on seal liiklus parem kui siin, siis sinu kokkupuude liiklusega oli ilmselgelt kuskilt bussi aknast.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 18:01Debiilne jutt. Ja ma olen mitu aastat Hispaanias elanud, käisin seal ülikoolis.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 17:59
Mine ela ise Hispaanias natuke aega ja saad aru, et turistil on see otsa ette kirjutatud, et ta on turist. Suurem osa on muidugi ka rendiautoga ja sõidab nii, et see karjub kaugele: olen turist.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Pepsi ja 5 külalist