Mis te arvate, kas see on Revolveri sulest?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 15:26
Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 13:32 Mis selle kolada vanamehe initsiaalid on?
A.S. 60 aastat vana, puusepp, pooleldi töötu. Ei ole Iha, vaid FB tutvumisgrupp, aga istub seal mitmes grupis ja pritsib tatti. Miks, kui need naised nii õudsed on? Mõtlesin, et see Simon Says on vähe noorem ja pole ehk nii kibestunud, täpselt samasugune. Kes see selliseid kibestunud troppe tahab siis.
Vaatasin seda FB date ja muid tutvumisgruppe. Küll 40-d ja küll 50-le tehtuid. Ossa jumal. Milline kaader. Nagu ookean oleks taandunud ja vaalad kuivale jäänud. Sellist maavaalade ja morskade hulka ei ole minu silmad veel näinud. Lisaks on siis maavaalad igat oma pilti tuuninud. Küll veiklevad seal ümber pea tähekesed ja muu selline mudru. Kui loed nende teksti siis tahaks nutta, oksendada jne. Silmaringi tahtsin laiendada aga vot see laiendus oli isegi mulle liig. Sealt pole mitte kedagi võtta. Aga kui kellegil on kõvem närv ja kannatab kogu selle inetuse ja verbaalse kõhlahtisuse ära siis murda on seal kerge. Nagu keegi ütles. Jaht rahvuspargis. Ei pigem loomaaias. Mina ei suuda. Ausalt ei suuda.
Hullem on ainult veel iha.ee kus siis vaalad on riiidest lahti koorinud ja enda pildid hindamiseks välja pannud. Õnneks FB ei luba seda teha. Muidu mine tea.

ahjaaa ihast rääkides :) see on üks igavesti tore koht. kui ebardid välja jätta ja satud normaalsema otsa siis asi on aus ja lihtne. ei ole mingit totakat valetamist ja rääkimist, et ohh ega ma mõni selline pole jne, jne. tullakse seksi järgi ja saadakse seksi. ostakase elu nautida ja nauditakse. aga kahjuks nagu öelduyd. ebardeid palju. see selekteerimine on seal liiga aeganõudev.
Külaline

Mu naine ka ei käi siin mingis foorumis.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 16:57 Mu naine ka ei käi siin mingis foorumis.
Ei käi jah, sest teda pole olemas.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 16:55
A.S. 60 aastat vana, puusepp, pooleldi töötu. Ei ole Iha, vaid FB tutvumisgrupp, aga istub seal mitmes grupis ja pritsib tatti. Miks, kui need naised nii õudsed on? Mõtlesin, et see Simon Says on vähe noorem ja pole ehk nii kibestunud, täpselt samasugune. Kes see selliseid kibestunud troppe tahab siis.
Vaatasin seda FB date ja muid tutvumisgruppe. Küll 40-d ja küll 50-le tehtuid. Ossa jumal. Milline kaader. Nagu ookean oleks taandunud ja vaalad kuivale jäänud. Sellist maavaalade ja morskade hulka ei ole minu silmad veel näinud. Lisaks on siis maavaalad igat oma pilti tuuninud. Küll veiklevad seal ümber pea tähekesed ja muu selline mudru. Kui loed nende teksti siis tahaks nutta, oksendada jne. Silmaringi tahtsin laiendada aga vot see laiendus oli isegi mulle liig. Sealt pole mitte kedagi võtta. Aga kui kellegil on kõvem närv ja kannatab kogu selle inetuse ja verbaalse kõhlahtisuse ära siis murda on seal kerge. Nagu keegi ütles. Jaht rahvuspargis. Ei pigem loomaaias. Mina ei suuda. Ausalt ei suuda.
Hullem on ainult veel iha.ee kus siis vaalad on riiidest lahti koorinud ja enda pildid hindamiseks välja pannud. Õnneks FB ei luba seda teha. Muidu mine tea.

ahjaaa ihast rääkides :) see on üks igavesti tore koht. kui ebardid välja jätta ja satud normaalsema otsa siis asi on aus ja lihtne. ei ole mingit totakat valetamist ja rääkimist, et ohh ega ma mõni selline pole jne, jne. tullakse seksi järgi ja saadakse seksi. ostakase elu nautida ja nauditakse. aga kahjuks nagu öelduyd. ebardeid palju. see selekteerimine on seal liiga aeganõudev.

Tekkis sportlik huvi milline selle mageda essee autor ise ka välja näeb. Ilus sõna “kellegil”. Sobid sinna seltskonda rohkem kui arvata võiks.
Külaline

Simon says: kirjutas: 26 Aug 2024 16:51
Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 16:04 Ma ka ei saa aru, mis mehed need sellised naistefoorumites istuvad. Minu tegus ja mehelik abikaasa elu sees sellise asjaga tegeleda ei viitsiks. Siinsed mehed on ilmselt mingid naiselikud tüübid, luuserid ja veidrikud. Oma jutu järgi kõik muidugi kõvad kepivennad :lol: :lol: :lol:
Miks sulle suva vennad siis rohkem muret teevad kui oma mees? Mine ja tegele temaga, mis siin passid?
Kui sa oleks kunagi suhtes olnud teaksid, ei passita üksteise küljes kinni terve päeva. Võhikule andestatav eksimus
Külaline

Simon says: kirjutas: 26 Aug 2024 13:15 Postitus on kustutatud
Igas vanuserühmas naise leidmine on lihtne kui oled põhjakoristaja ;)
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 16:04 Ma ka ei saa aru, mis mehed need sellised naistefoorumites istuvad. Minu tegus ja mehelik abikaasa elu sees sellise asjaga tegeleda ei viitsiks. Siinsed mehed on ilmselt mingid naiselikud tüübid, luuserid ja veidrikud. Oma jutu järgi kõik muidugi kõvad kepivennad :lol: :lol: :lol:
Mis ajast see foorum naiste foorum on? Ei olnud ka perekool kus sa kõigest väest üritasid moderaator ja arvamusliider olla. Sinu tegus ja mehelik mees on kus? Unernägudes, naabrinaise juures, teises linnas? Igatahes sellise juures nagu sina ta kohe kindlasti ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 14:05
Kus sa neid 40+ naisi leiad? Naised 40+ kus te leitavad olete?
Tinder kõige sööjatele. Kiire seks.
Amoremi sellistele edasijõudjatele. Aeglasem viis seksini
Date24, Bumbleetumblked

Ja muidugi iha.ee
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 17:18
Igas vanuserühmas naise leidmine on lihtne kui oled põhjakoristaja ;)
See on jah naiste probleem, et algul oled tipus ja langed ainult allapoole.
Külaline

irw kirjutas: 26 Aug 2024 17:23

Tekkis sportlik huvi milline selle mageda essee autor ise ka välja näeb. Ilus sõna “kellegil”. Sobid sinna seltskonda rohkem kui arvata võiks.
[/quote]

Mis on sõnal "kellegil" viga? Näitab sinu kitsarinnalisust.
[/quote]
Ma pole küll see, kellelt küsid, aga õige on "kellelgi". Sa ei ütle ju kassigil, koeragil.
Külaline

Mehed on siin nii rumalad, et isegi elementaarne keeleoskus puudub. Kõige normaalsem mees on siin foorumis yxikmeees, ja see fakt iseenesest on väga kõnekas.
Külaline

Profiilipildil habeme ja prillidega?
Külaline

Jälitate mingit virtuaalset tegelast :lol: teadmata kas see on naine või mees :lol: noor või vana :lol:
Külaline

Profiilipildil habeme ja prillidega?
Jah, jube tont.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 18:55 Jälitate mingit virtuaalset tegelast :lol: teadmata kas see on naine või mees :lol: noor või vana :lol:
Teemaalgatuses toodud jutu autor on päris inimene, kes ongi selline ja ajabki päriselt sellist juttu. Kibestunud vanamehenäss.
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 19:12
Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 18:55 Jälitate mingit virtuaalset tegelast :lol: teadmata kas see on naine või mees :lol: noor või vana :lol:
Teemaalgatuses toodud jutu autor on päris inimene, kes ongi selline ja ajabki päriselt sellist juttu. Kibestunud vanamehenäss.
Küll sinu elu peab ikka igav olema, kui jälitad mingit võõrast inimest, kes ei mõtle nagu sina;)))
Külaline

Simon says: kirjutas: 26 Aug 2024 19:21
Küll sinu elu peab ikka igav olema, kui jälitad mingit võõrast inimest, kes ei mõtle nagu sina;)))

Näe, sinust on teema.
Külaline

Kingitus, lotovõit, "meestpolenäindvä"
Külaline

[/quote]

Postitus on kustutatud
[/quote]

Ei sellel sõnal ei ole muidugi midagi viga. Kasuta edasi 😂
Gindlasti teat sa veel väka gorrektset õigekirja, kellegilladi kolladi
Külaline

[/quote]

Postitus on kustutatud
[/quote]

Kle kirjaoskamatud mehed ja madala kvaliteediga naised on kui sukk ja saabas. Naine ei tea häiritudki olla mehe viletsast õigekirjast, ise samasugune. Otsi sealt grupist ruttu naine, leiad ehk veel eluarmastusegi
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Pepsi ja 6 külalist