Vaatasin seda FB date ja muid tutvumisgruppe. Küll 40-d ja küll 50-le tehtuid. Ossa jumal. Milline kaader. Nagu ookean oleks taandunud ja vaalad kuivale jäänud. Sellist maavaalade ja morskade hulka ei ole minu silmad veel näinud. Lisaks on siis maavaalad igat oma pilti tuuninud. Küll veiklevad seal ümber pea tähekesed ja muu selline mudru. Kui loed nende teksti siis tahaks nutta, oksendada jne. Silmaringi tahtsin laiendada aga vot see laiendus oli isegi mulle liig. Sealt pole mitte kedagi võtta. Aga kui kellegil on kõvem närv ja kannatab kogu selle inetuse ja verbaalse kõhlahtisuse ära siis murda on seal kerge. Nagu keegi ütles. Jaht rahvuspargis. Ei pigem loomaaias. Mina ei suuda. Ausalt ei suuda.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 15:26A.S. 60 aastat vana, puusepp, pooleldi töötu. Ei ole Iha, vaid FB tutvumisgrupp, aga istub seal mitmes grupis ja pritsib tatti. Miks, kui need naised nii õudsed on? Mõtlesin, et see Simon Says on vähe noorem ja pole ehk nii kibestunud, täpselt samasugune. Kes see selliseid kibestunud troppe tahab siis.Külaline kirjutas: ↑26 Aug 2024 13:32 Mis selle kolada vanamehe initsiaalid on?
Hullem on ainult veel iha.ee kus siis vaalad on riiidest lahti koorinud ja enda pildid hindamiseks välja pannud. Õnneks FB ei luba seda teha. Muidu mine tea.
ahjaaa ihast rääkides