Mis te arvate, kas see on Revolveri sulest?

vana hea klassika
Külaline

Mis te arvate, kas see on Revolveri sulest?

Postitus Postitas Külaline »

Ühes tutvumisgrupis tegi üks vanem mees (oma näo ja nimega) sellise teema:

Nüüd üks küsimus neile kes arvavad et mehed peaksid neid kummardama, nende kapriise täitma ja kisavad et aeg on edasi läinud, naised iseseisvad ja mehed peavad rohkem pingutama.
Mida on teil edukale ja endaga toimetulevale mehele pakkuda? Nõud ja riided peseb kuivatab masin. Põrandad ja aknad robot ja muudeks koristusteks saab tellida koristaja. Süüa oskab teha vast iga endast lugupidav mees ja resto tuleb odavam ja lihtsam kui mingit olevust kodus pidada. On olemas selline liik naisi nagu eskorttüdrukud, kes on mehe jaoks alati sellised nagu tema tahab. Mitte silmi punnitav ja rusikatega vehkiv kuninganna kes kisab et tema teab ise paremini.
Kas te tõesti arvate et teie üldkasutatav palgi leotus tiik, kust on läbikäinud nii palju palke et nendest võib üle emajõe silla ehitada on midagi väärt. Minu solvamine ja sildistamine näitab ainult üht et te oletegi lutikad kes otsivad meest et teda närida.

Mulle tundub see kuidagi väga tuttav jutt. Mis te arvate, kas jälle sama inimene või selliseid on palju? See mees muidu otsib ühtlasi ka naist.
Külaline

Mõtteviis on küll sama. Aga kellega see vanamees seal tutvumisgrupis tutvuda loodab… meestega?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 21:13 Mõtteviis on küll sama. Aga kellega see vanamees seal tutvumisgrupis tutvuda loodab… meestega?
Ei tea jah, mis naine sellise jutu peale tutvuda sooviks.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 21:05 Ühes tutvumisgrupis tegi üks vanem mees (oma näo ja nimega) sellise teema:

Nüüd üks küsimus neile kes arvavad et mehed peaksid neid kummardama, nende kapriise täitma ja kisavad et aeg on edasi läinud, naised iseseisvad ja mehed peavad rohkem pingutama.
Mida on teil edukale ja endaga toimetulevale mehele pakkuda? Nõud ja riided peseb kuivatab masin. Põrandad ja aknad robot ja muudeks koristusteks saab tellida koristaja. Süüa oskab teha vast iga endast lugupidav mees ja resto tuleb odavam ja lihtsam kui mingit olevust kodus pidada. On olemas selline liik naisi nagu eskorttüdrukud, kes on mehe jaoks alati sellised nagu tema tahab. Mitte silmi punnitav ja rusikatega vehkiv kuninganna kes kisab et tema teab ise paremini.
Kas te tõesti arvate et teie üldkasutatav palgi leotus tiik, kust on läbikäinud nii palju palke et nendest võib üle emajõe silla ehitada on midagi väärt. Minu solvamine ja sildistamine näitab ainult üht et te oletegi lutikad kes otsivad meest et teda närida.

Mulle tundub see kuidagi väga tuttav jutt. Mis te arvate, kas jälle sama inimene või selliseid on palju? See mees muidu otsib ühtlasi ka naist.
Miks küsid? Nägus mees, ta meeldiks sulle?
Eskorttüdrukuks olemine on kallis - pead ostma ilusaid riideid palju, pead hea välja nägema, võibolla ka mehe hobidega ühtlustuma - seda saavad lubada heal järjel naised omale. Kõige selle mahu juures pead jääma oma olemuselt tasaseks ja targu.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 21:25
Külaline kirjutas: 25 Aug 2024 21:05 Ühes tutvumisgrupis tegi üks vanem mees (oma näo ja nimega) sellise teema:

Eskorttüdrukuks olemine on kallis - pead ostma ilusaid riideid palju, pead hea välja nägema, võibolla ka mehe hobidega ühtlustuma - seda saavad lubada heal järjel naised omale. Kõige selle mahu juures pead jääma oma olemuselt tasaseks ja targu.
Lisan veel, et taksod kojusõitmisteks maksad sa ise ja mingeid soojamaareise sealt ei tule. Restos närid ka võibolla kanakonti lihtsalt aga selle teeb ta vähemalt sulle välja (loodetavasti), resto valib välja muidugi tema, sinu sõna ei loe.
Külaline

Ei, ta on väga vana ja väga kole mees. Lihtsalt paneb imestama, miks selline kibestunud tüüp istub kõigis tutvumisgruppides. Naisi ta vihkab, aga mehed seal tutvuda ei soovi. Miks siis? Leppigugi oma eskorttüdrukutega ja olekski ju asi korras.
Külaline

Mis portaal see on? Tahaks ka teda näha.
Külaline

Selle teksti autor on ilmselgelt iseendaga väga pahuksis. ⚠️
Külaline

Ma pidevalt mõtlesin, et mis inimene see küll sellist saasta toodab, aga kui ma selle mehe pilti vaatasin ja seda teksti lugesin, siis need tõesti lähevad omavahel kokku. See nägu tekitab vastikusvärinaid ja jutt on täpselt vastav.
Barbara
Teerajaja

Postitus Postitas Barbara »

Kirjavead on küll sama räiged.
Aga kahjuks pole Revolver ja meie teine roppröökur ainuke selline mees maailmas, tal saatusekaaslasi jagub, kelle naine (kui selline õnnetu kunagi oligi) on maha jätnud ja keda keegi enam ei taha. Ja eskortide jaoks tal raha pole, loomulikult. Terendab hooldekodu, üksindus ja mähkmed, mis tal pidevalt meelel.

See teine sort, kes naistel suud-silmad täis valetab korra kepi nimel, on veel vähe jõledam isend, olgu siis ausalt vihkav, aga see on eriline madu.
Külaline

Huvitav mis see peene nimetusega "tutvumisgrupp" on? Pakun välja, et IHA.ee. Mina ei tea kes see revolver on või kes see mees seal nn tutvumisgrupis on. Aga seda ma tean, et ega ta midagi valesti ei kirjutanudki. Võibolla natuke üle vindi, aga reaalne elu tegelikult ongi selline. Ja seetõttu on ka mehed muutunud. Kuna teavad, et tehku mida nad teevad. Niikuinii mitte miski ei sobi. Unistada suhtest kus valitseb ausus, truudus, usaldus, sõbralikus tuleb ära unustada. Selline mitmest suhtest tulnud naine on vaimselt pehmelt öeldes pehme. Eriti kui veel mingi välimus on säilinud.Nad peavad ennast nagu mingiteks jumalannadeks kes on meessoole õnnistuseks. Paraku mehed nii ei arva. Mõistus peas ja saavad aru, et oma elu ei ole mõtet ära rikkuda. Neid meessooo õnnistusi saab ka niisama tarbida. Ilma, et sa peaksid koguaeg nagu mööda nööri kõndima. Sa ei pea arvestama nende pagasiga millede hulka kuuluvad siis lapsed, eksid, arvukad meesõbrad, sõbrannad jne. Need kõik on tähtsamad kui sina. Noo milleks seda kõike vaja on? Inimene õpib terve elu. Ja üks õppetundidest on see, et ela endale. Ela nii nagu naised elavad. Tähtis oled ainult sina. Mitte miski muu ei loe. Laiatarbekaup ei ole veel luksuskaup.
Külaline

Barbara kirjutas: 25 Aug 2024 22:07 Kirjavead on küll sama räiged.
Aga kahjuks pole Revolver ja meie teine roppröökur ainuke selline mees maailmas, tal saatusekaaslasi jagub, kelle naine (kui selline õnnetu kunagi oligi) on maha jätnud ja keda keegi enam ei taha. Ja eskortide jaoks tal raha pole, loomulikult. Terendab hooldekodu, üksindus ja mähkmed, mis tal pidevalt meelel.

See teine sort, kes naistel suud-silmad täis valetab korra kepi nimel, on veel vähe jõledam isend, olgu siis ausalt vihkav, aga see on eriline madu.
Mis teine sort? Mis ühe korra nimel? Mis madu? Kui hakatakse juba ilusat juttu ajama ja nähakse vaeva siis ikka paariks kuuks läheb proua tarbimisse. Üheöö sahmaka puhul pole ju vaja midagi valetada. tehakse asi ära ja tsaauuupakaaa. Mõlemad rahul.

Mis sinu jutu mõte Barbara oli? Huvitav kellega need mehed magavad. Ikka naistega. Seega pada sõimab.............. :lol:
Külaline

Oeh, tola tulistab kolme konto alt oma lapsikusi.
Krt saagu aru juba-kui oled nii s.tt mees, siis saadki vastavad naised.
Külaline

Mis selle kolada vanamehe initsiaalid on?
Külaline

Simon says: kirjutas: 26 Aug 2024 13:15 Postitus on kustutatud
Kus sa neid 40+ naisi leiad? Naised 40+ kus te leitavad olete?
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 14:05
Simon says: kirjutas: 26 Aug 2024 13:15 Postitus on kustutatud
Kus sa neid 40+ naisi leiad? Naised 40+ kus te leitavad olete?
Ise pitsitavad ligi.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 13:32 Mis selle kolada vanamehe initsiaalid on?
A.S. 60 aastat vana, puusepp, pooleldi töötu. Ei ole Iha, vaid FB tutvumisgrupp, aga istub seal mitmes grupis ja pritsib tatti. Miks, kui need naised nii õudsed on? Mõtlesin, et see Simon Says on vähe noorem ja pole ehk nii kibestunud, täpselt samasugune. Kes see selliseid kibestunud troppe tahab siis.
Külaline

Küsimus on selles, miks need kibestunud tüübid siin naistefoorumis istuvad? Igatsevad, mida ei saa? Näiteks naiste lugupidamist, sõprust ja hoolitsust. Naised pole rumalad ja kui nad näevad, mille peal mees väljas on, siis ega naisedki rohkem panustada soovi. Seks on vajalik mõlemale sugupoolele, aga naiste väärtus seisneb milleski muus ja seda need naisi ärakasutavad mehed ei saa. Keha saad, hinge ei saa. Naist võib ju kasutada nagu eset, nagu kodurobotit, aga hing jääb tühjaks ja ikka midagi igatsema. Kahju ainult, et need tutvumisgruppide ja siinsed vanamehed sellest ise aru ei saa, vaid oma tühjustundes jätkuvalt naisi süüdistavad, mitte ei vaata peeglisse.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 16:04 Ma ka ei saa aru, mis mehed need sellised naistefoorumites istuvad. Minu tegus ja mehelik abikaasa elu sees sellise asjaga tegeleda ei viitsiks. Siinsed mehed on ilmselt mingid naiselikud tüübid, luuserid ja veidrikud. Oma jutu järgi kõik muidugi kõvad kepivennad :lol: :lol: :lol:
Ma ei tea ka ühtki normaalset meest, kes viitsiks istuda sellises foorumis. Ja ongi täpselt sama kontingent nii siin foorumis, selles tutvumisgrupis jne. Tundub täpselt sama vanamees, sellepärast miinustab siin ka neid postitusi, et on pahane, et ära tunti. Ma ei kujutanud enne ette sellist inimest, kes niimoodi kogu aeg plärtsub ja nii negatiivset möla kogu aeg suust välja ajab, aga sellise lõustaga inimese puhul tõesti ei imesta. Igale postitusele seal tutvumisgrupis on midagi väga negatiivset vastu öelda, mingile naisele hakkas kraesse, et mis tööd naised üldse teevad, mees teeb ikka tööd, ehitab, aga naised ei suuda mingit tööd üldse teha. Siis oli seal kokkutulek, see jälle viriseb, et miks see kell kuus algas, nii vara saavad ainul töötud, loe ametnikud naised, kellel töö viieni. Ja jaurab ja jaurab iga asja peale. Täpselt sama plaat nagu siin. No sellise inimese juttu on juba üle kahe lause väsitav lugeda, rääkimata sellest, et sellisega päriselus tahaks ühtki sõna vahetada. Ja siis iriseb ja piriseb, et keegi teda ei taha.
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 26 Aug 2024 16:04 Ma ka ei saa aru, mis mehed need sellised naistefoorumites istuvad. Minu tegus ja mehelik abikaasa elu sees sellise asjaga tegeleda ei viitsiks. Siinsed mehed on ilmselt mingid naiselikud tüübid, luuserid ja veidrikud. Oma jutu järgi kõik muidugi kõvad kepivennad :lol: :lol: :lol:
Miks sulle suva vennad siis rohkem muret teevad kui oma mees? Mine ja tegele temaga, mis siin passid?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot], Roosad tulbid ja 10 külalist