Jalanõud “söövad” sokid jalast ära
-
Külaline
Jalanõud “söövad” sokid jalast ära
Mul on tööjalanõudeks pealt krõpsuga turvajalatsid. Aga sokid on on olenemata sokisääre pikkusest ikka juba umbes poole tunniga varba otsa liikunud.
Kas on mingi nipp, kuidas need sokid jalanõu sees ei libiseks nii hullult?
-
Külaline
Eks siis tuleb kasutada spordipõlvikuid või võtta kasutusele sokitripid.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 18:58 Mul on tööjalanõudeks pealt krõpsuga turvajalatsid. Aga sokid on on olenemata sokisääre pikkusest ikka juba umbes poole tunniga varba otsa liikunud.

-
Külaline
Eww.. mis tööd sa teed, et selliseid jubedusi kandma pead?
Ma kahtlustan, et ostad liiga suuri sokke
-
Külaline
Lõdva kummiga sokidKülaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 22:59 Suured sokid, lõdva kummiga
Ma ise kannan tööl tugisukki ja pole probleemi, et kusagile nihkuksid.
-
Külaline
Asi pole sokkide suuruses. Jalatsid on niisugused. Mul on ka ühed sellised olnud. Aitas, kui vahetasin sisetallad. Müüakse ka jalatsi sisse kleebitavaid "kannataguseid", need võivad ka aidata.
-
Külaline
Ma usun ka, et asi on jalanõudes. Mul on ka ühed turvakingad olnud, mis rullisid kõik sokid varvasteni 

-
Külaline
Tööl teised kurdavad sama asja meil. Täiesti tavalisi sokke kanname, teiste jalanõudega probleeme ei ole.
Väikestele tehakse kummijulladega sokke, huvitav, kas täiskasvanutele ka müüakse kusagil taolisi?
Väikestele tehakse kummijulladega sokke, huvitav, kas täiskasvanutele ka müüakse kusagil taolisi?
-
Külaline
Ilmselgelt sellist, mille eest sina sotsministeeriumis kontsakingadega käid ja tema käest palka saad.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 20:10 Eww.. mis tööd sa teed, et selliseid jubedusi kandma pead?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist