Lihtsalt sulle teadmiseks, et labase jutuga ei jõua sa mitte kuhugi! Vot see ongi see ekre auk, arvavad, et labasus ja mõnitused töötavad nende kasuks, aga no ei, pigem on tekitanud selle, et isegi mitte ei kaalu nende tõsiseltvõetavust.Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 23:18Tuli ära. EKREIKE ajal oli majanduse tulemused ja riigikassa täitumine väga hea. Laenu võeti kuid vähe. Praeguseks on see bande võtnud 7x rohkem kui ekreike. Sinutaolistega tulebki labaselt ja otse rääkida.Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 22:54Miks EKRE pooldajad alati nii labased ja õelad on?Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 22:47
Järjekordne idiootlik lammas on rääkinud. Kõike mida kallased, mihkelsonid ja kogu see kommude järeltulijate kamp räägib on puhas kuld. need tegelased on eesti maha müünud brüsseli ametikohtade pärast. ütle veel, et helmede pärast oleme euroopa kõige suuremas majanduslanguses. ütle nohhh
Kusjuures siin ongi sul õigus - ajal, mil Eestis oli rahaliselt väga hästi, võtsid need laenu ja kasvatasid rahva koormust, mis nüüd kahjuks intresside ja laenukoormuse näol väga kalliks maksma läheb.
Madisoni valijad
-
Külaline
-
Külaline
Kui headel aegadel reservid läbi lüüa ja mitte sinna raha juurde koguda, pole halvematel aegadel sealt ka midagi võtta. See lihtne tõde ekre valijatel millegipärast absoluutselt ei registreeru. Labane kõnepruuk ja kõva kisa kompenseerib nende arvates puudujäägid jutu sisus.Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 23:18 Tuli ära. EKREIKE ajal oli majanduse tulemused ja riigikassa täitumine väga hea. Laenu võeti kuid vähe. Praeguseks on see bande võtnud 7x rohkem kui ekreike. Sinutaolistega tulebki labaselt ja otse rääkida.
-
Külaline
Aga sinu jutt ei vasta ju tõele. Ei raisatud mitte meingeid reserve ära. See on poliitikute labane sõim üksteise vastu. Lugege Siim Kallase intervjuud kus ta ütleb, et asi hakkas lappama minema juba aastast 2016. Meenutagem eelmist masu mille ajal riiki juhtis samuti reform. Üle 20 aasta on riigi rahandust juhtinud nemad. Aga muidugi. Teatud seltskonna jaoks teevad nemad kõike õigesti. Sest nii on õige mõelda. Vastik ja alandlik orjarahvas.
-
Külaline
Kurb, et RE juhtimisel on meie riik stagnatsioonis, ei mingit arengut, seisev vesi. Ja nii juba palju, palju aastaid. Imestan, et keegi neid veel majandusekspertideks peab, kui absoluutselt kogu statistika demonstreerib vastupidist. Jaanalinnud mis jaanalinnud on sellised inimesed, oleks siis, et nad ise oleksid rahul, aga enamus ei ole, kogu aeg ainult vingumine. Osal on muidugi isiklikud huvid, see on teine asi.
Mis EKRE-sse puutub, siis nemad on veel hullem kui RE. Abielureferendum 21. sajandil, Euroopas - tule taevas appi! Selle asemel, et reaalsete probleemidega tegeleda. Pseudoprobleemidega tegelemine maksis neile koha valitsuses. Sisekliima on ka ilmselt kohutav, mis viiski lagunemiseni.
Eesti inimesed peavad ise tekitama targa alternatiivi RE-le, kes hoolib inimestest, nagu teistes Euroopa riikides, aga samas arendab majandust. Miks mujal saadakse, kas me olemegi nii lollid?
Mis EKRE-sse puutub, siis nemad on veel hullem kui RE. Abielureferendum 21. sajandil, Euroopas - tule taevas appi! Selle asemel, et reaalsete probleemidega tegeleda. Pseudoprobleemidega tegelemine maksis neile koha valitsuses. Sisekliima on ka ilmselt kohutav, mis viiski lagunemiseni.
Eesti inimesed peavad ise tekitama targa alternatiivi RE-le, kes hoolib inimestest, nagu teistes Euroopa riikides, aga samas arendab majandust. Miks mujal saadakse, kas me olemegi nii lollid?
-
Külaline
Arvan sama. ERKiga liitudes oleks arukamad parempoolsed konservatiivid teda validagi võinud, aga Keskerakonnas jääb ta häältesaak väga kesiseks, sest KE on kaotanud oma niši. Enne oli KE juhiks karismaatiline ja ülimalt kaval Savisaar, tema sai venelaste ja pensionäride hääled. Tänaseks see süsteem enam ei tööta, nüüd valitakse maailmavaate järgi - kas vasak või parem, kas liberaal või konservatiiv. KE ei oskagi kuskile paigutada. On see vasakpoolne või parempoolne erakond? Liberaalne või konservatiivne? Kelle maailmavaadet KE esindab? Ma ikka imestan kui mõni erakond jälle mingi täiesti halli kuju oma erakonna esimeheks valib, et kas nad ei ole siis ajaloost õppinud? Isamaa vajus pärast Laari omadega täiesti põhja, nüüd on sealt põhjast välja rabelenud. Keskerakond on täiesti põhja vajunud pärast Savisaart. Erakonnale on vaja säravat liidrit, ükskõik kui nõme see erakond ka muidu poleks.
-
Külaline
Aga Kaja Kallas oli ju särav eks? taavi Rõivas oli särav? Eks. Uus rahandusminister on on ka särav? Lugege seltsimees Ligi viimast intervjuud. Kõik on unustanud kelle ajal me olime absoluutsed maailmameistrid vene raha pesemises. Võrklaev oli ka särav ja oma ala spets. Eksju. Kõik nad seal on sä'ravad. Ühisonna parimad pojad ja tütred. Eliit. Ülejäänud on loll lumpen nagu Kallase Siim ütles. Ja tundub,et tal on õigus.
-
Külaline
Väljendad küll ennast kui loll lumpen...Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2024 15:12 Aga Kaja Kallas oli ju särav eks? taavi Rõivas oli särav? Eks. Uus rahandusminister on on ka särav? Lugege seltsimees Ligi viimast intervjuud. Kõik on unustanud kelle ajal me olime absoluutsed maailmameistrid vene raha pesemises. Võrklaev oli ka särav ja oma ala spets. Eksju. Kõik nad seal on sä'ravad. Ühisonna parimad pojad ja tütred. Eliit. Ülejäänud on loll lumpen nagu Kallase Siim ütles. Ja tundub,et tal on õigus.
-
lumpen
Jahh muidugi. Reformierakonna truu valija kes oskab oma riigi eliiti hinnata on rääkinud.
-
Külaline
Jüri Ratas sai pärast Keskerakonnast lahkumist Eesti rahva lemmikust. Suure plussi andis vist ka sotsiaalmeedias taidlemine. .
-
Külaline
See ei ole õige. Kõlvart on ise öelnud, et talle meeldiks selline praktiline tegus toimetamine linnapeana rohkem kui mingi parteijuhi koht. Nii et võib-olla oli kokkulepe, et tulevikus edu korral saaks ta jälle linnapeaks ja Madison peaministriks.Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 18:42 Pigem paneb muigama, kuidas Kõlvart punnitab naba paigast, et mõnele soojale toolile tagasi saada ja haarab igast kõrrest ja retoorikast, mis võiks peale minna. Madison ei ole tema jaoks hea valik, sest Kõlvart jääb veel rohem tema varju. Madison samas aga ise kordab Kõlvarti vigu, läheb püüdma vene hääli, aga kaotab eestlased. Kuskil seal vahepeal laveerimine ei tööta nagu mõni loodab Savisaart teha.
Savisaar oli ses suhtes mihkel, et kõnetas korraga nii venelast kui eestlast (mingit osa neist). Iseasi kui ausad tema meetodid olid. Kõlvart on puhtalt vene valijate lemmik. Madissonist ma ei saagi aru, mida ta seal KE-s tegema hakkab, maailmavaatelt ei sobi KE kuidagi Madissoni isamaalisusega kokku. Vaatame mis järgmistel valimistel sünnib.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 11:01See ei ole õige. Kõlvart on ise öelnud, et talle meeldiks selline praktiline tegus toimetamine linnapeana rohkem kui mingi parteijuhi koht. Nii et võib-olla oli kokkulepe, et tulevikus edu korral saaks ta jälle linnapeaks ja Madison peaministriks.Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 18:42 Pigem paneb muigama, kuidas Kõlvart punnitab naba paigast, et mõnele soojale toolile tagasi saada ja haarab igast kõrrest ja retoorikast, mis võiks peale minna. Madison ei ole tema jaoks hea valik, sest Kõlvart jääb veel rohem tema varju. Madison samas aga ise kordab Kõlvarti vigu, läheb püüdma vene hääli, aga kaotab eestlased. Kuskil seal vahepeal laveerimine ei tööta nagu mõni loodab Savisaart teha.
-
Külaline
Mis siin ikka sünnib? Oravad panevad oma vana plaadi peale. Kui meid ei vali siis tuleb vene koll ja sööb teid ära. Kui meid ei vali lendate kõik kiviaega. Kui meid ei vali tulevad mustad jõud võimule ja meid visatakse EL-st välja jne. Kui meid valite olete sama rikkad ja ilusad kui meie. Ja matsirahvas tahab olla sama ilusad ja rikkad kui reformarid. Ja stagnatsioon jätkub.
-
Külaline
Varro arvamus:taivopalm kirjutas: ↑25 Aug 2024 13:05Savisaar oli ses suhtes mihkel, et kõnetas korraga nii venelast kui eestlast (mingit osa neist). Iseasi kui ausad tema meetodid olid. Kõlvart on puhtalt vene valijate lemmik. Madissonist ma ei saagi aru, mida ta seal KE-s tegema hakkab, maailmavaatelt ei sobi KE kuidagi Madissoni isamaalisusega kokku. Vaatame mis järgmistel valimistel sünnib.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 11:01See ei ole õige. Kõlvart on ise öelnud, et talle meeldiks selline praktiline tegus toimetamine linnapeana rohkem kui mingi parteijuhi koht. Nii et võib-olla oli kokkulepe, et tulevikus edu korral saaks ta jälle linnapeaks ja Madison peaministriks.Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 18:42 Pigem paneb muigama, kuidas Kõlvart punnitab naba paigast, et mõnele soojale toolile tagasi saada ja haarab igast kõrrest ja retoorikast, mis võiks peale minna. Madison ei ole tema jaoks hea valik, sest Kõlvart jääb veel rohem tema varju. Madison samas aga ise kordab Kõlvarti vigu, läheb püüdma vene hääli, aga kaotab eestlased. Kuskil seal vahepeal laveerimine ei tööta nagu mõni loodab Savisaart teha.
“Mulle paistab, et Jaak Madisoni liitumine Keskerakonnaga on päris hoolikalt läbikaalutud samm, mis vastab küsimusele sellest, kuidas omada väljavaateid poliitilises karjääris edasi liikumiseks. Ju mõistis ta (kahtlemata põhjendatult), et EKRE ridades on tulnud karjääriredelil lagi ette ning ka vastloodud ERK ei paku erilisi perspektiive.
Keskerakonnas on aga ilmselt täiesti võimalik saada nii erakonna esimeheks kui (valimisedu korral) ka peaministriks – või vähemalt valitsuse liikmeks. Eriti pidades silmas, et ilmselt on Mihhail Kõlvarti ambitsiooniks mitte peaministriks tõusmine, vaid Tallinna linnapea kohale naasmine.
Ühtlasi on Keskerakonna ridades tunduvalt lihtsam populaarsust püüda, kuna paigutumine poliitilise spektri keskele võimaldab distantseeruda nn äärmuslikest ja sellisena ebapopulaarsetest positsioonidest (nt abieluga seonduvalt). Selle asemel saab apelleerida nö mõõduka konservatiivina kõige suuremale massile, mis on alati spektri keskel.
Seda enam, et Keskerakonna peamiseks meetodiks on pikemat aega olnud keskendumine mitte (paratamatult polariseerivale) õigete põhimõtete eest seismisele, vaid konservatiividele vastukarva olevas sotsialistlikus vaimus võimalikult suurele valijate hulgale võimalikult rohkemate materiaalsete hüvede lubamisele.
Igal juhul on selge, et kui Madisonil peaks õnnestuma Keskerakond nö üles töötada, siis pakub valitud tee talle suuremaid karjääriväljavaateid kui ükski olemasolev alternatiiv.
Valitud tee on seda sobivam, et välispoliitilises plaanis on Keskerakonna positsioonid kujunenud Madisonile igati sobilikuks – mõõdukas eurokriitika ühendatuna reservatsioonideta toetusega USA geopoliitilisele agendale.”
-
Külaline
Linnapea toolike ongi see soe kohake. Muudele toolidele ta nagunii ei hüppa. See on tema lagi. Madison peaministriks, hea nali. Sellise taustaga? Kas ta isegi tahab. Talle piisab eurotoolist küll, priske sissetulek ja ei mingit vastutust, lase aga sooja auru. Nüüd ilma parteita läks natuke nagu kõhedaks, et võib sellest ka ilma jääda.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 11:01See ei ole õige. Kõlvart on ise öelnud, et talle meeldiks selline praktiline tegus toimetamine linnapeana rohkem kui mingi parteijuhi koht. Nii et võib-olla oli kokkulepe, et tulevikus edu korral saaks ta jälle linnapeaks ja Madison peaministriks.Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 18:42 Pigem paneb muigama, kuidas Kõlvart punnitab naba paigast, et mõnele soojale toolile tagasi saada ja haarab igast kõrrest ja retoorikast, mis võiks peale minna. Madison ei ole tema jaoks hea valik, sest Kõlvart jääb veel rohem tema varju. Madison samas aga ise kordab Kõlvarti vigu, läheb püüdma vene hääli, aga kaotab eestlased. Kuskil seal vahepeal laveerimine ei tööta nagu mõni loodab Savisaart teha.
-
Külaline
Mul on sarnane tunne mõne eelkirjutajaga - Madison on kritiseerija ega taha ise olla kritiseeritav. Seega pigem ta valitsuses ei osaleks, ministriks ei pürgi, saati veel peaministriks. Need saavad ju kogu aeg hagu alla, mida iganes nad ka teeks või ütleks. Euroopas oled nagu tegija küll, aga vastutus null. Ja kritiseerida võib kõiki meie otsuseid ja vastutajaid rahulikult edasi. Kogub populaarsust, püsib kenasti pildil ja jääb Brüsselisse püsima.
Ma arvan seda, et Madison tahab omale kindlustada ka järgmine kord omale Europarlamendi saadiku kohta ja pakub Keskerakonnale vastu võimalust saada Tallinnas taas enamust. Ehk siis kokkulepe on see, et Jaak kandideerib Tallinnas ja toob hääli, ning vastutasuks pakutaks talle esinumbri koht Europarlamendi valimistel.
Ma ise pakun, et Madison saab Tallinnas vaid sadakond häält. Ma ei usu, et eriti oma valijaid ta kaasa saab, ta ju nende jaoks reetur.
Ma tahaks teada tema vastust küsimusele; Mis ta arvab venelaste ja valgevenelaste hääleõiguse kaotamisest KOV valimistel?
Ma ise pakun, et Madison saab Tallinnas vaid sadakond häält. Ma ei usu, et eriti oma valijaid ta kaasa saab, ta ju nende jaoks reetur.
Ma tahaks teada tema vastust küsimusele; Mis ta arvab venelaste ja valgevenelaste hääleõiguse kaotamisest KOV valimistel?
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Tema ainus eesmärk on igipõline europarlamendi koht. Üksi on raske kohta saada, mingi partei peab ikka selja taga olema.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 18:07Varro arvamus:taivopalm kirjutas: ↑25 Aug 2024 13:05Savisaar oli ses suhtes mihkel, et kõnetas korraga nii venelast kui eestlast (mingit osa neist). Iseasi kui ausad tema meetodid olid. Kõlvart on puhtalt vene valijate lemmik. Madissonist ma ei saagi aru, mida ta seal KE-s tegema hakkab, maailmavaatelt ei sobi KE kuidagi Madissoni isamaalisusega kokku. Vaatame mis järgmistel valimistel sünnib.Külaline kirjutas: ↑25 Aug 2024 11:01
See ei ole õige. Kõlvart on ise öelnud, et talle meeldiks selline praktiline tegus toimetamine linnapeana rohkem kui mingi parteijuhi koht. Nii et võib-olla oli kokkulepe, et tulevikus edu korral saaks ta jälle linnapeaks ja Madison peaministriks.
“Mulle paistab, et Jaak Madisoni liitumine Keskerakonnaga on päris hoolikalt läbikaalutud samm, mis vastab küsimusele sellest, kuidas omada väljavaateid poliitilises karjääris edasi liikumiseks. Ju mõistis ta (kahtlemata põhjendatult), et EKRE ridades on tulnud karjääriredelil lagi ette ning ka vastloodud ERK ei paku erilisi perspektiive.
Keskerakonnas on aga ilmselt täiesti võimalik saada nii erakonna esimeheks kui (valimisedu korral) ka peaministriks – või vähemalt valitsuse liikmeks. Eriti pidades silmas, et ilmselt on Mihhail Kõlvarti ambitsiooniks mitte peaministriks tõusmine, vaid Tallinna linnapea kohale naasmine.
Ühtlasi on Keskerakonna ridades tunduvalt lihtsam populaarsust püüda, kuna paigutumine poliitilise spektri keskele võimaldab distantseeruda nn äärmuslikest ja sellisena ebapopulaarsetest positsioonidest (nt abieluga seonduvalt). Selle asemel saab apelleerida nö mõõduka konservatiivina kõige suuremale massile, mis on alati spektri keskel.
Seda enam, et Keskerakonna peamiseks meetodiks on pikemat aega olnud keskendumine mitte (paratamatult polariseerivale) õigete põhimõtete eest seismisele, vaid konservatiividele vastukarva olevas sotsialistlikus vaimus võimalikult suurele valijate hulgale võimalikult rohkemate materiaalsete hüvede lubamisele.
Igal juhul on selge, et kui Madisonil peaks õnnestuma Keskerakond nö üles töötada, siis pakub valitud tee talle suuremaid karjääriväljavaateid kui ükski olemasolev alternatiiv.
Valitud tee on seda sobivam, et välispoliitilises plaanis on Keskerakonna positsioonid kujunenud Madisonile igati sobilikuks – mõõdukas eurokriitika ühendatuna reservatsioonideta toetusega USA geopoliitilisele agendale.”
-
Külaline
Reform ja Eesti200 on kõige normaalsemad.Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 16:40 Mida iganes. Peaasi, et reormarite bande enam kunagi võimule ei saaks. Kaja / Siimu bande oli ikka tipp eestimaa maha müümises. Ja oravabandel on ka tore kamp seal valitsuses praegu. Eesti 200 karjeristid jne. Isegi kommunistid eio teeks niipalju kurja kui see bande.Aga ajupestud massiga saabki nii teha.
-
Külaline
Põhimõttelagedad inimesed peavad põhimõtetega inimesi iidolikummardajateks. No mul on jah üks iidol, see on teatud põhimõte, mida Helmed pole seni reetnud. Ma ei tea, kas sina saad sellisest hiina keelest üldse aru, aga ma olen vähemalt üritanud. Kui Helmed reedavad selle põhimõtte, siis kaotavad nad ka minu hääle.Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 18:01Sõimab teisi lammastakse, aga ma pole näinud truumaid alamaid kui selle konservatiivse partei valijad. Mitte ühegi teise partei valijad ei ole nii niiske pilguga oma iidoleid kummardamas. Momentselt joondutakse selle järgi, mida too millegi kohta ütleb.Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 17:37Sul on õigus. Lambakari onju alati reformerakonna esimehele hääle andnud kui kellegile anda ei osanud. Sest see tundus õige olevat. Viimastel vallimistel mindi kaasa hüsteeriaga. Äkki võidab EKRE. Kellegile anda ei osatud häält ja anti Kajale siis. Ja sellised peavad ennast teistest parimaks.Külaline kirjutas: ↑22 Aug 2024 17:05
Mina arvan, et mitte. Jah, kindlasti ta kaotab osa valijaid, aga sama suure osa uusi saab ta kindlasti juurde. Ta on Eesti poliitmaastikul tegutsenud küll suhteliselt lühikest aega, aga oma tugev fännibaas on tal olemas. Osad neist lähevad kindlasti temaga piltlikult öeldes ta uude parteisse kaasa, see on selge. Just need, kes valivad konkreetset isikut, partei taustale läbi sõrmede vaadates. Ise olen kunagi ammu sedasi valinud Paeti. Enam ma seda EI teeks, aga selliselt mõtlevaid valijaid jagub.
Sinusugused, keda on enamik kahjuks, aga on tõesti iidolikummardajad, kes järgnevad oma iidolile ükskõik kuhu. Vahetab iidol oma põhimõtteid, vahetad ka sina.
Just nii see on.
-
Külaline
Kas ikka peab iseenda põhimõtteid teistele väevõimuga peale suruma ning teistsuguste põhimõtetega inimesi mõnituste ja lõugamiste saatel maatasa tegema? Ela ja järgi oma põhimõtet aga lase teistel sedasama teha, nende parima äranägemise järgi. Või neil pole seda õigust?Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 10:59 Põhimõttelagedad inimesed peavad põhimõtetega inimesi iidolikummardajateks. No mul on jah üks iidol, see on teatud põhimõte, mida Helmed pole seni reetnud. Ma ei tea, kas sina saad sellisest hiina keelest üldse aru, aga ma olen vähemalt üritanud. Kui Helmed reedavad selle põhimõtte, siis kaotavad nad ka minu hääle.
Sinusugused, keda on enamik kahjuks, aga on tõesti iidolikummardajad, kes järgnevad oma iidolile ükskõik kuhu. Vahetab iidol oma põhimõtteid, vahetad ka sina.
Just nii see on.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Pepsi ja 7 külalist