Madisoni valijad

vana hea klassika
Külaline

Madisoni valijad

Postitus Postitas Külaline »

Küsimus neile, kes eurovalimistel Madisoni poolt hääletasid. Kas liigute nüüd Keskerakonna ja Madisoni-Toomi tiimi seljataha?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 13:26 Küsimus neile, kes eurovalimistel Madisoni poolt hääletasid. Kas liigute nüüd Keskerakonna ja Madisoni-Toomi tiimi seljataha?
Päris huvitav jah. Madison on nüüd Toomi parteikaaslane. Poliittsirkus on tõesti parim tsirkus. Jälgime huviga.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 13:38 Päris huvitav jah. Madison on nüüd Toomi parteikaaslane. Poliittsirkus on tõesti parim tsirkus. Jälgime huviga.
Mitte ainult parteikaaslane, Kõlvarti sõnul moodustavad need kaks suisa tulemusliku meeskonna.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 13:44
Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 13:38 Päris huvitav jah. Madison on nüüd Toomi parteikaaslane. Poliittsirkus on tõesti parim tsirkus. Jälgime huviga.
Mitte ainult parteikaaslane, Kõlvarti sõnul moodustavad need kaks suisa tulemusliku meeskonna.
Noh samas ju oli teada, et EKRE on Venemaa lembeline.
Külaline

Mida iganes. Peaasi, et reormarite bande enam kunagi võimule ei saaks. Kaja / Siimu bande oli ikka tipp eestimaa maha müümises. Ja oravabandel on ka tore kamp seal valitsuses praegu. Eesti 200 karjeristid jne. Isegi kommunistid eio teeks niipalju kurja kui see bande.Aga ajupestud massiga saabki nii teha.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Arvan, et Madissoni poiss tegi sellega omale poliitilise harakiri. Venelased teda ei vali ja eestlased ka enam mitte.
Ise ma teda ei valinud, aga tean mõnd tuttavat kes teda valisid, õhtul helistan ja tunnen huvi, mis nemad asjast arvavad.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 22 Aug 2024 16:53 Arvan, et Madissoni poiss tegi sellega omale poliitilise harakiri. Venelased teda ei vali ja eestlased ka enam mitte.
Ise ma teda ei valinud, aga tean mõnd tuttavat kes teda valisid, õhtul helistan ja tunnen huvi, mis nemad asjast arvavad.
Mina arvan, et mitte. Jah, kindlasti ta kaotab osa valijaid, aga sama suure osa uusi saab ta kindlasti juurde. Ta on Eesti poliitmaastikul tegutsenud küll suhteliselt lühikest aega, aga oma tugev fännibaas on tal olemas. Osad neist lähevad kindlasti temaga piltlikult öeldes ta uude parteisse kaasa, see on selge. Just need, kes valivad konkreetset isikut, partei taustale läbi sõrmede vaadates. Ise olen kunagi ammu sedasi valinud Paeti. Enam ma seda EI teeks, aga selliselt mõtlevaid valijaid jagub.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 17:05
Tõutäkk kirjutas: 22 Aug 2024 16:53 Arvan, et Madissoni poiss tegi sellega omale poliitilise harakiri. Venelased teda ei vali ja eestlased ka enam mitte.
Mina arvan, et mitte. Jah, kindlasti ta kaotab osa valijaid, aga sama suure osa uusi saab ta kindlasti juurde. Ta on Eesti poliitmaastikul tegutsenud küll suhteliselt lühikest aega, aga oma tugev fännibaas on tal olemas. Osad neist lähevad kindlasti temaga piltlikult öeldes ta uude parteisse kaasa, see on selge. Just need, kes valivad konkreetset isikut, partei taustale läbi sõrmede vaadates. Ise olen kunagi ammu sedasi valinud Paeti. Enam ma seda EI teeks, aga selliselt mõtlevaid valijaid jagub.
Sul on õigus. Lambakari onju alati reformerakonna esimehele hääle andnud kui kellegile anda ei osanud. Sest see tundus õige olevat. Viimastel vallimistel mindi kaasa hüsteeriaga. Äkki võidab EKRE. Kellegile anda ei osatud häält ja anti Kajale siis. Ja sellised peavad ennast teistest parimaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 17:37
Sul on õigus. Lambakari onju alati reformerakonna esimehele hääle andnud kui kellegile anda ei osanud. Sest see tundus õige olevat. Viimastel vallimistel mindi kaasa hüsteeriaga. Äkki võidab EKRE. Kellegile anda ei osatud häält ja anti Kajale siis. Ja sellised peavad ennast teistest parimaks.
Sa pole oma naisele ka nii truu kui oma palavalt armastutud Helmetele. Kes seal ekres peale nende üldse enam on?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 17:42 Sa pole oma naisele ka nii truu kui oma palavalt armastutud Helmetele. Kes seal ekres peale nende üldse enam on?
Kingod, Poolametsad ja Epler (ning nende andunud fännid)
Külaline

Sõimab teisi lammastakse, aga ma pole näinud truumaid alamaid kui selle konservatiivse partei valijad. Mitte ühegi teise partei valijad ei ole nii niiske pilguga oma iidoleid kummardamas. Momentselt joondutakse selle järgi, mida too millegi kohta ütleb.
Külaline

Ise küll Madisoni ei valinud, aga Keskerakonda astumine on temalt kaval lüke ja kasulik ka Keskerakonnale. Kiidan heaks. Toob Keskerakonnale eestlastest valijate hääli juurde. Oligi veel vara Keskerakonda maha matta. EKRE-ga olid suusad nagunii risti, ERK ja ERE ilmselt ei inspireerinud, Sotsid ja Reform, rääkimata Eesti200 poleks kõne allagi tulnud. Jäigi Keskerakond. Vaatame, mis edasi saab, Madison on andekas poliitik.
Külaline

Pigem paneb muigama, kuidas Kõlvart punnitab naba paigast, et mõnele soojale toolile tagasi saada ja haarab igast kõrrest ja retoorikast, mis võiks peale minna. Madison ei ole tema jaoks hea valik, sest Kõlvart jääb veel rohem tema varju. Madison samas aga ise kordab Kõlvarti vigu, läheb püüdma vene hääli, aga kaotab eestlased. Kuskil seal vahepeal laveerimine ei tööta nagu mõni loodab Savisaart teha.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 18:31 Ise küll Madisoni ei valinud, aga Keskerakonda astumine on temalt kaval lüke ja kasulik ka Keskerakonnale. Kiidan heaks. Toob Keskerakonnale eestlastest valijate hääli juurde. Oligi veel vara Keskerakonda maha matta. EKRE-ga olid suusad nagunii risti, ERK ja ERE ilmselt ei inspireerinud, Sotsid ja Reform, rääkimata Eesti200 poleks kõne allagi tulnud. Jäigi Keskerakond. Vaatame, mis edasi saab, Madison on andekas poliitik.
Madisson ei saa ühtki häält, kes talle enne seda andsid, nende jaoks on ta reetur. Ja uusi hääli ka vaevalt ta kusagilt saab. See mis ta tegi on pesuehtne poliitprostitutsioon. Poliitikuna võib ta maha kanda.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 16:40 Mida iganes. Peaasi, et reormarite bande enam kunagi võimule ei saaks. Kaja / Siimu bande oli ikka tipp eestimaa maha müümises. Ja oravabandel on ka tore kamp seal valitsuses praegu. Eesti 200 karjeristid jne. Isegi kommunistid eio teeks niipalju kurja kui see bande.Aga ajupestud massiga saabki nii teha.
Mis ongi hirmutav, et oma suures vihkamises on sinusugused valmis kasvõi Putini Venemaaga liituma. Neid üleskutseid olen nn konservatiivise nime internetis näinud, kuidas Venemaaga tuleb koostööd teha, et siis saame reformist lahti. Ma tõesti ei tea, kas selle taga on Kremli trollid või päriselt on teatud erakonna valijad nii rumalad ja naiivsed.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 18:51
Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 16:40 Mida iganes. Peaasi, et reormarite bande enam kunagi võimule ei saaks. Kaja / Siimu bande oli ikka tipp eestimaa maha müümises. Ja oravabandel on ka tore kamp seal valitsuses praegu. Eesti 200 karjeristid jne. Isegi kommunistid eio teeks niipalju kurja kui see bande.Aga ajupestud massiga saabki nii teha.
Mis ongi hirmutav, et oma suures vihkamises on sinusugused valmis kasvõi Putini Venemaaga liituma. Neid üleskutseid olen nn konservatiivise nime internetis näinud, kuidas Venemaaga tuleb koostööd teha, et siis saame reformist lahti. Ma tõesti ei tea, kas selle taga on Kremli trollid või päriselt on teatud erakonna valijad nii rumalad ja naiivsed.
Järjekordne idiootlik lammas on rääkinud. Kõike mida kallased, mihkelsonid ja kogu see kommude järeltulijate kamp räägib on puhas kuld. need tegelased on eesti maha müünud brüsseli ametikohtade pärast. ütle veel, et helmede pärast oleme euroopa kõige suuremas majanduslanguses. ütle nohhh
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 22:47
Järjekordne idiootlik lammas on rääkinud. Kõike mida kallased, mihkelsonid ja kogu see kommude järeltulijate kamp räägib on puhas kuld. need tegelased on eesti maha müünud brüsseli ametikohtade pärast. ütle veel, et helmede pärast oleme euroopa kõige suuremas majanduslanguses. ütle nohhh
Miks EKRE pooldajad alati nii labased ja õelad on?

Kusjuures siin ongi sul õigus - ajal, mil Eestis oli rahaliselt väga hästi, võtsid need laenu ja kasvatasid rahva koormust, mis nüüd kahjuks intresside ja laenukoormuse näol väga kalliks maksma läheb.
Nisu Kuuno

Postitus Postitas Nisu Kuuno »

Jaagult naljakas lüke. Huvitav mida KE talle lubas vastutasuks? Arvan et KE jääb endiselt venelaste parteiks enamuse silmis. Ehk mõned Jaagu andunud fännid valivad teda edasi. Mina Jaagu valija pole. Leidis kinnitust fakt et maailmavaade pole poliitiku jaoks oluline. Ikka poliitikud teevad sedasi
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 22:54
Külaline kirjutas: 22 Aug 2024 22:47
Miks EKRE pooldajad alati nii labased ja õelad on?

Kusjuures siin ongi sul õigus - ajal, mil Eestis oli rahaliselt väga hästi, võtsid need laenu ja kasvatasid rahva koormust, mis nüüd kahjuks intresside ja laenukoormuse näol väga kalliks maksma läheb.
Tuli ära. EKREIKE ajal oli majanduse tulemused ja riigikassa täitumine väga hea. Laenu võeti kuid vähe. Praeguseks on see bande võtnud 7x rohkem kui ekreike. Sinutaolistega tulebki labaselt ja otse rääkida.
Külaline

Nojaa, aga kellele oleks siis pidanud selle hääle andma? Arvan siiani, et see oli parim võimalik valik. Pole lihtsalt kedagi muud valida ja ke/ekre/isamaa on täiesti vastunäidustatid.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist