Me käime iga päev poes ja läheb 40-50 eurot päevas. Peres 2 täiskasvanut, 2 last (teismelised), 2 kassi. Hindasid eriti ei vaata ja 15-aastane poeg sööb palju, kuigi väga tervislikult, on spordipoiss.
Ffvz kirjutas: ↑21 Aug 2024 09:00
See ühekordse ostu maksumus ei anna midagi. Pange kirja kui palju toidu peale kuus kulub. Mitu inimest on peres. Kassid ja koerad. WC paber võib summa sisse jääda. Siis saab võrrelda
No kui ma ütlen, et toidukorv maksab 60-80 eurot ja poes käiakse kord nädalas ning peres on 4 liiget pluss koer ja kass, siis peaks see andma ligikaudse summa välja küll.
Täpset arvepidamist meil ei ole, ei näe mõtet. Enamasti käin poes mina, aga mõnikord käib ka abikaasa, ja vahel käime koos ning maksab ükskõik kumb.
Ehk teiste sõnadega kuus kulub 320 EUR, peres neli liiget, kass ja koer.
Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 15:37
Me käime iga päev poes ja läheb 40-50 eurot päevas. Peres 2 täiskasvanut, 2 last (teismelised), 2 kassi. Hindasid eriti ei vaata ja 15-aastane poeg sööb palju, kuigi väga tervislikult, on spordipoiss.
Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 08:49
See on 60-80 eurot. Pere on neljaliikmeline, lisaks koer ja kass. Poes käin üldiselt kord nädalas, siis ostan põhilise toidu. Vahel tuleb teha väiksemaid sutsakaid, kui nt piim otsas.
Aga palju sul endal on?
Oled ilmselt väga hea majandaja, kui 4 inimest ja kass-koer nädalas ca 80 euroga söönuks saavad. Meil sama ja inimeste toidule kulub nädalas vähemalt 200 eurot, kass ja koer veel eraldi.
Ffvz kirjutas: ↑21 Aug 2024 09:00
See ühekordse ostu maksumus ei anna midagi. Pange kirja kui palju toidu peale kuus kulub. Mitu inimest on peres. Kassid ja koerad. WC paber võib summa sisse jääda. Siis saab võrrelda
No kui ma ütlen, et toidukorv maksab 60-80 eurot ja poes käiakse kord nädalas ning peres on 4 liiget pluss koer ja kass, siis peaks see andma ligikaudse summa välja küll.
Täpset arvepidamist meil ei ole, ei näe mõtet. Enamasti käin poes mina, aga mõnikord käib ka abikaasa, ja vahel käime koos ning maksab ükskõik kumb.
Tegelikult ma oletan, et te siiski 240 euroga välja ei tule ja kui hakkaksite arvepidamist tegema, siis selguks, et see summa võib olla kaks korda suurem.