Eilne Roosiaia vastuvõtt - mõtted?
-
Külaline
Eilne Roosiaia vastuvõtt - mõtted?
Vaatasin eile hooti seente sissetegemise kõrvale. Vahepeal oleksin tahtnud, et mingid muud seened oleksid olnud. Kas teile ka tundus, et kohati oli nagu sisuturundus?
-
Külaline
Seeni manustades võib sellist asja vaadata küll, ilus värviline.
-
Külaline
Kas praegune poliitika on midagi muud kui sisuturundus? Rõivas nimetas seda omal ajal "peenhäälestus". Mõte on sama: pööblile (rahvale) igasugu jama söödavaks muutmine, selleks on sobivas toonis PR, intervjuud ja artiklid. Ja pööbel (rahvas) sulab, tähtsad ninad ei saa ju valetada
Nagu näha on, siis töötab väga hästi. Isegi oma peaga mõtlemisele on külge riputatud naeruväärsuse silt.
Rahvas maksab ja traagilise lõpuga komöödia jätkub.
Nagu näha on, siis töötab väga hästi. Isegi oma peaga mõtlemisele on külge riputatud naeruväärsuse silt.
Rahvas maksab ja traagilise lõpuga komöödia jätkub.
-
Külaline
Ei-ei, ma lihtne inimene, metafoore ei mõista kasutada. Vaatasin ainult osa, aga sisuturunduse maigu jättis mulle näiteks intekas kartulikasvatajaga, sest sinna lasti vahepeal hoolega ettevalmistatud klippe vahele. Oleks tahtnud kuulda kohal olnud inimeste mõtteid, mitte kartulisortide pilte kaeda.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 12:02 Kas seen oli sul metafoor külaliste kohta?:)
Süldibänd oli ka huvitav valik (väga vabandan, see mu isiklik arvamus).
-
Külaline
piltidel oli väga ilusaid kleite!
Ja pidu käis hiliste tundideni, elan Kadriorus ja sain rõdu peal ka muusikast osa. Tore ja meeldis.
Ja pidu käis hiliste tundideni, elan Kadriorus ja sain rõdu peal ka muusikast osa. Tore ja meeldis.
-
Külaline
Kuna telekat pole, siis ei teadknudki, et seda ka kuskil üle kantakse. Meediapealkirjade ja fb feedi põhjal tundub suht sama seltskond, kes veebrauariski käib. Las siis pidutsevad. Seda võiks muidugi üheskoos rahastada need ärikad, tegelinskid ja erakonnad, kes seal igal aastal osalevad ning meediaaega ja reklaami endale rahvustelevisioonis kaudselt ostavad, aga eks maksumaksja on endiselt lahke.
-
Külaline
Täiesti mõttetu üritus. Kelle jaoks seda tehakse? Kui selleks, et poliitikud ja muud jubinad saaks oma riietust demonstreerida, siis seda ei peaks riigitelevisioon kajastama.
Okei, saan aru, et kutsutute seas oli ka kunstiinimesi ja muid tublisid tegelasi, aga poliitikud peaks sealt küll eemale jääma. Neil on niigi piisavalt palju võimalust pildil olla. Seda enam, et minu arusaamist mööda on tegu mingit sorti tänuüritusega.
Okei, saan aru, et kutsutute seas oli ka kunstiinimesi ja muid tublisid tegelasi, aga poliitikud peaks sealt küll eemale jääma. Neil on niigi piisavalt palju võimalust pildil olla. Seda enam, et minu arusaamist mööda on tegu mingit sorti tänuüritusega.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Kirile ja 12 külalist