Mida ükski naine ei suuda ütelda

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 20 Aug 2024 18:27 Mina pole teemaalgataja ja ma olen naine. Väidan, et peaaegu kõik vastused siia teemasse kinnitavad teemaalgataja tähelepanekut. Naised kargavad lõukoertena kallale, olles võimetud korrakski peeglisse vaatama. Viha, vajadus foorumisse ilmunud mehele vigastusi tekitada, panna ta nii öelda põlvitama, ennast rämpsuna tundma naiste kõrval. See iseloomustab meie toredaid naisi. Ja siis veel vingutakse, kuidas foorum polevat viisakas ja heatahtlik. :D
Iseloomulik on veel, et nad usuvad, kuidas ilma nendeta "on kurb maailm" ja nemad ongi need head ja õiglased, keda iga mees peaks ihkama ja kes ei ihka, ise kahetseb.
Ehk siis kõik õige: enamik on võimetu kujutlema, et ta võib milleski eksida.
Õnneks mitte kõik, normaalseid naisi on ka.

Sellise käitumise nimetus on muide gaasikeeramine (gaslightning) - panna teine inimene uskuma, et ta näeb valesti. Naised on selles sama võimekad kui mehed.
The word is "gaslighting". Your whole comment is giving "pick me" vibes iykyk :lol:
....aga tore muidugi, et sina oled siin selline õiglane ja heatahtlik, hoopiski mitte selline nagu teised naised🤦
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Aug 2024 18:27 Mina pole teemaalgataja ja ma olen naine. Väidan, et peaaegu kõik vastused siia teemasse kinnitavad teemaalgataja tähelepanekut. Naised kargavad lõukoertena kallale, olles võimetud korrakski peeglisse vaatama. Viha, vajadus foorumisse ilmunud mehele vigastusi tekitada, panna ta nii öelda põlvitama, ennast rämpsuna tundma naiste kõrval. See iseloomustab meie toredaid naisi. Ja siis veel vingutakse, kuidas foorum polevat viisakas ja heatahtlik. :D
Iseloomulik on veel, et nad usuvad, kuidas ilma nendeta "on kurb maailm" ja nemad ongi need head ja õiglased, keda iga mees peaks ihkama ja kes ei ihka, ise kahetseb.

Sellise käitumise nimetus on muide gaasikeeramine (gaslightning) - panna teine inimene uskuma, et ta näeb valesti. Naised on selles sama võimekad kui mehed.
Ära siis korraga mitme peegli ees istu, piisab sul ühest peegelpildist küll. Muidu lõpuks tuleb enesekirjeldusele lisaks ka suurusehullustus.
Puhka ka vahepeal sellest foorumist, see paistab sind ärritavat, toodad ebameeldivat teksti.
Külaline

Tänan kõiki vastajaid! Ka tulevasi. :D Maandage ennast rahulikult minu peal, elu on pingeline, ma tean. Mul on rõõm teile kergendust pakkuda.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Aug 2024 18:42

The word is "gaslighting". Your whole comment is giving "pick me" vibes iykyk :lol:
....aga tore muidugi, et sina oled siin selline õiglane ja heatahtlik, hoopiski mitte selline nagu teised naised🤦

Hahahaa.. tahtsin just täpselt sama kommenteerida. Esimene mõte seda lugedes oli: “pick me” :)
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Aug 2024 18:46 Tänan kõiki vastajaid! Ka tulevasi. :D Maandage ennast rahulikult minu peal, elu on pingeline, ma tean. Mul on rõõm teile kergendust pakkuda.
Meid sa absoluutselt ei huvita, võid selles kindel olla.
Probleem on sul ikka. Sinu oma kahe kõrva vahel.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist