Mida ükski naine ei suuda ütelda

vana hea klassika
Külaline

Mida ükski naine ei suuda ütelda

Postitus Postitas Külaline »

On selline lause olemas, mida ükski naine ei suuda öelda. Mitte mingil tingimusel.
"Anna andeks, ma eksisin, sul oli algusest peale õigus ja ma reageerisin isekalt."
Külaline

Meeste kohta võib täpselt sama väita.
Külaline

Mitte ükski mees ei söö pannkooke. Mitte kunagi, mitte mingil viisil. Sest mina ütlesin.
Külaline

Ei ole mina kuulnud seda lauset ka mitte ühegi mehe poolt. Mitte kunagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Aug 2024 07:57 On selline lause olemas, mida ükski naine ei suuda öelda. Mitte mingil tingimusel.
"Anna andeks, ma eksisin, sul oli algusest peale õigus ja ma reageerisin isekalt."
Mina olen peaaegu täpipealt sellise lause öelnud oma mehele. Algus oli täpselt sama ja lõpp mitte "reageerisin isekalt", vaid "olin loll" - sest tegu oli lollusega, mitte isekusega.
Külaline

Head taasiseseisvumise aastapäeva! 🇪🇪

Kiluvõilevad on valmis? Võin sulle jagada ka mõnda lihtsat koogiretsepti. Oled ju üksi, naiseta. Saad midagigi head omale õhtuseks tähistamiseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Aug 2024 07:57 On selline lause olemas, mida ükski naine ei suuda öelda. Mitte mingil tingimusel.
Mida see "ma reageerisid isekalt" seal lõpus tähendab?
Aga üldiselt pole ju täiskasvanute jaoks mingi probleem tunnistada, et teisel poolel oli õigus? Eksimist ja valearvestusi tuleb ikka ette nii tööalaselt kui koduses elus. Ja minu kogemus on, et ikka tunnistatakse eksimusi ja tunnustatakse seda, kel oli õigus. Minu enda jaoks pole ka mingi probleem oma ekslikkust tunnistada. Aga iseka reageerimise osa ma ei mõista? Isekas on see, et eksijal oli ka oma arvamus?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Aug 2024 08:50 Head taasiseseisvumise aastapäeva! 🇪🇪

Kiluvõilevad on valmis? Võin sulle jagada ka mõnda lihtsat koogiretsepti. Oled ju üksi, naiseta. Saad midagigi head omale õhtuseks tähistamiseks.
Pole tõesti ammu naist saanud. Tahad abikäe ulatada?
Külaline

Ei ole kunagi kuulnud ühtegi meest samuti seda ütlemas, tervet lauset otsast lõpuni. Mina ütlen küll "palun vabandust", aga mees (17a koos) teeb näo, et midagi pole ju olnud. Seega su elukogemus ei päde. Eks see elukogemus teemaalgatajal ka erakordselt ebaõnnestunud on, seda teame ammu kõik.
Külaline

Tahad meile rääkida, milles sul algusest peale õigus oli? Me, naised, oleme vahest tõesti taipamatud.
Külaline

Miks sa arvad, et sul õigus on? Õigus sinuarust? Teise arust on teisel õigus. Mõlemal võib olla õigus.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Aug 2024 08:57
Külaline kirjutas: 20 Aug 2024 08:50 Head taasiseseisvumise aastapäeva! 🇪🇪

Pole tõesti ammu naist saanud. Tahad abikäe ulatada?
Ei taha. Mul on teatud standard, millest allapoole ma ei lase. Ei meeldi mehed, kes kõigis oma hädades naisi süüdistavad, selle asemel, et oma probleemiga tegeleda.
Külaline

Naistele on antud liiga palju võimu. Samal ajal kohustust vastuta pole antud. Vastutusest on lihtne minema libiseda.
Kui mees ajab möla, siis antakse pikema jututa vastu hambaid. See toob kaasa suurepärase kaasnähtuse - iga mees mõtleb pidevalt ja hoolega, mis võib järgneda. Naised seda ei mõtle. Ta on ju ainult naine... Ei saa tõsiselt võtta, hoidku taevas, naist peksta?
Kui on võrdsus, siis olgu võrdsus.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Aug 2024 15:00 Naistele on antud liiga palju võimu. Samal ajal kohustust vastuta pole antud. Vastutusest on lihtne minema libiseda.
Kui mees ajab möla, siis antakse pikema jututa vastu hambaid. See toob kaasa suurepärase kaasnähtuse - iga mees mõtleb pidevalt ja hoolega, mis võib järgneda. Naised seda ei mõtle. Ta on ju ainult naine... Ei saa tõsiselt võtta, hoidku taevas, naist peksta?
No sellise jutu peale...
Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Aug 2024 15:00 Kui mees ajab möla, siis antakse pikema jututa vastu hambaid. See toob kaasa suurepärase kaasnähtuse - iga mees mõtleb pidevalt ja hoolega, mis võib järgneda. Naised seda ei mõtle. Ta on ju ainult naine...
Selge see, et sa meestega möliseda ei julge, kus see uudis on? Naised ei tule sulle kallale, kuitahes palju sa lõuksi oleks ära teeninud, seega kohe julgem olla, eksole ju, "mees"...
Elu on näidanud sulle endale selgelt kätte, et sul pole olnud õigus ja seepärast nii kibestunud oledki. Küll elu ise selliseid peksab, miks naised oma käsi peaks määrima.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Aug 2024 15:00 Naistele on antud liiga palju võimu. Samal ajal kohustust vastuta pole antud. Vastutusest on lihtne minema libiseda.
Aaa, selle pärast siis nii palju hambutuid mehi! Huvitav seltskond teil seal muidugi...
Külaline

Kui mees ajab möla, siis antakse pikema jututa vastu hambaid. See toob kaasa suurepärase kaasnähtuse - iga mees mõtleb pidevalt ja hoolega, mis võib järgneda.
Sellepärast sa oma möla siin foorumis siis ajadki, et siin ei saa sind keegi kätte, et sulle vastu lõugu virutada. Nojah.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Aug 2024 15:00 Kui mees ajab möla, siis antakse pikema jututa vastu hambaid. See toob kaasa suurepärase kaasnähtuse - iga mees mõtleb pidevalt ja hoolega, mis võib järgneda.
Sa suudad normi juttu ajada ainult füüsilise vägivalla ähvardusel? See seletab paljutki :lol: :lol: :lol:
Külaline

Mina pole teemaalgataja ja ma olen naine. Väidan, et peaaegu kõik vastused siia teemasse kinnitavad teemaalgataja tähelepanekut. Naised kargavad lõukoertena kallale, olles võimetud korrakski peeglisse vaatama. Viha, vajadus foorumisse ilmunud mehele vigastusi tekitada, panna ta nii öelda põlvitama, ennast rämpsuna tundma naiste kõrval. See iseloomustab meie toredaid naisi. Ja siis veel vingutakse, kuidas foorum polevat viisakas ja heatahtlik. :D
Iseloomulik on veel, et nad usuvad, kuidas ilma nendeta "on kurb maailm" ja nemad ongi need head ja õiglased, keda iga mees peaks ihkama ja kes ei ihka, ise kahetseb.
Ehk siis kõik õige: enamik on võimetu kujutlema, et ta võib milleski eksida.
Õnneks mitte kõik, normaalseid naisi on ka.

Sellise käitumise nimetus on muide gaasikeeramine (gaslightning) - panna teine inimene uskuma, et ta näeb valesti. Naised on selles sama võimekad kui mehed.
Külaline

Mida heatahtlikku ja viisakat on teemaalgatuses?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kirile ja 11 külalist