elufoorumi kasutajatele: andke salainfot eksinud otsijale
-
Külaline
Turvasiil kustutab tihti normaalsed kommentaarid ära. Mingid ebastabiilse närvikavaga tegelased on siia foorumisse siginenud, aga raporteerima ja miinuseid laduma on nad mihklid. Moded ei viitsi ilmselt süveneda ja lihtsalt kustutavad normaalseid kommentaare.
-
Külaline
Vot siin on küll tegu lumehelbekeseliku hädaldamise ja ohvri mängimisega. Ega see foorum kohustuslik pole, tõesti. Keegi ei keela ära minna, kui ei sobi.Ma ei näe põhjust siin foorumis enam kommenteerida. Tegelane, kes naisi, nende püüdlusi, välimust, suhteid kõige vastikumate sõnadega mõnitab, saab vabalt jätkata. Kui talle midagi vastu kirjutada, tema tasemele sobivalt, siis vastus kustutatakse ära. Näiteks Palestiina-iisraeli teemas kasutab üks kommenteerija teiste pool pöördudes sõnu perv, tropp, down, lisaks levitab antisemiitlike seisukohti, aga need püsivad seal kenasti ja ei kustu ära. Olukord ei tundu õige ega õiglane ning ma ei saa sel juhul jätkata.
Naisi halvustava tegelase/tegelaste postitused lähevad kustutamisele, kui neid on raporteeritud või muidu silma jäävad. Samal tasemel vastused lähevad samuti kustutamisele, sest see oleks ebaõiglane, kui üks postitaja ei või kasutada halvustavaid väljendeid või fraase ja teine võib.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2024 22:33 Ma ei näe põhjust siin foorumis enam kommenteerida. Tegelane, kes naisi, nende püüdlusi, välimust, suhteid kõige vastikumate sõnadega mõnitab, saab vabalt jätkata. Kui talle midagi vastu kirjutada, tema tasemele sobivalt, siis vastus kustutatakse ära. Näiteks Palestiina-iisraeli teemas kasutab üks kommenteerija teiste pool pöördudes sõnu perv, tropp, down, lisaks levitab antisemiitlike seisukohti, aga need püsivad seal kenasti ja ei kustu ära. Olukord ei tundu õige ega õiglane ning ma ei saa sel juhul jätkata.
Kui te näete kommentaare, mis on ebasobivad, siis palun raporteerige või juhtige mõnel muul moel mu tähelepanu probleemsetele teemadele. Selle Palestiina-Iisreali teema lähen vaatan üle nüüd.
-
Külaline
Vaba maa...Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2024 22:33 Ma ei näe põhjust siin foorumis enam kommenteerida. Tegelane, kes naisi, nende püüdlusi, välimust, suhteid kõige vastikumate sõnadega mõnitab, saab vabalt jätkata. Kui talle midagi vastu kirjutada, tema tasemele sobivalt, siis vastus kustutatakse ära. Näiteks Palestiina-iisraeli teemas kasutab üks kommenteerija teiste pool pöördudes sõnu perv, tropp, down, lisaks levitab antisemiitlike seisukohti, aga need püsivad seal kenasti ja ei kustu ära. Olukord ei tundu õige ega õiglane ning ma ei saa sel juhul jätkata.
-
Külaline
Kellelegi ei pea siin vastu kirjutama, veel vähem midagi kommenteerima. Ja kas tõesti on parim viis naisi, nende püüdlusi jne kaitsta selle kommenteerija tasemele laskumine? Miks mitte viisakaks jääda või ignoreerida - viimane oleks parim viis sellistest postitajatest lahti saada, sest eks nendega otsitakse tähelepanu ja lihtsalt soovitakse kedagi endast välja viia.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2024 22:33 Ma ei näe põhjust siin foorumis enam kommenteerida. Tegelane, kes naisi, nende püüdlusi, välimust, suhteid kõige vastikumate sõnadega mõnitab, saab vabalt jätkata. Kui talle midagi vastu kirjutada, tema tasemele sobivalt, siis vastus kustutatakse ära. Näiteks Palestiina-iisraeli teemas kasutab üks kommenteerija teiste pool pöördudes sõnu perv, tropp, down, lisaks levitab antisemiitlike seisukohti, aga need püsivad seal kenasti ja ei kustu ära. Olukord ei tundu õige ega õiglane ning ma ei saa sel juhul jätkata.
Ja Turvasiil teeb siin niigi tänuväärset tööd, püüdes tasakaalu säilitada. Kui sinu tsiteeritud sõnu (perv, tropp jne) sisaldavaid postitusi ei ole ära kustutatud, siis ei ole neist (veel) teatatud. Seda saab igaüks teha. Ja ära need postitused mingil hetkel ka kustutakse, ehkki mitte hetkega, mis on ka loomulik, sest seda on juba liiga palju oodata, et Turvasiil siin ööpäevaringselt istuma peab.
-
Külaline
Kontrollisin (paremal üleval nurgas on kastike "Otsi") ja Palestiina-Iisraeli teemas ei ole sinu nimetatud sõnu praeguse hetkega kordagi kasutatud. Võib-olla Turvasiil jõudis juba jaole, ei tea.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2024 22:33 Ma ei näe põhjust siin foorumis enam kommenteerida. Tegelane, kes naisi, nende püüdlusi, välimust, suhteid kõige vastikumate sõnadega mõnitab, saab vabalt jätkata. Kui talle midagi vastu kirjutada, tema tasemele sobivalt, siis vastus kustutatakse ära. Näiteks Palestiina-iisraeli teemas kasutab üks kommenteerija teiste pool pöördudes sõnu perv, tropp, down, lisaks levitab antisemiitlike seisukohti, aga need püsivad seal kenasti ja ei kustu ära. Olukord ei tundu õige ega õiglane ning ma ei saa sel juhul jätkata.
-
Külaline
Aga mine ära siis. Mida sa ähvaradad. Tõenäoliselt sa kuhugi ei lähe kuna see foorum on ainuke mis sulle veel jäänud on. Kõnealuse Iisraeli teemas paar juuti või juutide armastajat sõimavad (simon says jne) räigelt. Ehk ka sina. Õigustatakse laste ja naiste tapmist. Tolerastide tõeline pale hakkab välja tulema.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2024 22:33 Ma ei näe põhjust siin foorumis enam kommenteerida. Tegelane, kes naisi, nende püüdlusi, välimust, suhteid kõige vastikumate sõnadega mõnitab, saab vabalt jätkata. Kui talle midagi vastu kirjutada, tema tasemele sobivalt, siis vastus kustutatakse ära. Näiteks Palestiina-iisraeli teemas kasutab üks kommenteerija teiste pool pöördudes sõnu perv, tropp, down, lisaks levitab antisemiitlike seisukohti, aga need püsivad seal kenasti ja ei kustu ära. Olukord ei tundu õige ega õiglane ning ma ei saa sel juhul jätkata.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Google [Bot], Kirile ja 11 külalist