Paks mees

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Juustuburger

Paks mees

Postitus Postitas Juustuburger »

Kas läheksite suhtesse paksu ülekaalulise mehega? Isegi kui ülekaal pole suur, 10-20 kg?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

See +10kg pole isegi "paks" veel, paar kuud lahjemat söömist ja korras. Kah probleem
Külaline

Paksud mehed ajavad mind öökima.
Külaline

10 kilo on jah lahendatav probleem, aga rohkem on küll no-no. Juba see kujutluspilt, kuidas mingi pekine orikas mulle ähkides otsa hakkab ronima, ajab öökima 🤮
Vahet pole, kui tore ta muidu on. Suhtes on seksuaalne atraktiivsus väga oluline ja enda käestlaskmine on partneri suhtes lihtsalt lugupidamatu. Terviseprobleemidest pole vist vaja rääkidagi.
Külaline

Kas need, kmi järgi ülekaalus, on need mehed, kelle kohta öeldakse - suur, tugev mees?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juun 2024 11:39 Kas need, kmi järgi ülekaalus, on need mehed, kelle kohta öeldakse - suur, tugev mees?
On jah nii. Ma olen ühes tutvumisgrupis ja seal mehed otsivad ikka saledat naist, see on nagu esimene kriteerium üldse. Ja kui üks mulle kirjutas, siis kohe küsis jälle, et ega sa paks ei ole. Ma siis ütlesin, et ei ole, aga sina? Siis ütles, et ei ole, et ametlike numbrite järgi küll on pluss 15 kg, aga meeste puhul see on ju okei, kellele need kilud ikka peale lähevad. Nii et minu arust mehed ennast hindavad hoopis teisiti kui naisi. Mu eelmine peika rääkis ka kogu aeg, et ta on eluaeg väga sale olnud, et vähemalt kaaluprobleemi pole, et seegi hea, aga tegelikult oli tal päris suur kõht ees. Ise ütles, et no numbrite järgi ei saagi meestel vaadata, see KMI on rohkem naiste jaoks.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juun 2024 11:39 Kas need, kmi järgi ülekaalus, on need mehed, kelle kohta öeldakse - suur, tugev mees?
Vähemalt ise ütlevad küll nii. Et mees ennast ülekaaluliseks peaks, peab ta ikka väga paks olema. Samas naised peavad end ka normaalkaalulistena paksuks.
Külaline

Revolver kirjutas: 08 Juun 2024 13:24 Miks sa nii noorena nii vanu mehi vaatad? Vaata ikka omaealisi, nemad nii paksud olla ei saa.
Noorem generatsioon vaat et paksemgi kui vanem. Vaata tanavapilti.
IRW

Postitus Postitas IRW »

Külaline kirjutas: 08 Juun 2024 13:18
On jah nii. Ma olen ühes tutvumisgrupis ja seal mehed otsivad ikka saledat naist, see on nagu esimene kriteerium üldse. Ja kui üks mulle kirjutas, siis kohe küsis jälle, et ega sa paks ei ole. Ma siis ütlesin, et ei ole, aga sina? Siis ütles, et ei ole, et ametlike numbrite järgi küll on pluss 15 kg, aga meeste puhul see on ju okei, kellele need kilud ikka peale lähevad. Nii et minu arust mehed ennast hindavad hoopis teisiti kui naisi. Mu eelmine peika rääkis ka kogu aeg, et ta on eluaeg väga sale olnud, et vähemalt kaaluprobleemi pole, et seegi hea, aga tegelikult oli tal päris suur kõht ees. Ise ütles, et no numbrite järgi ei saagi meestel vaadata, see KMI on rohkem naiste jaoks.
Sellised mehed on vaga "ägedad" vanad. Mees ei pea syya oskama teha, ei pea elementaarset pindade puhastamist ja koristamist oskama, ylekaaluline ja kole voib olla sest ega need ju mehe puhul ei loe, naisi voib samuti terve trobikond taga olla, meeste puhul ju naiste ja eelnevate suhete arv ei loe. Loeb loeb
Külaline

Revolver kirjutas: 08 Juun 2024 14:22
Külaline kirjutas: 08 Juun 2024 14:13
Revolver kirjutas: 08 Juun 2024 13:24 Miks sa nii noorena nii vanu mehi vaatad? Vaata ikka omaealisi, nemad nii paksud olla ei saa.
Noorem generatsioon vaat et paksemgi kui vanem. Vaata tanavapilti.
Pole täheldanud. Tavalised noored, paksud on rohkem vanemad inimesed.
Vaata uudisteportaalides avaldatud statistikat, alles viimati oli uudis kuidas noorte ylekaaluliste inimeste hulk on korgeim kui kunagi varem, EESTIS.
Külaline

Revolver kirjutas: 08 Juun 2024 14:30 Ülekaal võib olla suuruses kasvõi üks kilo, paks on siis kui inimene on tõesti paks.
ma olen olnud ylekaaluline ja seda on juba normaalkaalu ylemise piiri juures naha. 1 kg ylekaalu juures suure toenaosusega nahakse juba pontsakas valja. Pole vaja takerduda mingitesse pisiasjadesse
Külaline

Revolver kirjutas: 08 Juun 2024 14:33 Kas sa oled siis bikiinifitnessiga tegelev kui üks kilo on juba pontsakas?
ei ole. Kui kmi on juba normaalkaalu kmi ylemises otsas siis sellest on aru saada 99 puhul. Jatame selle 1 protsent ylisuure lihasmassiga sportlased sealt valja.

Laste ylekaal on 2000 aastast kolmekordistunud ja eriti on olukord halb hetkel esimese kooliastme opilastel. Sellises vanuses lapse ylekaal on vaga vaikese toenaosusega mingist bikiinifitnessist ja jousaalist.
Külaline

Revolver kirjutas: 08 Juun 2024 14:40 Mina neid pakse küll ei näe sellises mahus nagu sa väidad. Täiesti tavalised lapsed ja kui kõhnad nad siis olema peaks, nii et ribid paistavad?
See, et kusagil jumal teab kus kukametsa rohutirtsu alevikus pole ylekaalulisi ei tahenda et neid ei ole.

Mu kylas pole aafriklasi, jarelikult pole olemas. maailm tyhi, ei saa olla
mina tallinnas naen kyll, vaga palju.

mida sa paned yle v6lli.
SooleMio
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas SooleMio »

Juustuburger kirjutas: 07 Juun 2024 22:07 Kas läheksite suhtesse paksu ülekaalulise mehega? Isegi kui ülekaal pole suur, 10-20 kg?
Kui ülekaal oleks lihastest, siis läheks, muidu mitte. Suhe eeldab siiski armumist ja sellele järgnevaid või eelnevaid tundeid. Üle- ega alakaal pole erutav.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Läheksin,kui mul on tunded siis ma ei vahi teise poole kaalunumbrit. Ei ole elus kellelgi kaalu või mõõdulindiga järgi jooksnud. Kuid siiski, delikaatselt aga järjekindlalt ma hakkaksin selle probleemiga tegelema tema tervise ja heaolu huvides. No näiteks teen tervislikumalt süüa, kutsun kino asemel jalutama vms.
Muide ma olen täiesti veendunud et selline sõbralik lähenemine on oluliselt etem kui mingi ränk treeningprogramm, eriti kui pole kogemusi kuskil jõusaalis(või pole selleks aega ega raha)
Külaline

Revolver kirjutas: 08 Juun 2024 15:02 Kas sul on kehakaalukompleks, vaatad teisi ja hindad ja siis põed oma ülekaalu?
Kas sul on? Ma arvan, et kindlasti on!
Külaline

Revolver kirjutas: 08 Juun 2024 16:03 Ma olen täiesti sale.
Jah, sul on jällegi teised teemad. Aga onne vahemalt sale olemise puhul
Külaline

Revolver kirjutas: 08 Juun 2024 16:53 Sale saab olla iga inimene, selleks ei pea mitte kui midagi tegema ja sellega saab isegi raha teenida. Kõik see üleliigne toit millele raha kulub, jääb alles ja selle eest saab midagi suuremat endale lubada.
Raske kommenteeridagi sellist "ba
Külaline

Paksu mehega suhtesse ei lähe. Väike ülekaal ja pontsakus ei ole midagi hullu, eelistaks muidugi kui mees oleks normaalkaalus
Külaline

10-20 kg pole suur ülekaal ja läheksin suhtesse küll. Küsitav on, kas läheksin suhtesse 150-200 kg kaaluva mehega, aga kui on hingeline sobivus, inimene meeldib, siis on füüsiline pool alati ületatav.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline