Spaa ja kloorine vesi

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Spaa ja kloorine vesi

Postitus Postitas Külaline »

Käin suhteliselt tihti spaades. Saunad, erinevad mullivannid, basseinid. Iga kord peale spaa külastust mu keha hullult kiheleb/sügeleb. Teen lõpus korraliku pesu seebi-nuustikuga, šampooniga, lootes, et see aitab kihelust vähendada ( pesen kloori maha). Keha määrin kehavahuga sisse, natuke leevendab. Aga pead kartsin ikka korralikult... . Kuidas teie kehad kloorivett taluvad? Mida võiksin teha/kasutada kiheluse vastu?
John Holmes

Postitus Postitas John Holmes »

Mina soovitan sul vähem spaades käia. Kolm korda aastas maximum. Siis näed, et keha enam ei sügele nii hullusti. Lihtsalt kuula oma keha. Ta annab sulle ju märku-ära käi nii tihti. Lihtne kas pole.
Külaline

Kas kloorivee kloor saab kinnituda muidu kuidagi nahale kinni, et seda peaks hullult nühkima? Äkki see polegi kloorist vaid sellest ülikorralikust pesust?
Külaline

Kloorivesi kuivatab nahka. Üks põhjus, miks ujujad ka mütsi kannavad, on see, et juukseid ja peanahka säästa.

Korralik niisutus peale spaatamist.

Minul hakkavad silmad sügelema, kuigi ma otseselt vee all palju ei ole ega sukeldu. Seepärast ka väga tihti ei käi kloorivees. Pärast muidu mitu päeva silmad punased ja sügelevad.
Külaline

Pärast erinevaid tähelepanekuid, kui räpased inimesed on, on mul kadunud igasugune ise spaades ja veekeskustes käia.
Külaline

Nahka ärritab peamiselt kokkupuude klooriveega, seega pärast hullult nühkimine ei aita. Ära tuleb muidugi pesta, sest seal vees on igasugu muudki saasta, aga see aeg, mis sa seal vees viibisid, teeb juba põhikahju ära. Minul on ka silmad tundlikud, pärast spaad mitu päeva punased nendest kemikaalidest.
Külaline

Käin spaas 2-3 korda kuus ning midagi sellist pole. Ei kreemita ka kunagi nahka.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Aug 2024 15:35 Käin spaas 2-3 korda kuus ning midagi sellist pole. Ei kreemita ka kunagi nahka.
Mis see siia puutub? Ju su nahk pole sellele keemiale siis tundlik.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Aug 2024 18:57
Külaline kirjutas: 19 Aug 2024 15:35 Käin spaas 2-3 korda kuus ning midagi sellist pole. Ei kreemita ka kunagi nahka.
Puutub nii palju, et spaades pole viga, vaid konkreetses inimeses.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Aug 2024 19:10
Kui sinul pole midagi häda, järelikult spaades viga pole :) Keegi ei räägigi mingist veast, et spaades on vesi tugeva keemiaga töödeldud, on ju fakt.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Aug 2024 19:56
Külaline kirjutas: 19 Aug 2024 19:10

Kui sinul pole midagi häda, järelikult spaades viga pole :) Keegi ei räägigi mingist veast, et spaades on vesi tugeva keemiaga töödeldud, on ju fakt.
Järelikult pole, kui mul kõik ok. Kõnealune inimene on lihtsalt liiga tundlik ja oma kaitsekihi maha pesnud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist