Spaa ja kloorine vesi
-
Külaline
Spaa ja kloorine vesi
Käin suhteliselt tihti spaades. Saunad, erinevad mullivannid, basseinid. Iga kord peale spaa külastust mu keha hullult kiheleb/sügeleb. Teen lõpus korraliku pesu seebi-nuustikuga, šampooniga, lootes, et see aitab kihelust vähendada ( pesen kloori maha). Keha määrin kehavahuga sisse, natuke leevendab. Aga pead kartsin ikka korralikult... . Kuidas teie kehad kloorivett taluvad? Mida võiksin teha/kasutada kiheluse vastu?
-
John Holmes
Mina soovitan sul vähem spaades käia. Kolm korda aastas maximum. Siis näed, et keha enam ei sügele nii hullusti. Lihtsalt kuula oma keha. Ta annab sulle ju märku-ära käi nii tihti. Lihtne kas pole.
-
Külaline
Kas kloorivee kloor saab kinnituda muidu kuidagi nahale kinni, et seda peaks hullult nühkima? Äkki see polegi kloorist vaid sellest ülikorralikust pesust?
-
Külaline
Kloorivesi kuivatab nahka. Üks põhjus, miks ujujad ka mütsi kannavad, on see, et juukseid ja peanahka säästa.
Korralik niisutus peale spaatamist.
Minul hakkavad silmad sügelema, kuigi ma otseselt vee all palju ei ole ega sukeldu. Seepärast ka väga tihti ei käi kloorivees. Pärast muidu mitu päeva silmad punased ja sügelevad.
Korralik niisutus peale spaatamist.
Minul hakkavad silmad sügelema, kuigi ma otseselt vee all palju ei ole ega sukeldu. Seepärast ka väga tihti ei käi kloorivees. Pärast muidu mitu päeva silmad punased ja sügelevad.
-
Külaline
Pärast erinevaid tähelepanekuid, kui räpased inimesed on, on mul kadunud igasugune ise spaades ja veekeskustes käia.
-
Külaline
Nahka ärritab peamiselt kokkupuude klooriveega, seega pärast hullult nühkimine ei aita. Ära tuleb muidugi pesta, sest seal vees on igasugu muudki saasta, aga see aeg, mis sa seal vees viibisid, teeb juba põhikahju ära. Minul on ka silmad tundlikud, pärast spaad mitu päeva punased nendest kemikaalidest.
-
Külaline
Käin spaas 2-3 korda kuus ning midagi sellist pole. Ei kreemita ka kunagi nahka.
-
Külaline
Mis see siia puutub? Ju su nahk pole sellele keemiale siis tundlik.Külaline kirjutas: ↑19 Aug 2024 15:35 Käin spaas 2-3 korda kuus ning midagi sellist pole. Ei kreemita ka kunagi nahka.
-
Külaline
Puutub nii palju, et spaades pole viga, vaid konkreetses inimeses.
-
Külaline
Kui sinul pole midagi häda, järelikult spaades viga poleKülaline kirjutas: ↑19 Aug 2024 19:10Puutub nii palju, et spaades pole viga, vaid konkreetses inimeses.
-
Külaline
Järelikult pole, kui mul kõik ok. Kõnealune inimene on lihtsalt liiga tundlik ja oma kaitsekihi maha pesnud.Külaline kirjutas: ↑19 Aug 2024 19:56Kui sinul pole midagi häda, järelikult spaades viga poleKeegi ei räägigi mingist veast, et spaades on vesi tugeva keemiaga töödeldud, on ju fakt.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist