Silvia Ilves põrutab Türki uusi hambaid panema

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Andy kirjutas: 16 Aug 2024 06:36
Külaline kirjutas: 15 Aug 2024 23:48 Ma mõtlesin ka, et ilusate piltide taustal ei räägita sellest, et kroone pannes oma hambad ära lihvitakse ja need võivad valusaks ja tundlikuks jääda ning kroonide vahelt võivad bakterid oma hambasse sattuda ning kroonide servi tuleb väga hoolikalt hambaniidiga puhastada. Nagu osa jäetakse rääkimata.
No kust sa võtad, et talle kroonid pandi?! Tõenäoliselt siiski laminaadid või lumineeridest.
Piltidelt tundub siiski, et ühes jorus kate on pandud, mitte iga hammas eraldi tehtud. Laminaadid või lumineerid need ei tundu küll olevat.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Aug 2024 09:44 Piltidelt tundub siiski, et ühes jorus kate on pandud, mitte iga hammas eraldi tehtud. Laminaadid või lumineerid need ei tundu küll olevat.
Kas see tähendab siis, et hammaste vahel enam vahesid pole?
* Vabandust, kui see küsimus rumal tundub.
Külaline

Täiesti arusaamatu, miks ta kapedega oma hambaid rivvi ei ajanud. Tal olid ju enda hambad täistsa normaalsed, vaja lihtsalt pisut sirgemasse ritta lükata. Tobe on lasta heast peaat enda korralikud hambad ära lihvida ja rikkuda, et sinna mingi platiskust jurakas peale panna. Minu meelest nende kunsthammaste suurim viga on selles, et kui oma hamba serv on kergelt lainjas, siis need on ju ebaloomulikult sirge servaga - kohe eemalt aru saada, et võlts.
Külaline

On inimesel ikka tähelepanuvajadus …. Nüüd lööb juba ona vanima poja ka letti …
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Aug 2024 10:35
Külaline kirjutas: 16 Aug 2024 09:44 Piltidelt tundub siiski, et ühes jorus kate on pandud, mitte iga hammas eraldi tehtud. Laminaadid või lumineerid need ei tundu küll olevat.
Ühes tükis kate on peal, mitte iga hammas eraldi tehtud. Nagu kapetaoline, aga teisest materjalist ja ei käi ära. Muidu ühe päevaga ei pane neid ära ja on vaja järelkontrolli jne, kui midagi kuskile istutama hakkad ja iga hammast eraldi viilima ja katteid panema. Aga kui kleebid lihtsalt selle hammasterea peale, siis on vaeva vähem.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Aug 2024 14:52
Ühes tükis kate on peal, mitte iga hammas eraldi tehtud. Nagu kapetaoline, aga teisest materjalist ja ei käi ära. Muidu ühe päevaga ei pane neid ära ja on vaja järelkontrolli jne, kui midagi kuskile istutama hakkad ja iga hammast eraldi viilima ja katteid panema. Aga kui kleebid lihtsalt selle hammasterea peale, siis on vaeva vähem.
Issand, ma ei teadnudki, et nii tehakse. Samahästi võiks siis juba plaatproteesi panna. Mu emal on kroonid, aga tal pandi igale hambale eraldi kroon.
Külaline

Appi, see on ju nii fake, kui hambavahesid ei ole … See paistab ju silma.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Aug 2024 15:30
Issand, ma ei teadnudki, et nii tehakse. Samahästi võiks siis juba plaatproteesi panna. Mu emal on kroonid, aga tal pandi igale hambale eraldi kroon.
Eestis väga ei tehta. Kroonid tulevad ka kallimad. Üks kroon on keskmiselt 800 eurot, väiksemad 500, suuremad 1000, kokku tuleb siis mitukümmend tuhat. Ei tea materjali ka, mis tal on. No ega ma ei tea, mis tal seal tehtud on, ma pole lähedalt näinud, kaugelt on ilusad. Aga ühe päevaga ja 7000 euroga on siiski võimalused natuke piiratud.
Külaline

TLC saates Stacey ja Darcey käisid ka Türgis hambaid tegemas, said ka sellise valge rea ühe päevaga, aga seal näidati lähemalt, mis tehti. Viiliti teravateks köntideks oma hambad nagu mingil vampiiril ja siis sinna peale kleebiti ühes tükis hambarida. Kaugelt oli ilus ja sai ka ühe päevaga hambad suhu. Üks päev olid proovihambad plastmassist ja siis teine päev juba päris kate peal.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Aug 2024 15:52 TLC saates Stacey ja Darcey käisid ka Türgis hambaid tegemas, said ka sellise valge rea ühe päevaga, aga seal näidati lähemalt, mis tehti. Viiliti teravateks köntideks oma hambad nagu mingil vampiiril ja siis sinna peale kleebiti ühes tükis hambarida. Kaugelt oli ilus ja sai ka ühe päevaga hambad suhu. Üks päev olid proovihambad plastmassist ja siis teine päev juba päris kate peal.
Aga kuidas neid siis puhastatakse? Muidu ikka räägitakse hambaniidiga hamba vahede puhastamisest, aga seal ju vahedesse ei pääse? Kaua need oma ära viilitud hambad seal all kestavad siis?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Aug 2024 16:27
Külaline kirjutas: 16 Aug 2024 15:52 TLC saates Stacey ja Darcey käisid ka Türgis hambaid tegemas, said ka sellise valge rea ühe päevaga, aga seal näidati lähemalt, mis tehti. Viiliti teravateks köntideks oma hambad nagu mingil vampiiril ja siis sinna peale kleebiti ühes tükis hambarida. Kaugelt oli ilus ja sai ka ühe päevaga hambad suhu. Üks päev olid proovihambad plastmassist ja siis teine päev juba päris kate peal.
Aga kuidas neid siis puhastatakse? Muidu ikka räägitakse hambaniidiga hamba vahede puhastamisest, aga seal ju vahedesse ei pääse? Kaua need oma ära viilitud hambad seal all kestavad siis?
Kui vahesid pole, ei saa sinna ju ka sodi koguneda. Pigem on probleem selles, et keraamika ja titaan on liiga haprad sellise pika ja õhukese joru jaoks, siis peab kasutama pigem mingit plastsegu, aga see pole nii vastupidav. Peab vahetama mingil ajal, sest läheb kollasemaks jne.
Külaline

Kas tõesti päriselt nii tehakse? Tundub sellise kiire ja pooliku lahendusena. Mis siis, kui ühe hamba juure alla põletik tekib? Võetakse kogu rivi maha?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 15:24 Aga tulemus on küll loomulik ja ilus.
No ei ole ju, mida sa sokid!? Absoluutselt ei paista see loomulik- kaugelt näha, et tegemist on (nüüd) hambutu inimesega, kelle suu on proteesi täis. KUsjuures vanadel hammastel ei olnud tal mitte midagi viga, absurdne otsus.
Külaline

appi kui jube! miks peaks keegi, kel normaalsed hambad, sellist asja tegema??
Külaline

Vaatasin profiililt, aga kahjuks pole mitte ühtegi pilti hammastest lähedalt võetuna.
Külaline

Ei hakanud Silviast uut teemat tegema. Sattusin sellise pealkirja peale:
"Järgmine päev sai meist paar!“ Silvia Ilvese kergitas uue kallima kohalt saladuseloori.
Selgub, et mehest on väga palju kasu ka ta uue kodu kordategemisel.Üks lõik artiklist.

Sest arenes sõprus. Üks kord jõudis jutt selleni, et Silvial on ikka maja kordategemisega probleeme. Sõbranna ütles, et teab just ühte kuldsete kätega meest. Olla vallaline ka!
Hakkab pihta, muigas Silvia siis. Kui aga kokku saadi, hargnesid asjad kiiresti. „Järgmine päev sai meist paar!“ Ta kiitis, et kui too mees midagi ütleb, nii ka asjad lähevad. Ehk tegu väga konkreetse inimesega. Abiks on ta ka maja renoveerimisel.

Tundub, et moodne tööjõupoliitika, sina teed maja korda ,mina olen sängis vahva! Õnneks majas töö otsa ei lõpe ,muidu oleks lühike lugu :D
Külaline

Kuidas tal niiii suur suu on
Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 23:13 Ei hakanud Silviast uut teemat tegema. Sattusin sellise pealkirja peale:
"Järgmine päev sai meist paar!“ Silvia Ilvese kergitas uue kallima kohalt saladuseloori.
Selgub, et mehest on väga palju kasu ka ta uue kodu kordategemisel.Üks lõik artiklist.

Sest arenes sõprus. Üks kord jõudis jutt selleni, et Silvial on ikka maja kordategemisega probleeme. Sõbranna ütles, et teab just ühte kuldsete kätega meest. Olla vallaline ka!
Hakkab pihta, muigas Silvia siis. Kui aga kokku saadi, hargnesid asjad kiiresti. „Järgmine päev sai meist paar!“ Ta kiitis, et kui too mees midagi ütleb, nii ka asjad lähevad. Ehk tegu väga konkreetse inimesega. Abiks on ta ka maja renoveerimisel.

Tundub, et moodne tööjõupoliitika, sina teed maja korda ,mina olen sängis vahva! Õnneks majas töö otsa ei lõpe ,muidu oleks lühike lugu :D
Krimkades kasvavad sellistest lastest sadistid või sarimõrvarid, kelle kodus katkematu joana võõrad onud sisse-välja saalivad.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Mär 2025 06:19Krimkades kasvavad sellistest lastest sadistid või sarimõrvarid, kelle kodus katkematu joana võõrad onud sisse-välja saalivad.
Mina olen aru saanud, et sarimõrtsukad on tavaliselt üksikud (et oleks piiramatult aega ringi liikuda ja ohvreid otsida) või siis pealtnäha truud abielumehed-pereisad (et oma tegusid lugupeetavuse maskiga varjata). Esimest korda, kuulen sadistist/sarimõrvarist, kelle kodus katkematu joana võõrad onud sisse-välja saalivad.

Ahhaa! Meelde tuli üks - Dennis Nilsen.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Mär 2025 06:31
Külaline kirjutas: 23 Mär 2025 06:19Krimkades kasvavad sellistest lastest sadistid või sarimõrvarid, kelle kodus katkematu joana võõrad onud sisse-välja saalivad.
Mina olen aru saanud, et sarimõrtsukad on tavaliselt üksikud (et oleks piiramatult aega ringi liikuda ja ohvreid otsida) või siis pealtnäha truud abielumehed-pereisad (et oma tegusid lugupeetavuse maskiga varjata). Esimest korda, kuulen sadistist/sarimõrvarist, kelle kodus katkematu joana võõrad onud sisse-välja saalivad.

Ahhaa! Meelde tuli üks - Dennis Nilsen.
Sa ei saa loetust aru. Rõhk on sõnal "kasvavad".
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], elke, Google [Bot], xqwerty ja 3 külalist