Mida teha väiksemate õuntega?

köök, kodu korrashoid ja aed
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 15 Aug 2024 16:17
Külaline kirjutas: 15 Aug 2024 09:32 Ma olen pisikestest tervetest õuntest kompotti teinud. Talvel väga mõnusad süüa ja vedelikust jooki teha.
Kuidas sa teed? Anna hea retsept palun :)
Ma ei tee ühtegi asja kunagi retsepti järgi.
Kompott väga lihtne - puhtad terved pisikesed õunad purki, kuum siirup peale, purk kaelani vees ja enne kaanetamist natuke kuumutada.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Aug 2024 19:18 Õun+ebaküdoonia moosiks keeta tuleb selline hapukas kaste, sobib verivorstiga ka ;)
Ebaküdooniad pole veel valmis, need on üsna hilised
Külaline

Kas nii laisalt ka saab, et pesen õunad ära, panen tervelt potti ja pärast surun tekkinud massi läbi sõela, nii et seemned ja varred jäävad sõelale? Üldse ei viitsi neid pisikesi jublakaid lõikuda ja koorida...
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Aug 2024 14:17 Kas nii laisalt ka saab, et pesen õunad ära, panen tervelt potti ja pärast surun tekkinud massi läbi sõela, nii et seemned ja varred jäävad sõelale? Üldse ei viitsi neid pisikesi jublakaid lõikuda ja koorida...
Ma olen teinud aga ausalt, see pole vähem töömahukas. Aga kui kõhu- ja käelihastele trenni tahad siis vali igal juhul sõel :)
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Aug 2024 14:17 Kas nii laisalt ka saab, et pesen õunad ära, panen tervelt potti ja pärast surun tekkinud massi läbi sõela, nii et seemned ja varred jäävad sõelale? Üldse ei viitsi neid pisikesi jublakaid lõikuda ja koorida...
peaks saama selle veskiga
https://www.potid-pannid.com/pureeveski ... efu-89210/
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 5 külalist