elufoorumi kasutajatele: andke salainfot eksinud otsijale
-
Külaline
-
Külaline
Vaatasin siis ka. Sellise teksti kuvab ette.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 07:29 Kuidas te seda märkasite?
"Suspended
elufoorum.com website temporarily suspended!
NB! The maintainer of the website can review their outstanding obligations in the Control Panel. You can also initiate payments there."
-
Külaline
Ma olen nii tropp, et käin suht tihti seal vaatamas, kuidas neil üldse postitusi pole. Hale, ma teanKülaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 07:29 Kuidas te seda märkasite?
Olin ka üks neist 20-aastase ajalooga perekoolikatest, kes viimasel päeval bloki sai.
-
Külaline
Teil pole tekkinud tunnet, et need tegelased on ka nüüd siia foorumisse tavakasutajatena üle kolinud? Kibestunud ja tigedad, et nende värk ära kooles ning täis tahet tõestada, et anonüümne foorum ei toimi tänu räuskajatele...
Minu autistiaju paneb automaatselt igasuguseid mustreid tähele
Minu autistiaju paneb automaatselt igasuguseid mustreid tähele
-
Külaline
Ei usu. Asi oli lihtsalt selle härrasmehe suures ülbuses ja ma olen kindel, et ta endal mingit süüd praegu ei näe, et PK õhku lendas või et uuest foorumist midagi välja ei tulnud. Erakordne ego.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 11:32 Teil pole tekkinud tunnet, et need tegelased on ka nüüd siia foorumisse tavakasutajatena üle kolinud? Kibestunud ja tigedad, et nende värk ära kooles ning täis tahet tõestada, et anonüümne foorum ei toimi tänu räuskajatele...
Minu autistiaju paneb automaatselt igasuguseid mustreid tähele![]()
-
Külaline
Tegelikult on küll just viimasel ajal siia labast seltskonda tulnud. Või siis väljenduvad needsamad, kes varem "nime" alt kirjutasid, nüüd külalisena end veel hullemini. Sagedased on nad siin nii ehk teisiti.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 12:41Ei usu. Asi oli lihtsalt selle härrasmehe suures ülbuses ja ma olen kindel, et ta endal mingit süüd praegu ei näe, et PK õhku lendas või et uuest foorumist midagi välja ei tulnud. Erakordne ego.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 11:32 Teil pole tekkinud tunnet, et need tegelased on ka nüüd siia foorumisse tavakasutajatena üle kolinud? Kibestunud ja tigedad, et nende värk ära kooles ning täis tahet tõestada, et anonüümne foorum ei toimi tänu räuskajatele...
-
Külaline
Mis härrasmehest sa räägid?Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 12:41Ei usu. Asi oli lihtsalt selle härrasmehe suures ülbuses ja ma olen kindel, et ta endal mingit süüd praegu ei näe, et PK õhku lendas või et uuest foorumist midagi välja ei tulnud. Erakordne ego.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 11:32 Teil pole tekkinud tunnet, et need tegelased on ka nüüd siia foorumisse tavakasutajatena üle kolinud? Kibestunud ja tigedad, et nende värk ära kooles ning täis tahet tõestada, et anonüümne foorum ei toimi tänu räuskajatele...
-
Külaline
Mis sonimine see veel on??? Elufoorum ei ole kindlasti mitte sellepärast laip, et taheti "korrektset, heatahtlikku ja viisakat foorumit", vaid otse vastupidi- see on laip seetõttu, et sellega seonduv ja selle omanik oli kõike muud kui korrektne, heatahtlik või viisakas!Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 09:00 Taheti korrektset, heatahtlikku ja viisakat foorumit. Saadi laip. Aga ma ei saa aru, miks need käod, kes siin võitlevad puhtuse, viisakuse ja postituste kustutamise eest, sinna kuiva ja ilusasse kohta ei koli? Seal saate ju oma kõrgemaid väärtusi segamatult jagada. Mõistetamatu.
Uskumatu, et mõni tont suudab nii valesti asjadest aru saada!
-
Külaline
See räuskamine algas ikka Perekoolis ja mitte hiljaaegu.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 21:46Postitus on ustutatudKülaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 11:32 Teil pole tekkinud tunnet, et need tegelased on ka nüüd siia foorumisse tavakasutajatena üle kolinud? Kibestunud ja tigedad, et nende värk ära kooles ning täis tahet tõestada, et anonüümne foorum ei toimi tänu räuskajatele...
-
Külaline
Eile minu tehtud teema lämmatas küll ära. Hakkas soga kirjutama ja mina enam jageleda ei viitsinud.
-
Külaline
Teen arutamiseks teema ja siis mingi kääbik võtab endale õiguse hakata ilkuma miks ma teema tegin. Õige mul vaja rahva lõbustamise nimel mudakonnaga laadsega võidelda.
-
Külaline
Kas "kibestunud tont" ei ole solvav?Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 21:46Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 11:32 Teil pole tekkinud tunnet, et need tegelased on ka nüüd siia foorumisse tavakasutajatena üle kolinud? Kibestunud ja tigedad, et nende värk ära kooles ning täis tahet tõestada, et anonüümne foorum ei toimi tänu räuskajatele...
-
Külaline
Tundub, et arve makstud, lehekülg töötab
Keegi jälgib seda foorumit?
Ma arvan, et ta räägib hr. G-st. PK viimasest IT-mehest.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 21:33Mis härrasmehest sa räägid?Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 12:41Ei usu. Asi oli lihtsalt selle härrasmehe suures ülbuses ja ma olen kindel, et ta endal mingit süüd praegu ei näe, et PK õhku lendas või et uuest foorumist midagi välja ei tulnud. Erakordne ego.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 11:32 Teil pole tekkinud tunnet, et need tegelased on ka nüüd siia foorumisse tavakasutajatena üle kolinud? Kibestunud ja tigedad, et nende värk ära kooles ning täis tahet tõestada, et anonüümne foorum ei toimi tänu räuskajatele...
-
Külaline
Aga miks seda isikut ei kõrvadata? Mitu korda olen tema kirjutistest teavitanud, aga on üle vaadatud ja täiesti normaalseks tunnistatud. Ühes kohas oli kaasfoorumlast paksuks ja koledaks mamslikeseks sõimatud täiesti lambist, aga see vaadati üle ja tunnistati normaalseks sõnavõtuks.
-
Külaline
Perekoolis tegutses ka selline räuskav tülinorija. Kunagi küsisin, et miks ta seda teeb, siis vastas, et elavdab foorumit. Niikaua elavdas kui PK hääbus. Kui teda siin ei taltsutata, siis läheb sellega sama moodi.
Paljud teemad on siin minu loodud, aga eile sai mul tahe otsa kui Tont (väga tabab nimetus, kuigi PK-s oli Jälkur) jälle lämisema hakkas.
Täna saatsin ühe tema solvava kommentaari kohta teavituse, aga ega temaga miskit teha
Paljud teemad on siin minu loodud, aga eile sai mul tahe otsa kui Tont (väga tabab nimetus, kuigi PK-s oli Jälkur) jälle lämisema hakkas.
Täna saatsin ühe tema solvava kommentaari kohta teavituse, aga ega temaga miskit teha
-
Külaline
Ma arvan ka, et täpselt sama tüüp.Külaline kirjutas: ↑16 Aug 2024 19:26 Perekoolis tegutses ka selline räuskav tülinorija. Kunagi küsisin, et miks ta seda teeb, siis vastas, et elavdab foorumit. Niikaua elavdas kui PK hääbus. Kui teda siin ei taltsutata, siis läheb sellega sama moodi.
Täna saatsin ühe tema solvava kommentaari kohta teavituse, aga ega temaga miskit teha![]()
-
Külaline
Vahet ju tegelikult pole, kas ta on üle kolinud või siinne vana olija, pole vaja talle vastata.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 21:46Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 11:32 Teil pole tekkinud tunnet, et need tegelased on ka nüüd siia foorumisse tavakasutajatena üle kolinud? Kibestunud ja tigedad, et nende värk ära kooles ning täis tahet tõestada, et anonüümne foorum ei toimi tänu räuskajatele...
-
Külaline
Nõus, teda peaks täielikult ignoreerima. Ega ta selle peale ära ei läheks ilmselt, aga vähemalt ei rikuks järjest teemasid ära.Külaline kirjutas: ↑17 Aug 2024 07:29Vahet ju tegelikult pole, kas ta on üle kolinud või siinne vana olija, pole vaja talle vastata.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 21:46Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 11:32 Teil pole tekkinud tunnet, et need tegelased on ka nüüd siia foorumisse tavakasutajatena üle kolinud? Kibestunud ja tigedad, et nende värk ära kooles ning täis tahet tõestada, et anonüümne foorum ei toimi tänu räuskajatele...
Mode tegemata töö ka natuke mu meelest. Kuigi üldiselt ma Mode(de) kohta siin väga õiendada ei tahaks. Turvasiil täitsa mõistlik ja nunnu tegelane. Aga selle ühe tropi vastu on tal küll südames mingi pehme koht vist
Kuulge, siin on ju tekkinud "pada sõimab katelt" situatsioon. Üks postitaja ütleb teile halvasti ja teie ütlete talle halvasti. Kustutasin praegu palju rohkem postitusi, kui ainult ühe, mis siin teemas raporteeritud oli. Rahulolematust millegi või kellegi üle saab ka ilma sõimusõnadeta väljendada. Aga kindlasti tegelen teie murega.
Mis puudutab mainitud mamslite postitust ühes teises teemas, siis seal räägiti mamslitest üleüldiselt. Postitus ei olnud suunatud kellegi konkreetse vastu, kuid lõpuks siiski kustutasin selle.
PS! Aitäh tänusõnade eest
Mis puudutab mainitud mamslite postitust ühes teises teemas, siis seal räägiti mamslitest üleüldiselt. Postitus ei olnud suunatud kellegi konkreetse vastu, kuid lõpuks siiski kustutasin selle.
PS! Aitäh tänusõnade eest
-
Külaline
Ma ei näe põhjust siin foorumis enam kommenteerida. Tegelane, kes naisi, nende püüdlusi, välimust, suhteid kõige vastikumate sõnadega mõnitab, saab vabalt jätkata. Kui talle midagi vastu kirjutada, tema tasemele sobivalt, siis vastus kustutatakse ära. Näiteks Palestiina-iisraeli teemas kasutab üks kommenteerija teiste pool pöördudes sõnu perv, tropp, down, lisaks levitab antisemiitlike seisukohti, aga need püsivad seal kenasti ja ei kustu ära. Olukord ei tundu õige ega õiglane ning ma ei saa sel juhul jätkata.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Triibu ja 10 külalist