FB market kinni

vana hea klassika
Vasta
Külaline

FB market kinni

Postitus Postitas Külaline »

FB bännis mu Marketplace'ist ilma põhjuseta. Olin pannud korraga 6 asja müüki, igati tavapärane müük- iseenda keldri tühjendus- ja FB pani kinni, et rikun midagi. Sealsamas teates oli ka review nõudmise võiamlus, kasutasin seda ja tehti lahti teatega, et vaatasime üle, kõik korras. Järgmine päev jälle kinni, kuigi ma mingit muudatust ei olnud teinud. Lasin jälle üle vaadata, tehti jälle lahti. Ja nüüd jälle kinni, kuid review nõudmisele enam mingit vastust ei tule ja lahti tehtud pole. Loomulikult midagi illegaalset, nagu ravimid või loomad, ma ei müü, ainult fotokad, objektiivid, ipad. Ja nüüd ma ei leia enam kuskilt võimalust, kus seda vaidlustada, kas nüüd ongi siis kinni- seejuures täiesti tühja koha pealt, enamgi veel, 2 korda on samade asjade review ju andnud tulemuse, et kõik OK? Googlega leidsin ainukeseks lahenduseks, et tuleb teha uus konto (sealt leidsin ka väite, et 3. review taotlusega tuleb ban automaatselt ja see on siis lõplik- kuigi ühtegi eksimust või parandamist vajavat kuulutust eelnevatega pole leitud). Ei tahaks uut kontot teha, kas siit keegi oskab soovitada, kuhu ma saaksin ikkagi pöörduda või kus seda jama vaidlustada?
Igal juhul see AI, nagu FB on seda realiseerinud, imeb ikka räigelt, ülinõme... jälk ettevõte, kuid alternatiivi ju ka pole :(
Külaline

Mõttetu koht. Facebook ja instagram. Täielikult neutraalsete arvamuste, tegevuste peale hoiatus, bänn. Ülereguleerivad. Otsi parem mõni teine sait, facebook kaotab sellega massiliselt kasutajaid. Juba on kaotanud…
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Aug 2024 16:19 FB bännis mu Marketplace'ist ilma põhjuseta.
Marketplace´s enam käia ei viitsi, sest esiteks olid tihti müügil asjad, mis juba ammu ära müüdud, aga osa müüjaid ei viitsi isegi kuulutust maha võtta ja siis kulutad aega ja energiat kirjavahetusele, mis tehinguni ei vii. Ka päris palju pettureid pidi seal liikuma. Miks peaks kõigepealt raha kandma müüjale, kui pole kindel, kas üldse posti paneb?
Külaline

Täna just oli artikkel Eesti pereemast, kes seal mingit 6-eurost vms asja müües jäi ilma 20 000 eurost.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kägu369, Triibu ja 11 külalist