Primaat

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Primaat

Postitus Postitas Külaline »

Ma ei taha näpuga näidata primaadile.
Olen maailma näinud, erinevaid kultuure näinud, intellektipuudega inimesi näinud...
Olen ise tihti primaat oma füsioloogiliste - vee-, toidu-, une- ja seksuaalvajadustega. Viimast ilmselt kompenseerin mingi eneseteostusega.

Olen siin Eestis ja siinse elu kontekstis pikemalt koos aega veetnud ühe primaadiga (kõige neile iseloomulike standardsete omadustega a la raha sisse, kohe välja jmt)
Looduse poolt on sellele mehele palju antud - kenad näojooned, plastiline keha. Tundlik meel. Kuna ta ei olnud minu tüüp, siis ilmselgelt olin teinekord krõbedate sõnavõttudega. Mida ma aga imetlesin - ta ei vastanud kunagi provokatsioonidele ega vastandlikult, alati oli siiras, rahulik ja aus oma vastustes. Imetlesin seda. Ta oli turvaline - ma ei vajanud teda, aga teadsin, et võin helistada ja ühendustvõtta ükskõik millal aga soovin. Mul oli oma elu, aga ta kohandus sellega kuidagi loomulikult. Seksis oli ta võrratu ja ütleb siiani, et mina tegin seda. Ta oli kõige parem suudleja, kes mul elus olnud (ilmselt omavaheline kehaline sobivus). Kella tundis see mees nii, et kokkulepitud ilmumise peale võisin ma oma kella täpseks sättida.
Kui kuskil rändasime, märkas ja selgitas ta mulle tavalisi looduspärasusi, millest ma midagi enne ei teadnud. Vot nii on lood.
Kuigi me suhtlus oli aastaid tagasi, hoolib senini ja oleks valmis hoolitsema endiselt.
Külaline

Tundsid ennast torgatuna? Me kõik oleme primaadid, mõni primitiivsem kui teine, vähemalt selle teise arust, mis ei pruugi olla objektiivne tõde :D
Külaline

Ja mis selle heietuse mõte on? Purjus oled või?
Külaline

Ilmselt oled temasse jätkuvalt armunud, on ta siis primaat või mitte.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Aug 2024 18:15 Ja mis selle heietuse mõte on? Purjus oled või?
Miks inimene ei või kirjutada oma mõtetest? See foorum on kõigile, lase olla nüüd. Ja see tobe haugatus, et "kas sa oled purjus", see on nii nõme. Ei ole kõik heietajad või vähe segasemalt kirjutajad purjus. Mina sain küll sellest tekstist aru.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Aug 2024 23:58
Külaline kirjutas: 12 Aug 2024 18:15 Ja mis selle heietuse mõte on? Purjus oled või?
Miks inimene ei või kirjutada oma mõtetest? See foorum on kõigile, lase olla nüüd. Ja see tobe haugatus, et "kas sa oled purjus", see on nii nõme. Ei ole kõik heietajad või vähe segasemalt kirjutajad purjus. Mina sain küll sellest tekstist aru.
No ma ei ole kindel, et iga mõttepoeg, mis peast läbi lipsab, tuleks ilmtingimata teemaks vormistada.
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 13 Aug 2024 10:51
No ma ei ole kindel, et iga mõttepoeg, mis peast läbi lipsab, tuleks ilmtingimata teemaks vormistada.
Mis see sinu asi on?
Külaline

Miks inimene ei või kirjutada oma mõtetest? . Mina sain küll sellest tekstist aru.
Ehk selgitad sis kainetele inimestele ka lahti, millest teemaalgataja kirjutas? Ja mismoodi see kirjeldus kenast, hoolitsevast mehest, primaadiga haakub? Primaat pigem on ju tahumatu ürgmees, kellesarnaseid näeb nädalavahetuse öösiti linnas jõlkumas ja seosetult möirgamas..
Külaline

Simon says: kirjutas: 13 Aug 2024 11:01
Külaline kirjutas: 13 Aug 2024 10:51
Mis see sinu asi on?
Ära nüüd nii leili mine. Lihtsalt väike soovitus, et mõni asi võib ka pelgalt mõtteks jääda. Või räägi sõpradega.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Aug 2024 11:47
Miks inimene ei või kirjutada oma mõtetest? . Mina sain küll sellest tekstist aru.
Ehk selgitad sis kainetele inimestele ka lahti, millest teemaalgataja kirjutas? Ja mismoodi see kirjeldus kenast, hoolitsevast mehest, primaadiga haakub? Primaat pigem on ju tahumatu ürgmees, kellesarnaseid näeb nädalavahetuse öösiti linnas jõlkumas ja seosetult möirgamas..
Hoolimata pidevast selgitustööst, kes või mis primaat on, kasutatakse seda terminit solvangutes pidevalt valesti. Nagu ka sina. Eks sellest ka teema. Aga ei õpita.
Külaline

Simon says: kirjutas: 13 Aug 2024 11:01 Mis see sinu asi on?
Ära siis tee teemat kui arvad, et see teiste asi ei ole.
Külaline

TA olen. Tõin välja ühe oma elus ettesattunud primaadi positiivselt avaldunud küljed, sõbralikuse ja abivalmiduse. Kepist ta küll kunagi ei jahunud, kuna seksis oli ta ju hea, rahuldatud ja truu, mida ei saa öelda tema kepivendadest sõprade kohta. Aga jah, muidu tahumatu, piirideta, eesmärkideta, elustläbilohiseja, vedeleja, jõlkuja. Kehahoiak ja riietumisstiil asotsiaalne nagu poetagusel külamehel. Avalikus kohas oli Igal pool vaja sõna võtta, kõigiga rääkida, müüjaid sinatada omamehelikult, igast degusteerimisest osa võtta, "neegreid" kommenteerida, esineda, raha saades see otsekohe ära laristada, mõtlemine "juuksur saab veerandtunnise lõikuse eest 15 eurot, mõtle kui kerge rikastumine neil". Muidu mõistust nagu on ja õpivõimeline ka, aga pole vajadust ega tungi. Ise on rahul.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Aug 2024 14:48 TA olen. Tõin välja ühe oma elus ettesattunud primaadi positiivselt avaldunud küljed, sõbralikuse ja abivalmiduse. Kepist ta küll kunagi ei jahunud, kuna seksis oli ta ju hea, rahuldatud ja truu, mida ei saa öelda tema kepivendadest sõprade kohta. Aga jah, muidu tahumatu, piirideta, eesmärkideta, elustläbilohiseja, vedeleja, jõlkuja. Kehahoiak ja riietumisstiil asotsiaalne nagu poetagusel külamehel. Avalikus kohas oli Igal pool vaja sõna võtta, kõigiga rääkida, müüjaid sinatada omamehelikult, igast degusteerimisest osa võtta, "neegreid" kommenteerida, esineda, raha saades see otsekohe ära laristada, mõtlemine "juuksur saab veerandtunnise lõikuse eest 15 eurot, mõtle kui kerge rikastumine neil". Muidu mõistust nagu on ja õpivõimeline ka, aga pole vajadust ega tungi. Ise on rahul.
Nagu siinsed mehed, Simon ja tema aliased.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Aug 2024 20:30
Külaline kirjutas: 13 Aug 2024 14:48 kuna seksis oli ta ju hea,
Just. No näed siis.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Aug 2024 20:30
Külaline kirjutas: 13 Aug 2024 14:48 TA olen. Tõin välja ühe oma elus ettesattunud primaadi positiivselt avaldunud küljed, sõbralikuse ja abivalmiduse. Kepist ta küll kunagi ei jahunud, kuna seksis oli ta ju hea, rahuldatud ja truu, mida ei saa öelda tema kepivendadest sõprade kohta. Aga jah, muidu tahumatu, piirideta, eesmärkideta, elustläbilohiseja, vedeleja, jõlkuja. Kehahoiak ja riietumisstiil asotsiaalne nagu poetagusel külamehel. Avalikus kohas oli Igal pool vaja sõna võtta, kõigiga rääkida, müüjaid sinatada omamehelikult, igast degusteerimisest osa võtta, "neegreid" kommenteerida, esineda, raha saades see otsekohe ära laristada, mõtlemine "juuksur saab veerandtunnise lõikuse eest 15 eurot, mõtle kui kerge rikastumine neil". Muidu mõistust nagu on ja õpivõimeline ka, aga pole vajadust ega tungi. Ise on rahul.
Tema on võitleja. Tal on õigused. Mõni seda ei mõika.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Aug 2024 14:48 TA olen. Tõin välja ühe oma elus ettesattunud primaadi positiivselt avaldunud küljed, sõbralikuse ja abivalmiduse. Kepist ta küll kunagi ei jahunud, kuna seksis oli ta ju hea, rahuldatud ja truu, mida ei saa öelda tema kepivendadest sõprade kohta. Aga jah, muidu tahumatu, piirideta, eesmärkideta, elustläbilohiseja, vedeleja, jõlkuja. Kehahoiak ja riietumisstiil asotsiaalne nagu poetagusel külamehel. Avalikus kohas oli Igal pool vaja sõna võtta, kõigiga rääkida, müüjaid sinatada omamehelikult, igast degusteerimisest osa võtta, "neegreid" kommenteerida, esineda, raha saades see otsekohe ära laristada,
Sellise pika jutu oleks saanud paari sõnaga kokku võtta: "mõttetu mees, aga keppis hästi". Kes siin loos primaat on, jääb selgusetuks. Peab ka suht ise meeleheitel "peaasi, et mehe lõhn küljes"-isend olema, kes sellist meest peab.
Külaline

Minu jaoks on teemaalgatus täiesti seosetu lämin. Kirjeldab mingit meest, kellega seksis ja siis räägib midagi primaatidest, sellest, et on näinud erinevad kultuure ja intellektipuudega inimesi. Vabandust, aga mis seos sellel kõigel omavahel on?

Ma arvan, et selle kirjatüki autor on kas vaimse häirega või oli kirjutamise hetkel joobes.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Sept 2024 10:19
Minu jaoks on teemaalgatus täiesti seosetu lämin. Kirjeldab mingit meest, kellega seksis ja siis räägib midagi primaatidest, sellest, et on näinud erinevad kultuure ja intellektipuudega inimesi. Vabandust, aga mis seos sellel kõigel omavahel on?

Ma arvan, et selle kirjatüki autor on kas vaimse häirega või oli kirjutamise hetkel joobes.
Kui sa mitte millestki aru ei saa, siis ole vait. Sa ei pea lolli teksti juurde tootma.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Pepsi ja 7 külalist