Näovesi spreitamiseks

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Prits

Näovesi spreitamiseks

Postitus Postitas Prits »

Mul on suviti soov piserdada nägu külma näoveega. Hoian spreipudelis külmkapis ja ülimõnus on palaval päeval. Kasutasin siiani lihtsalt mistsellaarvett, aga nüüd tundub, et see ikka ei sobi, nägu jääb liiga läikima ja kipub vist poore ummistama ka. See on vist ikkagi ainult näo puhastamiseks mõeldud. Samas väga hästi niisutab, mul pole siis kreemi vajagi palavaga.

Soovitage mingeid tooteid, mis selliselt kasutamiseks kõlbavad, käivad ka kreemi asemel ja ei jäta nägu läikivaks.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mulle meeldivad e.l.f Hydrating Coconut Mist ja Evian Brumisateur Facial Spray
Külaline

Mina kasutan Avene termaalvett. Kuna mul on rosaatsea ja nägu viskab vahel punaseks, siis see väga hästi ka rahustab niisutamise ja värskendamise kõrval.
Külaline

Ma ei saanud millestki aru. Hommikul pritsid näole, näokreemi/seerumite asemel? Päeval mitu korda pritsid näkku? Mis eesmärgil, jahutamiseks?
Külaline

Tavaline vesi ei sobi värskendamiseks/niisutamiseks?
Prits

Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 18:41 Tavaline vesi ei sobi värskendamiseks/niisutamiseks?
No ei. See ju pigem kuivatab nahka.
Prits

Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 17:20 Ma ei saanud millestki aru. Hommikul pritsid näole, näokreemi/seerumite asemel? Päeval mitu korda pritsid näkku? Mis eesmärgil, jahutamiseks?
Sel eesmärgil, et tahan. Mis siis?
Külaline

Prits kirjutas: 06 Aug 2024 19:29
Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 17:20 Ma ei saanud millestki aru. Hommikul pritsid näole, näokreemi/seerumite asemel? Päeval mitu korda pritsid näkku? Mis eesmärgil, jahutamiseks?
Sest kosmeetikatööstus pole veel teinud toodet "prits tahab". Kui sa ei suuda väljendada milleks, ei saa ka midagi soovitada. Mitte et ma enam tahakski, ebaviisakas plärtsuv vastus oli.
Külaline

Aga lihtsalt abi korras, mistsellaarvesi on mõeldud puhastamiseks. See ei niisuta. See pestakse maha. Su nahk läigib, tundub niisutatuna, aga samas tekitab punne, on su enda naha puhastamata õli/rasv.
Külaline

Mina kasutan seda - https://hoia.bio/toode/orgaaniline-aaloevesi/

Väga mõnus, just nende soojade ilmadega
Prits

Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 19:57
Prits kirjutas: 06 Aug 2024 19:29
Sest kosmeetikatööstus pole veel teinud toodet "prits tahab". Kui sa ei suuda väljendada milleks, ei saa ka midagi soovitada. Mitte et ma enam tahakski, ebaviisakas plärtsuv vastus oli.
Nagu sinu küsimus, nõnda ka minu vastus.
Ise sekkusid teemasse sissejuhatusega, et sa ei saa millestki aru. Mis sa siis tuled sõna võtma teemadel millest sa aru ei saa. Imelik inimene. Need, kes aru said, näe, vastasid juba adekvaatselt. Ja toode "prits tahab" on päris kindlasti juba leiutatud, lihtsalt mina pole seda veel üles leidnud. ;)
Külaline

Ma ka spreitan külmkapist võetud veega nägu. Teen aias tööd ja vahepeal käin külma veega spreitamas. Nii mõnus. Mul on pudelis mineraalvesi, aga see ei olegi vist kõige õigem variant, sest sool siiski kuivatab liigselt. Pole lihtsalt midagi õigemat sinna leidnud. Jälgin teemat.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Aug 2024 11:30 Ma ka spreitan külmkapist võetud veega nägu. Teen aias tööd ja vahepeal käin külma veega spreitamas. Nii mõnus. Mul on pudelis mineraalvesi, aga see ei olegi vist kõige õigem variant, sest sool siiski kuivatab liigselt. Pole lihtsalt midagi õigemat sinna leidnud. Jälgin teemat.
No lase külma vee pudeliga üle näo.
Külaline

Kui vett näkku lasta, siis see jahutab vaid korraks ja kokkuvõttes võib ka hoopis kuivatada. Õige vesi kinnitab meigi, niisutab, rahustab ja jahutab pikemaks ajaks. Mina soovitasin juba Avene termaalvett ja minule on sellest tõesti suur abi. Ma küll panen meigi alla niisutavat kreemi, aga päeva jooksul hakkab ikka nahk kuivama, siis lasen vett meigi peale. Lisaks nahk viskab vahel punetuse, siis jälle vesi rahustab minutitega selle õhetuse maha. Lennukis hakkab ka nahk kiskuma ja kuivama, lasen taas vett peale ja nahk rahuneb. Mulle mitte lihtsalt ei meeldi, vaid on ikka täitsa vajalik toode.
Külaline

Tavaline vesi spray-pudelis.
Külaline

Avenel on ju suur spray, üle 100 ml, kuidas sa seda lennukisse saad? Või mingi miniversioon ka? Ma mõtlen seda aerosooli.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Aug 2024 16:41 Avenel on ju suur spray, üle 100 ml, kuidas sa seda lennukisse saad? Või mingi miniversioon ka? Ma mõtlen seda aerosooli.
Väike pudel on ka: https://www.apothekabeauty.ee/avene-ter ... EmEALw_wcB
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Aug 2024 17:22 lasen vett meigi peale.
Lihtsalt huvi pärast, et kuidas selline asi saab reaalselt niisutav olla (kas see läbi meigi minnes mingeid osakesi kaasa ei võta)? Miks üldse suvel siis meiki näkku pana, kui tead, et nii palav hakkab, et vaja veega nägu pritsida? Kas seda poleks parem ikkagi palja naha peale siis pritsida?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Aug 2024 12:51
Külaline kirjutas: 07 Aug 2024 17:22 lasen vett meigi peale.
Lihtsalt huvi pärast, et kuidas selline asi saab reaalselt niisutav olla (kas see läbi meigi minnes mingeid osakesi kaasa ei võta)? Miks üldse suvel siis meiki näkku pana, kui tead, et nii palav hakkab, et vaja veega nägu pritsida? Kas seda poleks parem ikkagi palja naha peale siis pritsida?
Mina ei pritsigi palavuse pärast, see värskendustunne ongi ju nagunii hetkeline. Mina pritsin naha rahustamiseks, punetuse vähendamiseks ja niisutamiseks. Läbi meigi mõjub ka. Mis osakesi ta kuhu kaasa võtab, ei oska öelda.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: eljeeeetto ja 3 külalist