Mida teete enda heaks?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Külaline

Mida teete enda heaks?

Postitus Postitas Külaline »

Kas ja kuidas te hoolitsete oma ilu, tervise, vaimse tervise ja laiema silmaringi eest?
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Trenni, reisin, käin restoranis, olen regulaarses suhtluses kallite inimestega
Külaline

Sõiman siin foorumis mehi :lol:
Külaline

Magan piisavalt, söön ja liigutan, et oleks hea olla. Stressi ei lase ligi sh stressitekitavaid inimesi. Tegelen endale meeldivate asjadega - reisimine, õppimine, lugemine. Kui iseennast ei hellita ja poputa, siis kes seda veel tegema peaks :D
Külaline

Olen puhkusel, joon õlut ja vaatan olümpiat. Nii et laisklen keset lõunat mõnuga. Teen endale teene ja võtan vabalt.
Külaline

Teatris käin ja loen.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Aug 2024 14:31 Postitus on kustutatud
Erinevalt sinust või? :lol: :lol: :lol: :lol: Mul on kõik hästi, tänan.
Külaline

Kas iseenda hellitamine tähendab käemõnu tegemist iseendale?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Aug 2024 14:39 Kas iseenda hellitamine tähendab käemõnu tegemist iseendale?
Kui sul just sellest puudus on, siis miks mitte. Mõiste iseenesest on laiem.
Külaline

kasutan koristaja teenust.
käin trennis, kosmeetikus, juuksuris.
vahelduseks sõbrannaga/emaga reisil, vahel üksi ka.
Külaline

Vahel teen omale luksusliku vanni mõne hea vanniõliga ja klaasikese veiniga. Lasen mehel oma jalgu masseerida. 🙂
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Aug 2024 23:11 Vahel teen omale luksusliku vanni mõne hea vanniõliga ja klaasikese veiniga. Lasen mehel oma jalgu masseerida. 🙂
Miks ainult jalgu? Ma lasen keeletornaadol möllata :D
Külaline

Ma nagu ei tee mitte midagi erilist hingele. Elan kohas, mis mulle väga meeldib, naudin oma aeda ja selles nokitsemist, hommikust kohvi õues igal aastaajal, päikeseloojanguid, linnulaulu ja vihmamärgade taimede lõhna. Mõnus saun ja pärast abikaasaga lõkke ääres istumine ja lihtsalt lobisemine on hea nii kehale kui hingele.
Koerad-kassid annavad ka hea emotsiooni igal ajal.
Juuksur/maniküür/pediküür/kosmeetik - no ikka kasutan, kui vaja, aga üldse ei meeldi seal olla. Saaks ainult kiirelt tehtud ja tulema. Ei pea seda enda hellitamiseks.
Massaaž küll meeldib väga.
Kõige mõnusamiseks "hellituseks" pean enda puhul võimalust igal aastaajal ja igal päeval ujuma minna, kui vähegi tahan - ka bassein on väga lähedal.
Külaline

Hoolitsesin, mis ma hoolitsesin, kui välja lõi autoimmuunhaigus, pole mitte mingit elukvaliteeti alles. Ei tervist, ei vaimset tervist, juuksed läinud, 20 kg pekki juures, vaevu liigud.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Aug 2024 08:12 Hoolitsesin, mis ma hoolitsesin, kui välja lõi autoimmuunhaigus, pole mitte mingit elukvaliteeti alles. Ei tervist, ei vaimset tervist, juuksed läinud, 20 kg pekki juures, vaevu liigud.
Minu vastus on küll terviseteema alla liigitatav, aga tahtsin lihtsalt öelda, et ära heida meelt. Autoimmuunhaigused on tihti soolestikuprobleemiga seotud- uuri vastavat kirjandust, kui sa seda veel teinud ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Aug 2024 16:31 kasutan koristaja teenust.
käin trennis, kosmeetikus, juuksuris.
vahelduseks sõbrannaga/emaga reisil, vahel üksi ka.
See üksi reisimine, see on midagi, mida mina veel proovinud ei ole. Üksi sihtkohta lendamine ei lähe arvesse, seda olen teinud korduvalt, aga alati olen sihtkohas kellegagi kokku saanud. Juba ammu olen mõelnud, et peaks üksi kuhugi reisima, aga mõttest tegudeni pole kahjuks jõudnud. Sügisel või talvel teen selle ära. 🙂
Külaline

Lähen kalli inimesega välja sööma ühte romantilisse kohta. Hea toit, merevaade ja mõnus seltskond, sellest täna piisab.
Külaline

Naudin oma kodu, aeda, päikest ja päevitamist, lilli kasvatan. Töö meeldib, on suhteliselt stressivaba. Ozempic hoiab kehakaalu korras, mõned ilusüstid olen teinud, meikida meeldib jne.
Ei tea, mõnes mõttes ju kõike, mis teeme, teeme enda jaoks.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Aug 2024 08:12 Hoolitsesin, mis ma hoolitsesin, kui välja lõi autoimmuunhaigus, pole mitte mingit elukvaliteeti alles. Ei tervist, ei vaimset tervist, juuksed läinud, 20 kg pekki juures, vaevu liigud.
Tean et see ei ole võistlus, aga mul on 2 autoimmuunhaigust, veel muid kroonilisi halgusi ka. Rohkem diagnoose ei tee mind kuidagi paremaks, olen sellest teadlik. Ütlen et sa ei tunneks ennast maailmas ainsa õnnetuna. Ongi nõme selline olla.
Seda enam peab enda jaoks asju tegema. Esiteks on elu lühike ja tuleb võtta maksimumi. Teiseks, see parandab elukvaliteeti ka füüsiliselt.
Raske on muidugi õmber mõtestada- täna tegin enda jaoks seda et kui teised jõid rummikokteiöe siis mina sidruniga mullivett. Elu või asi, eksole. Aga pole parata, täpselt seda ma enda jaoks tegin. Tänu sellele säästsin maksa ja hoidsin kaloreid kokku. Aga! Vähemalt ma läksin teistega välja ja tegelikult oli tore isegi ainsa kainena.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Aug 2024 23:35
Tean et see ei ole võistlus, aga mul on 2 autoimmuunhaigust, veel muid kroonilisi halgusi ka. Rohkem diagnoose ei tee mind kuidagi paremaks, olen sellest teadlik. Ütlen et sa ei tunneks ennast maailmas ainsa õnnetuna. Ongi nõme selline olla.
Seda enam peab enda jaoks asju tegema. Esiteks on elu lühike ja tuleb võtta maksimumi. Teiseks, see parandab elukvaliteeti ka füüsiliselt.
Raske on muidugi õmber mõtestada- täna tegin enda jaoks seda et kui teised jõid rummikokteiöe siis mina sidruniga mullivett. Elu või asi, eksole. Aga pole parata, täpselt seda ma enda jaoks tegin. Tänu sellele säästsin maksa ja hoidsin kaloreid kokku. Aga! Vähemalt ma läksin teistega välja ja tegelikult oli tore isegi ainsa kainena.
Tead, mul on ka kaks, üks veel lihtsalt väga ei löö välja. Mind on aastaid valesti diagnoositud ja ka valesti ravitud ja seetõttu asju veel hullemaks aetud. Kui igalt arstilt saad alguses suhtumise, et see on su peas kinni.
Ma tegelikult näen väga hea välja ja ma teen endiselt väga palju enda jaoks. Aga ma näen ka, et toss hakkab varsti välja minema, õigemini, ongi läinud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist