Kas see on petmine?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kui tavalise massazi käigus juhtub, siis ei ole petmine. Vahet pole, kas klient on mees või naine. Lihtsalt juhtus ja kõik. Kodus rääkima ei pea.
Tavalise massaaži käigus ei juhtu sellist asja. Tavaline massöör ei hakka sulle käsi püksi ajama või ennast paljastama. Selleks tuleb ikka kohe juba teatud kohta minna ja siis loomulikult on see ka petmine.
Külaline

Kui klient on naine ja massöör on naine ja massööri käed riivavad kliendi häbemepiirkonda, mille tulemusena saabub orgasm, siis minu arvates siin petmist ei ole. Juhtus massaazi käigus nagu öeldakse. Kui aga mees läheb spetsiaalselt sellise massööri juurde, kes julgustab end katsuma (näiteks rindu) ja samal ajal oma käega slangi mudib, siis on asjal petmise maik vist juures?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 11:44 Kui klient on naine ja massöör on naine ja massööri käed riivavad kliendi häbemepiirkonda, mille tulemusena saabub orgasm, siis minu arvates siin petmist ei ole. Juhtus massaazi käigus nagu öeldakse. Kui aga mees läheb spetsiaalselt sellise massööri juurde, kes julgustab end katsuma (näiteks rindu) ja samal ajal oma käega slangi mudib, siis on asjal petmise maik vist juures?
Oi, kuidas sulle meeldib nämmutada, jaa, riivavad siin vaikselt häbemepiirkonda, puhta juhuslikult, klient oigab mõnust ja saabub orgasm. Mine loe oma kiimas jutukesi kuskilt Maajast või peksa pihku.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 11:47
Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 11:44 Kui klient on naine ja massöör on naine ja massööri käed riivavad kliendi häbemepiirkonda, mille tulemusena saabub orgasm, siis minu arvates siin petmist ei ole. Juhtus massaazi käigus nagu öeldakse. Kui aga mees läheb spetsiaalselt sellise massööri juurde, kes julgustab end katsuma (näiteks rindu) ja samal ajal oma käega slangi mudib, siis on asjal petmise maik vist juures?
Oi, kuidas sulle meeldib nämmutada, jaa, riivavad siin vaikselt häbemepiirkonda, puhta juhuslikult, klient oigab mõnust ja saabub orgasm. Mine loe oma kiimas jutukesi kuskilt Maajast või peksa pihku.
Kas erutusid või :D
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 11:52
Siin pole midagi erutuda, see on lihtsalt loll jutt. Naistel ei käi need asjad päris nii.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 11:55
Siin pole midagi erutuda, see on lihtsalt loll jutt. Naistel ei käi need asjad päris nii.
Siis on hästi, kui sa ei erutunud. Ma juba kartsin, et kirjutasin liiga erutava jutu. Nüüd saame jälle rahulikult arutelu jätkata. Huvitav kas see massöör teeb tihti klientidele sellist vingerpussi?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 12:03
Siis on hästi, kui sa ei erutunud. Ma juba kartsin, et kirjutasin liiga erutava jutu. Nüüd saame jälle rahulikult arutelu jätkata. Huvitav kas see massöör teeb tihti klientidele sellist vingerpussi?
Kle, kedagi ei huvita su fantaasiad
Sadullajeva

Postitus Postitas Sadullajeva »

Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 13:35
Külaline kirjutas: 06 Aug 2024 12:03

Kle, kedagi ei huvita su fantaasiad
Elu peab ju lustlik olema, mitte surmtõsine. Aga ma sain vastuse juba kätte. Paari nädala pärast plaanin jälle seda massööri külastada ja vaatame mis üllatus tal siis varuks on. Kena suve kõigile!
Sadullajeva

Nädala alguses olin jälle sama massööri käte all ja uskuge või mitte, siis kõik kordus, nagu ma esimeses kommentaaris kirjutasin. Massööri käed liikusid jälle osavalt ja nii see orgasm tuli. Ma igaks juhuks täpsemalt ei kirjuta, muidu hakate mid sõimama kiimlevaks vanameheks. Mehele kodus ma rääkinud ei ole, aga süütunne sees vaikselt kasvab. Mida edasi teha?
Külaline

Keegi rääkis vingerpussist, fingerpussy? Süütunne kasvab, aga "ikka käid edasi". Küllap luuletad niisama.
Sadullajeva

Süütunne kasvab jah. Ma ei kujuta ette mehe reaktsiooni, kui ära räägin. Vingerpussi sõnademängu peale ma ei oleks tulnud, aga tänud tähelepanu juhtimast.
Külaline

Sadullajeva kirjutas: 25 Aug 2024 18:02 Süütunne kasvab jah. Ma ei kujuta ette mehe reaktsiooni, kui ära räägin. Vingerpussi sõnademängu peale ma ei oleks tulnud, aga tänud tähelepanu juhtimast.
Tee mehele ka ilase näpuga tagumiku augus vähekene kutikuti, siis peaks tasa olema arve.
Külaline

Sadullajeva kirjutas: 25 Aug 2024 16:46 Nädala alguses olin jälle sama massööri käte all ja uskuge või mitte, siis kõik kordus, nagu ma esimeses kommentaaris kirjutasin. Massööri käed liikusid jälle osavalt ja nii see orgasm tuli. Ma igaks juhuks täpsemalt ei kirjuta, muidu hakate mid sõimama kiimlevaks vanameheks. Mehele kodus ma rääkinud ei ole, aga süütunne sees vaikselt kasvab. Mida edasi teha?
Saada mees ka tolle massööri juurde, siis on ju kõik korras
Sadullajeva

Külaline kirjutas: 27 Aug 2024 14:58
Sadullajeva kirjutas: 25 Aug 2024 16:46 Nädala alguses olin jälle sama massööri käte all ja uskuge või mitte, siis kõik kordus, nagu ma esimeses kommentaaris kirjutasin. Massööri käed liikusid jälle osavalt ja nii see orgasm tuli. Ma igaks juhuks täpsemalt ei kirjuta, muidu hakate mid sõimama kiimlevaks vanameheks. Mehele kodus ma rääkinud ei ole, aga süütunne sees vaikselt kasvab. Mida edasi teha?
Saada mees ka tolle massööri juurde, siis on ju kõik korras
Ei ole korras midagi. Mu mees ei ole kunagi käinud minu teada, kuidas ma nüüd teda saadan. Samas ma tema kõiki käike ei tea. Olen kuulnud, et on olemas meestele mõeldud õnneliku lõpuga masseerimised. Võib olla on sellist külastanud minu teadmata.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Triibu ja 11 külalist