Tavalise massaaži käigus ei juhtu sellist asja. Tavaline massöör ei hakka sulle käsi püksi ajama või ennast paljastama. Selleks tuleb ikka kohe juba teatud kohta minna ja siis loomulikult on see ka petmine.Kui tavalise massazi käigus juhtub, siis ei ole petmine. Vahet pole, kas klient on mees või naine. Lihtsalt juhtus ja kõik. Kodus rääkima ei pea.
Kas see on petmine?
-
Külaline
-
Külaline
Kui klient on naine ja massöör on naine ja massööri käed riivavad kliendi häbemepiirkonda, mille tulemusena saabub orgasm, siis minu arvates siin petmist ei ole. Juhtus massaazi käigus nagu öeldakse. Kui aga mees läheb spetsiaalselt sellise massööri juurde, kes julgustab end katsuma (näiteks rindu) ja samal ajal oma käega slangi mudib, siis on asjal petmise maik vist juures?
-
Külaline
Oi, kuidas sulle meeldib nämmutada, jaa, riivavad siin vaikselt häbemepiirkonda, puhta juhuslikult, klient oigab mõnust ja saabub orgasm. Mine loe oma kiimas jutukesi kuskilt Maajast või peksa pihku.Külaline kirjutas: ↑06 Aug 2024 11:44 Kui klient on naine ja massöör on naine ja massööri käed riivavad kliendi häbemepiirkonda, mille tulemusena saabub orgasm, siis minu arvates siin petmist ei ole. Juhtus massaazi käigus nagu öeldakse. Kui aga mees läheb spetsiaalselt sellise massööri juurde, kes julgustab end katsuma (näiteks rindu) ja samal ajal oma käega slangi mudib, siis on asjal petmise maik vist juures?
-
Külaline
Kas erutusid võiKülaline kirjutas: ↑06 Aug 2024 11:47Oi, kuidas sulle meeldib nämmutada, jaa, riivavad siin vaikselt häbemepiirkonda, puhta juhuslikult, klient oigab mõnust ja saabub orgasm. Mine loe oma kiimas jutukesi kuskilt Maajast või peksa pihku.Külaline kirjutas: ↑06 Aug 2024 11:44 Kui klient on naine ja massöör on naine ja massööri käed riivavad kliendi häbemepiirkonda, mille tulemusena saabub orgasm, siis minu arvates siin petmist ei ole. Juhtus massaazi käigus nagu öeldakse. Kui aga mees läheb spetsiaalselt sellise massööri juurde, kes julgustab end katsuma (näiteks rindu) ja samal ajal oma käega slangi mudib, siis on asjal petmise maik vist juures?
-
Külaline
Siin pole midagi erutuda, see on lihtsalt loll jutt. Naistel ei käi need asjad päris nii.
-
Külaline
Siis on hästi, kui sa ei erutunud. Ma juba kartsin, et kirjutasin liiga erutava jutu. Nüüd saame jälle rahulikult arutelu jätkata. Huvitav kas see massöör teeb tihti klientidele sellist vingerpussi?
-
Külaline
Kle, kedagi ei huvita su fantaasiadKülaline kirjutas: ↑06 Aug 2024 12:03Siis on hästi, kui sa ei erutunud. Ma juba kartsin, et kirjutasin liiga erutava jutu. Nüüd saame jälle rahulikult arutelu jätkata. Huvitav kas see massöör teeb tihti klientidele sellist vingerpussi?
-
Sadullajeva
Elu peab ju lustlik olema, mitte surmtõsine. Aga ma sain vastuse juba kätte. Paari nädala pärast plaanin jälle seda massööri külastada ja vaatame mis üllatus tal siis varuks on. Kena suve kõigile!Külaline kirjutas: ↑06 Aug 2024 13:35Kle, kedagi ei huvita su fantaasiadKülaline kirjutas: ↑06 Aug 2024 12:03Siis on hästi, kui sa ei erutunud. Ma juba kartsin, et kirjutasin liiga erutava jutu. Nüüd saame jälle rahulikult arutelu jätkata. Huvitav kas see massöör teeb tihti klientidele sellist vingerpussi?Külaline kirjutas: ↑06 Aug 2024 11:55
Siin pole midagi erutuda, see on lihtsalt loll jutt. Naistel ei käi need asjad päris nii.
-
Sadullajeva
Nädala alguses olin jälle sama massööri käte all ja uskuge või mitte, siis kõik kordus, nagu ma esimeses kommentaaris kirjutasin. Massööri käed liikusid jälle osavalt ja nii see orgasm tuli. Ma igaks juhuks täpsemalt ei kirjuta, muidu hakate mid sõimama kiimlevaks vanameheks. Mehele kodus ma rääkinud ei ole, aga süütunne sees vaikselt kasvab. Mida edasi teha?
-
Külaline
Keegi rääkis vingerpussist, fingerpussy? Süütunne kasvab, aga "ikka käid edasi". Küllap luuletad niisama.
-
Sadullajeva
Süütunne kasvab jah. Ma ei kujuta ette mehe reaktsiooni, kui ära räägin. Vingerpussi sõnademängu peale ma ei oleks tulnud, aga tänud tähelepanu juhtimast.
-
Külaline
Tee mehele ka ilase näpuga tagumiku augus vähekene kutikuti, siis peaks tasa olema arve.Sadullajeva kirjutas: ↑25 Aug 2024 18:02 Süütunne kasvab jah. Ma ei kujuta ette mehe reaktsiooni, kui ära räägin. Vingerpussi sõnademängu peale ma ei oleks tulnud, aga tänud tähelepanu juhtimast.
-
Külaline
Saada mees ka tolle massööri juurde, siis on ju kõik korrasSadullajeva kirjutas: ↑25 Aug 2024 16:46 Nädala alguses olin jälle sama massööri käte all ja uskuge või mitte, siis kõik kordus, nagu ma esimeses kommentaaris kirjutasin. Massööri käed liikusid jälle osavalt ja nii see orgasm tuli. Ma igaks juhuks täpsemalt ei kirjuta, muidu hakate mid sõimama kiimlevaks vanameheks. Mehele kodus ma rääkinud ei ole, aga süütunne sees vaikselt kasvab. Mida edasi teha?
-
Sadullajeva
Ei ole korras midagi. Mu mees ei ole kunagi käinud minu teada, kuidas ma nüüd teda saadan. Samas ma tema kõiki käike ei tea. Olen kuulnud, et on olemas meestele mõeldud õnneliku lõpuga masseerimised. Võib olla on sellist külastanud minu teadmata.Külaline kirjutas: ↑27 Aug 2024 14:58Saada mees ka tolle massööri juurde, siis on ju kõik korrasSadullajeva kirjutas: ↑25 Aug 2024 16:46 Nädala alguses olin jälle sama massööri käte all ja uskuge või mitte, siis kõik kordus, nagu ma esimeses kommentaaris kirjutasin. Massööri käed liikusid jälle osavalt ja nii see orgasm tuli. Ma igaks juhuks täpsemalt ei kirjuta, muidu hakate mid sõimama kiimlevaks vanameheks. Mehele kodus ma rääkinud ei ole, aga süütunne sees vaikselt kasvab. Mida edasi teha?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 11 külalist