Kas see on petmine?

vana hea klassika
Sadullajeva

Kas see on petmine?

Postitus Postitas Sadullajeva »

Käsin massööri juures. Seal juhtus selline asi. Alguses masseeris selga, jalgu ja käsi. Siis liikusid tema käed minu alakeha piirkonda. Ma üksikasju ei kirjeldaks, aga see asi lõppes minu jaoks kliitoriorgasmiga. Tõusin püsti, maksin raha ja ütlesin heas aega. Kodus mehele ei julgenud iitsatagi. Kas see on nüüd petmine, kas olen oma meest massööriga petnud? Massöör oli naine, kui see peaks oluline olema. Sümpaatne, aga armunud ma temasse ei ole.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Sadullajeva kirjutas: 04 Aug 2024 22:45 Käsin massööri juures. Seal juhtus selline asi. Alguses masseeris selga, jalgu ja käsi. Siis liikusid tema käed minu alakeha piirkonda. Ma üksikasju ei kirjeldaks, aga see asi lõppes minu jaoks kliitoriorgasmiga. Tõusin püsti, maksin raha ja ütlesin heas aega. Kodus mehele ei julgenud iitsatagi. Kas see on nüüd petmine, kas olen oma meest massööriga petnud? Massöör oli naine, kui see peaks oluline olema. Sümpaatne, aga armunud ma temasse ei ole.
Ah missa plärad!
Külaline

Tõesti vilets jutuke. Pead veel harjutama loovkirjutamist. Soovitavalt kusagil mujal, mõnes teises foorumis.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Aug 2024 00:06 Ah missa plärad!
Muti unistada ka enam ei või või!? :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Aug 2024 09:18
Külaline kirjutas: 05 Aug 2024 00:06 Ah missa plärad!
Muti unistada ka enam ei või või!? :lol:
See ei ole naise kirjutatud luule. Naised tunnevad oma füsioloogiat vähe paremini, kui antud soperdises kujutatud.
Külaline

Ma ei keskenduks sellele, kas jutuke on välja mõeldud või mitte. Pigem sellele kas petmine või mitte. Võrdluseks mehed käivad erootilises massaazis ja seal tehakse neile handjobi. Vabameelsem massöör julgustab veel mehi end puudutama ja võtab rinnahoidja ära. Mehed sellest kodus ei räägi naisele. Nii vist ongi parem. Minu silmis see petmine ei ole, aga võimalik, et keegi arvab teisiti.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Aug 2024 10:13 Ma ei keskenduks sellele, kas jutuke on välja mõeldud või mitte. Pigem sellele kas petmine või mitte. Võrdluseks mehed käivad erootilises massaazis ja seal tehakse neile handjobi. Vabameelsem massöör julgustab veel mehi end puudutama ja võtab rinnahoidja ära. Mehed sellest kodus ei räägi naisele. Nii vist ongi parem. Minu silmis see petmine ei ole, aga võimalik, et keegi arvab teisiti.
Petmine või mitte, selline mees on lihtsalt üks hale ja nõme mees, oleks küll pettunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Aug 2024 10:13 Ma ei keskenduks sellele, kas jutuke on välja mõeldud või mitte. Pigem sellele kas petmine või mitte. Võrdluseks mehed käivad erootilises massaazis ja seal tehakse neile handjobi. Vabameelsem massöör julgustab veel mehi end puudutama ja võtab rinnahoidja ära. Mehed sellest kodus ei räägi naisele. Nii vist ongi parem. Minu silmis see petmine ei ole, aga võimalik, et keegi arvab teisiti.
Vaata, on kaks eri asja, kas lähedki erootilisse massaaži kindla eesmärgiga või siis tavalise masaaži käigus juhtub.

Kui mees läheb sihilikult erootilisse massaaži, siis see on igal juhul petmine. Tekib ka küsimus, miks ta sellist "teenust" kodus ei saa.
Külaline

Olen massöör ja muidugi teevad pahaseks sellised ha-ha naljad, ameti normaalne ja hea nimi jälle kellelgi hambus.
Ja jutu väljamõtlejale infoks, et ei - selline stsenaarium on välistatud.
Külaline

Ega ma vist ei eksi, kui selle kommentaari autor on mees? Ja ega ma vist ei eksi ka, kui sa oled ka selle teema autor ning püüad naistele konti hambusse visata esitades lugu naisena? Provotseerid ja tahad näha, kas naised reageerivad naise sellisele kogemusele samamoodi kui meeste samalaadsele kogemusele?

Revolver?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Aug 2024 11:12
Külaline kirjutas: 05 Aug 2024 10:13
Vaata, on kaks eri asja, kas lähedki erootilisse massaaži kindla eesmärgiga või siis tavalise masaaži käigus juhtub.

Kui mees läheb sihilikult erootilisse massaaži, siis see on igal juhul petmine. Tekib ka küsimus, miks ta sellist "teenust" kodus ei saa.
Kui tavalise massazi käigus juhtub, siis ei ole petmine. Vahet pole, kas klient on mees või naine. Lihtsalt juhtus ja kõik. Kodus rääkima ei pea.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Aug 2024 12:57
Ega ma vist ei eksi, kui selle kommentaari autor on mees? Ja ega ma vist ei eksi ka, kui sa oled ka selle teema autor ning püüad naistele konti hambusse visata esitades lugu naisena? Provotseerid ja tahad näha, kas naised reageerivad naise sellisele kogemusele samamoodi kui meeste samalaadsele kogemusele?

Revolver?
Ikka kont hambu! Siit teemast ongi näha, et kui mees saab massööri käest HJ, siis on ta nõme, aga kui naine saab, siis ei kommentaatorid ei ütle midagi...lihtsalt vaikus.
Külaline

Õudne ikka, vaesed massöörid. Teed oma ausat, igapäevast, tegelikult ka füüsiliselt rasket tööd ja siis tulevad vastuvõtule mingid fantasöörid, kes kujutavad endale ette ei tea mida. Rõve!
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Aug 2024 14:10 Õudne ikka, vaesed massöörid. Teed oma ausat, igapäevast, tegelikult ka füüsiliselt rasket tööd ja siis tulevad vastuvõtule mingid fantasöörid, kes kujutavad endale ette ei tea mida. Rõve!
Räägi täpsemalt, mida on siis ette kujutatud, muidu jääb kommentaar poolikuks.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Aug 2024 14:10 Õudne ikka, vaesed massöörid. Teed oma ausat, igapäevast, tegelikult ka füüsiliselt rasket tööd ja siis tulevad vastuvõtule mingid fantasöörid, kes kujutavad endale ette ei tea mida. Rõve!
Ja istud foorumisse, tahad lugeda lihtsalt ajaviiteks midagi ja siis on siin alati ees istumas mingi rõveda jutuga vanamees, kes üritab juttu mingile seksuaalsele lainele ajada. Rõve. Iga suva massöör mingite kabistamistega ei tegele, seda kujutavad need rõvadea jutu mehed endale lihtsalt ette, kuigi pole elus massaažis käinudki.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Aug 2024 14:07
Külaline kirjutas: 05 Aug 2024 12:57

Revolver?
Ikka kont hambu! Siit teemast ongi näha, et kui mees saab massööri käest HJ, siis on ta nõme, aga kui naine saab, siis ei kommentaatorid ei ütle midagi...lihtsalt vaikus.
Ehk siis sina, Revolver, oledki teemaalgataja ja algatasid provokatiivse teema, et jälle rõhutada, kuidas naistele on kõik lubatud ja meestele mitte midagi! Aga, nii ongi! Ja lepi sellega! Naiste puhul ei ole petmine! Kui mees satub samasse olukorda, siis on petmine ja mees on süüdi. :lol: :lol: :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Aug 2024 14:34
Räägi täpsemalt, mida on siis ette kujutatud, muidu jääb kommentaar poolikuks.
Ise ju kirjeldasid teemaalgatuses kõik ilusti ära. Mis sul veel segaseks jäi?
Külaline

Jälle see rõve kiimlev vanamees oma haigete fantaasiatega siin.
Sadullajeva

Postitus Postitas Sadullajeva »

Külaline kirjutas: 05 Aug 2024 17:47 Jälle see rõve kiimlev vanamees oma haigete fantaasiatega siin.
Ei ole ma mingi vanamees. Käisin massööri juures ja mõtlesin, et arutle foorumis saan asja teistega arutada, aga võta näpust, kohe valavad sind sõnasopaga üle. Samas kuna väga negatiivset ka keegi selle kohta ei ütle, siis küllap see petmine ei ole ja ma võin rõõmsal rinnal ausa abielunaise elu edasi alada.
Külaline

Sadullajeva kirjutas: 05 Aug 2024 18:00
Külaline kirjutas: 05 Aug 2024 17:47 Jälle see rõve kiimlev vanamees oma haigete fantaasiatega siin.
Ei ole ma mingi vanamees. Käisin massööri juures ja mõtlesin, et arutle foorumis saan asja teistega arutada, aga võta näpust, kohe valavad sind sõnasopaga üle. Samas kuna väga negatiivset ka keegi selle kohta ei ütle, siis küllap see petmine ei ole ja ma võin rõõmsal rinnal ausa abielunaise elu edasi alada.
Aga, kas sa mõnikord sõbrannadega koos veini ka jood ja Tinderdad? :lol: :lol: :lol:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Pepsi ja 7 külalist