Naised olümpial

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 13:59 Lavastus aga teenib transhuvisid otsast lõpuni. Neid saab veelgi enam ohvrina näidata.
Transhuvisid ei teeni mittetranssportlaste avalik näidispoomine küll mittekuidagi. Siin on need videos nähtud hinnalised "valge naise pisarad" edukalt transfoobide agendat edendamas. Samamoodi käituti nii Caster Semenya, Brittany Griner'i ja Venus Williamsi puhul, kui sotsiaalmeedias mõni lausa nende genitaalide pilte nõudis, kuna nad teatud allikate väitel ikka mehed pidavat olema.

Ja Phelps peaks ka hoopis maalriks või viiulimängijaks hakkama, tal ju muidu teiste ees eelis....?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 14:17
Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 13:59 Tuleb nõustuda, see on ilmselge etendus ja ninaluu on terve. Sel juhul on asi veel ka nii, et ilmselt on kõik lavastatud. Kõik. Ja see itaallanna on selles lavastuses sees, samamoodi kui alžeerlane. Lavastus aga teenib transhuvisid otsast lõpuni. Neid saab veelgi enam ohvrina näidata.
Te, vandenõuteoreetikud, olete nii nunnud. Kogu maailm on üks kokkumäng ja alati mingid varjatud kavatsused kellelgi. Igatahes IBU vist ei jäänud seda kokkumängu teooriat uskuma ja annab võistluse katkestanud itaallannale 50 000 eurot, sama summa saavad kõik poksis kuldmedali võitnud võistlejad. IBU võrdsustas võistluse katkestamise olümpia kuldmedaliga. Äkki see ka mingi vandenõu ja salasepitsus ning tehakse raha alžeerlasega pooleks?

Igatahes on uskumatu näha, kuidas naisõiguslus on naiste endi vastu pööranud. Kes oleks seda võinud ca 30 aastat tagasi arvata, kui feminism tundus nii uus ja värske ja õige asi. Iga revolutsioon sööb oma lapsed.
See esimene lõik on sul asjatu iroonia. Pigem paneb mind imestama, kuidas mitte miski pole lihtsameelsete arvates kunagi millegagi seotud, kõik juhtumid on üksikjuhtumid ja kogemata. Jah, mina seda nii lihtsustatult ei näe ja seostan kogu tsirkust veel olümpia avamänguga ka. Ilu on vaataja silmades.

Teise lõiguga olen täiesti nõus. Feminism oli värske ja õige asi paraku alates Vene punarevolutsioonist, mis oli ka värske ja õige asi tollal. Feministid on lihtsalt uskumatult rumal seltskond, otsesõnu nüri. Feminism ehk naiste "vabastamine" on algusest peale teeninud just meeste huve. Kuna naine on iseseisev ja sama vägev seksimasin kui mehed, siis on mehed vastutusest vabastatud. Naine seksib vabalt, otsustab vabalt ja istubki lastega üksi, samal ajal kui mees ei tunne mingit kohustust ja võtabki neid "vabu" naisi nagu tahab. Enne feminismi oli mehele häbiks oma naine ja lapsed maha jätta ja süüdimatult ringi tõmmata, enam mitte. Selle vastu leiutasid feministid ravimi - abordi. Legaliseeritud abordi kui mnigi terviseteenuse. See ka neid eriti ei aita, sest kõik, mida nad propageerivad, pöördub nende endi vastu. Iga liigutus on kasuks naisi ära kasutavatele meestele. Transud on samuti kunagi nii süütult alanud feminismi vili. Seda vaatemängu võiks olla täitsa lõbus vaadata, kui selle all ei kannataks lapsed nii tohutult palju.
Ma pole kuulnud, et mõni ennast meheks lõiganud naine oleks meeste võistlustele kippunud. Või on?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 14:18
Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 13:59 Lavastus aga teenib transhuvisid otsast lõpuni. Neid saab veelgi enam ohvrina näidata.
Transhuvisid ei teeni mittetranssportlaste avalik näidispoomine küll mittekuidagi. Siin on need videos nähtud hinnalised "valge naise pisarad" edukalt transfoobide agendat edendamas. Samamoodi käituti nii Caster Semenya, Brittany Griner'i ja Venus Williamsi puhul, kui sotsiaalmeedias mõni lausa nende genitaalide pilte nõudis, kuna nad teatud allikate väitel ikka mehed pidavat olema.

Ja Phelps peaks ka hoopis maalriks või viiulimängijaks hakkama, tal ju muidu teiste ees eelis....?
Teenib-teenib transhuvisid. Ta on ju märter, teda pole tühistatud eluks ajaks nagu näiteks Kaia Kanepit, et julges venelasega sõbrustada. Need pisarad teenivad transude huve nii et vähe pole. Muidu poleks neid olnudki. Kogu spektaakli taotletud tagajärg on see, et keegi ei julge enam transude vastu midagi öelda, sest mine tea, äkki jälle eksid! Just selles on asi.
Ei ole vaja olla nii lihtsameelne paljalt selle pärast, et sinu arvates on trans olla täiesti loomulik, kuigi ei ole. Päristeadus sellist jama ei tunnista, eriti mitte massiviisiliselt.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 14:40 See esimene lõik on sul asjatu iroonia. Pigem paneb mind imestama, kuidas mitte miski pole lihtsameelsete arvates kunagi millegagi seotud, kõik juhtumid on üksikjuhtumid ja kogemata. Jah, mina seda nii lihtsustatult ei näe ja seostan kogu tsirkust veel olümpia avamänguga ka. Ilu on vaataja silmades.
Tegelikult küll jah, olin asjatult irooniline ja mul pole praegu endal ka seda hea lugeda. Lihtsalt, ma ei usu vandenõuteooriatesse. Vaendenõuteooriad ärritavad mind, sest inimloomus ei ole selline. Vandenõuteooriad eeldavad, et inimloomus on nagu Machiavelli, aga minu arvates on inimloomus nagu laterdav külamutt, kes ei suuda ühtegi saladust endale hoida. Seetõttu vandenõud ei toimigi. Aga jah, iroonia tegelikult siin kohatu.

Nõustun, et feminism teenib eelkõige meeste huve. Arvan, et ongi meeste poolt välja mõeldud, sest on meestele niivõrd kasulik.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 14:50
Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 14:40 See esimene lõik on sul asjatu iroonia. Pigem paneb mind imestama, kuidas mitte miski pole lihtsameelsete arvates kunagi millegagi seotud, kõik juhtumid on üksikjuhtumid ja kogemata. Jah, mina seda nii lihtsustatult ei näe ja seostan kogu tsirkust veel olümpia avamänguga ka. Ilu on vaataja silmades.
Tegelikult küll jah, olin asjatult irooniline ja mul pole praegu endal ka seda hea lugeda. Lihtsalt, ma ei usu vandenõuteooriatesse. Vaendenõuteooriad ärritavad mind, sest inimloomus ei ole selline. Vandenõuteooriad eeldavad, et inimloomus on nagu Machiavelli, aga minu arvates on inimloomus nagu laterdav külamutt, kes ei suuda ühtegi saladust endale hoida. Seetõttu vandenõud ei toimigi. Aga jah, iroonia tegelikult siin kohatu.

Nõustun, et feminism teenib eelkõige meeste huve. Arvan, et ongi meeste poolt välja mõeldud, sest on meestele niivõrd kasulik.
Ega sa nüüd ise viimases lauses vandenõuteoreetikuks ei muutunud? :D Aga no muidugi, vandenõuteooria ei tähenda, et otsitakse kuskilt üht ja ainsat süüdlast või süüdlaste gruppi. Lihtsalt asjad jooksevad kokku, kõik sobib nagu pusle, ja inimese laterdav loomus aitab sellele lihtsalt kaasa. Machiavellid on ka olemas, ega sa neid ometi ei eita? Neid leidub seal, kus on võimalik niite tõmmata, mitte kuskil piimapoes. Lihtrahva kibelus kuidagi olla võimu külje all, moodne, omada võimalust kaaskodanikke maha tampida, kas või natukenegi, ja tunda ennast siis naabrist parema inimesene - machiavellid on head psühholoogid. Kui sina tahaksid maailmas midagi edendada ja sul oleks selleks nii südametunnistust kui ka võimeid, no kas sa ei kasutaks masside psühholoogia alaseid teadmisi ja omaenda intuitiivset võimekust, et pööblile sõnumeid sisse sööta? Muidugi kasutaksid. Sa lihtsalt pole machiavelli.
Külaline

Mõnikord sünnitakse geneetilise veaga, aga kuna ta pole geneetiliselt ei õige mees ega ka õige naine, siis ei tohiks ta võistelda aladel, kus sugu on tähtis. Tegelegu iluvõimlemise, kunsti, muusika või muu naiselikuma alaga :).
Külaline

[img]file:///C:/Users/Mina/Downloads/Screenshot%202024-08-03%20at%2015-27-48%20afp_368d7nf.jpg%20(JPEG%20Image%201280%20%C3%97%20853%20pixels).png[/img]

No ei ole naine
Külaline

Üleüldse igasugune sugudevaheline vahe tegemine tuleks ära kaotada.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 15:49 Üleüldse igasugune sugudevaheline vahe tegemine tuleks ära kaotada.
Sünnitame töölaua taga?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 16:09
Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 15:49 Üleüldse igasugune sugudevaheline vahe tegemine tuleks ära kaotada.
Sünnitame töölaua taga?
Miks? Meil on sünnituspuhkus, mida antakse kõigile sünnitjatele. Me siin räägime spordist muidu.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 16:22
Sünnitame töölaua taga?
Miks? Meil on sünnituspuhkus, mida antakse kõigile sünnitjatele. Me siin räägime spordist muidu.
Kas sünnitada saavad ainult menstrueerivad olendid või kõik? Kui ei, siis mis õigusega diskrimineeritakse mittemenstrueerivaid olendeid?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 15:31 [img]file:///C:/Users/Mina/Downloads/Screenshot%202024-08-03%20at%2015-27-48%20afp_368d7nf.jpg%20(JPEG%20Image%201280%20%C3%97%20853%20pixels).png[/img]

No ei ole naine
No ei ole pilti näha.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 16:28 Kas sünnitada saavad ainult menstrueerivad olendid või kõik? Kui ei, siis mis õigusega diskrimineeritakse mittemenstrueerivaid olendeid?
Sünnitada saavad kõik, kes selleks bioloogiliselt võimelised on. Mis see siia puutub? See teema on (olümpia)sportlastest.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 16:22
Sünnitame töölaua taga?
Ei tasu siis kirjutada "üleüldse igasugune".
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 16:38 Ei tasu siis kirjutada "üleüldse igasugune".
Pealkiri ei andnud piisavalt vihjeid, millest jutt?
Külaline

Imanel on ilmselt Swyer sündroom. XY kromosoomid, aga naise suguelundid. Eelmise aasta märtsis toimusid poksi maailmameistrivõistlused, kust ta diskvalifitseeriti, sest ei läbinud sootesti. Geneetiliselt ja biokeemiliselt mees. Mida siin veel arutada. Olümpial on lihtsalt nõuded väiksemad (vaadatakse passi) kui MM-l
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 17:23 Imanel on ilmselt Swyer sündroom. XY kromosoomid, aga naise suguelundid. Eelmise aasta märtsis toimusid poksi maailmameistrivõistlused, kust ta diskvalifitseeriti, sest ei läbinud sootesti. Geneetiliselt ja biokeemiliselt mees. Mida siin veel arutada. Olümpial on lihtsalt nõuded väiksemad (vaadatakse passi) kui MM-l
...aga naise suguelundid. Mille järgi kõigil lastel kogu maailmas sünnitusmajas sugu määratakse? Mille järgi sa oma dokumendid saad? Kui paljudel täiskasvanutel on üldse tehtud kromosoomiuuringud? MM-il oli tal kõrgem testosteroonitase - seda põhjustavad paljud seisundid, sealhulgas PCOS, mis ei ole üldse harvaesinev naiste hulgas. Muudab see kõik nad automaatselt meesteks?
Ühe ja sama seltskonna poolt raiutakse ikka nagu rauda, kui püksis on peenis, on mees ja kui ei ole, siis naine. Mingeid muid variante ei ole olemas. Sünnijärgne sugu on ainuvõimalik ja midagi muud meie ei tunnista. Oleks siis vähemalt järjekindlad - kui peenist pole, pole kunagi olnud ja ei kasva ka kunagi siis ongi tegu naisega, mida siin veel arutada. Kui sellel naisel esineks soodüsfooria ja ta kaaluks soovahetust, karjuks kogu see kamp kooris, et ega operatsioonid sind meheks ei muuda.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 18:00
Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 17:23 Imanel on ilmselt Swyer sündroom. XY kromosoomid, aga naise suguelundid. Eelmise aasta märtsis toimusid poksi maailmameistrivõistlused, kust ta diskvalifitseeriti, sest ei läbinud sootesti. Geneetiliselt ja biokeemiliselt mees. Mida siin veel arutada. Olümpial on lihtsalt nõuded väiksemad (vaadatakse passi) kui MM-l
...aga naise suguelundid. Mille järgi kõigil lastel kogu maailmas sünnitusmajas sugu määratakse? Mille järgi sa oma dokumendid saad? Kui paljudel täiskasvanutel on üldse tehtud kromosoomiuuringud? MM-il oli tal kõrgem testosteroonitase - seda põhjustavad paljud seisundid, sealhulgas PCOS, mis ei ole üldse harvaesinev naiste hulgas. Muudab see kõik nad automaatselt meesteks?
Ühe ja sama seltskonna poolt raiutakse ikka nagu rauda, kui püksis on peenis, on mees ja kui ei ole, siis naine. Mingeid muid variante ei ole olemas. Sünnijärgne sugu on ainuvõimalik ja midagi muud meie ei tunnista. Oleks siis vähemalt järjekindlad - kui peenist pole, pole kunagi olnud ja ei kasva ka kunagi siis ongi tegu naisega, mida siin veel arutada. Kui sellel naisel esineks soodüsfooria ja ta kaaluks soovahetust, karjuks kogu see kamp kooris, et ega operatsioonid sind meheks ei muuda.
Mina olen arvamisel, et igasuguseid puudega inimesi võib sündida, on ju ka XXY ja YYX või muu variatsiooniga kromosoomidega isikuid, aga kõik peavad selliseid asju hälveteks. Transsoolissus on ühel või teisel moel on ka looduse apsakas, juhtub. Puuetega inimesed (ka soodüsfooriaga) ei peaks võistlema aladel, kus sugu annab tuntava eelise.
Imestasin

Postitus Postitas Imestasin »

Selle Swyeri sündroomiga inimesel tõepoolest ei kasva peenis ja on vagiina, aga ei ole ka munasarju ja ei toimu naishormoonide tootmist, seega nad ei läbi ka naiste puberteeti. Järelikult pole naised ka. Too poksija välimuse põhjal ilmselgelt on mingisuguse puberteedi läbinud, seega ma ei ole küll kindel, et see internetis leviv diagnoos paika peab.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Aug 2024 18:20 Mina olen arvamisel, et igasuguseid puudega inimesi võib sündida, on ju ka XXY ja YYX või muu variatsiooniga kromosoomidega isikuid, aga kõik peavad selliseid asju hälveteks. Transsoolissus on ühel või teisel moel on ka looduse apsakas, juhtub. Puuetega inimesed (ka soodüsfooriaga) ei peaks võistlema aladel, kus sugu annab tuntava eelise.
Kas sa ei ole kunagi mõelnud, et kuna kõigile kromosoomiuuringud ja pidevaid hormonaalseid/endokrinoloogilisi uuringuid ei tehta, pole kunagi tehtud ja ei hakata ilmselt ka niipea tegema - siis igasugused kromosomaatilised variatsioonid, mis inimeste sugu mõjutavad, võivad olla hoopis sagedasemad, kui keegi kunagi arvanud on? Kõik peavad hälbeks aga iseenda soo tõenduseks on ainult suvalise ämmaka välise vaatluse põhjal antud hinnang...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kirile, Semrush [Bot], Triibu ja 5 külalist