Aga kes sellega alustas? Igatahes mitte kõnealune isik ise. Muster on sama - keegi hakkab Juustupit narrima, omistades talle provotseerivalt mingeid liialdatud absurdsevõitu seiku, ja siis Juustup hakkab narrijale kenasti selgitusi jagama. Too aga saab sellest ainult hoogu juurde ja lõpuks võibki öelda, et teema on kaaperdatud. Vaja on ikkagi kaht osapoolt ja mina kõrvalseisjana näen, et kaaperdamisega teeb algust pigem narrija (hakates võõras teemas uurima bloki kohta), mitte kõnealune isik.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 22:31 Näed kui vahva jälle, karusnaha teema muutus sujuvalt Juustupi heietusteks. Varsti on taas oodata täiemahulist foorumi ülevõtmist.
Kas julgeksite karusnahka kanda?
-
Külaline
-
Külaline
No sina jälle hakkad korda pidama nagu lasteaias, et näe, tema alustas. Mis vahet sel on, kes alustas, kes lõpetas, kui tulemus on alati sama. Igast teemast saab ühe isiku teema ja kui tema on foorumis, siis mitte midagi muud enam lugeda ei saa peale tema heietuste.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 23:07Aga kes sellega alustas? Igatahes mitte kõnealune isik ise. Muster on sama - keegi hakkab Juustupit narrima, omistades talle provotseerivalt mingeid liialdatud absurdsevõitu seiku, ja siis Juustup hakkab narrijale kenasti selgitusi jagama. Too aga saab sellest ainult hoogu juurde ja lõpuks võibki öelda, et teema on kaaperdatud. Vaja on ikkagi kaht osapoolt ja mina kõrvalseisjana näen, et kaaperdamisega teeb algust pigem narrija (hakates võõras teemas uurima bloki kohta), mitte kõnealune isik.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 22:31 Näed kui vahva jälle, karusnaha teema muutus sujuvalt Juustupi heietusteks. Varsti on taas oodata täiemahulist foorumi ülevõtmist.
-
Külaline
Oh, väga tore, et Juustup on tagasi!
-
Külaline
Aga ära siis alusta jälle!Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 23:13 No sina jälle hakkad korda pidama nagu lasteaias, et näe, tema alustas. Mis vahet sel on, kes alustas, kes lõpetas, kui tulemus on alati sama. Igast teemast saab ühe isiku teema ja kui tema on foorumis, siis mitte midagi muud enam lugeda ei saa peale tema heietuste.
-
Külaline
Kraesse, mis on juba vana, võist vast suhtuda kui pärlitesse. Tänapäeval ostetakse veel päris pärleid? Vanu pärlehteid ikka kantakse.
-
Külaline
Ise tõmbad sae käima ja kiunud, kui näppu lõikab? Ebameeldivad on sellised intrigandid, kes kohe ei suuda teisi torkimata jätta, olles sealjuures täiesti teadlik lõpptulemusest. Kui sa ei taha ta heietusi lugeda, bloki ta ära! Ja ära ise alusta mingit verbaalset vehklemist, kui sa selle levikut üle kogu foorumi ei taha. Nagu lasteaialaps, kel korrapidajat vaja.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 23:13 No sina jälle hakkad korda pidama nagu lasteaias, et näe, tema alustas. Mis vahet sel on, kes alustas, kes lõpetas, kui tulemus on alati sama. Igast teemast saab ühe isiku teema ja kui tema on foorumis, siis mitte midagi muud enam lugeda ei saa peale tema heietuste.
-
Külaline
Mõtlesin just täpselt sama - nagu lasteaialaps, norib ja ässitab ja siis näitab näpuga, et "ääääääh, tema solvas/lõi/kiusas mind"!!!! Kui ei meeldi, bloki ära = kui sulle see laps ei meeldi, siis sa ei lähe teda torkima, et reaktsiooni kätte saada ja pärast kasvatajalt talle karistust lunida. Kui raske on täiskasvanud (?) inimesel sellest aru saada?!Ise tõmbad sae käima ja kiunud, kui näppu lõikab? Ebameeldivad on sellised intrigandid, kes kohe ei suuda teisi torkimata jätta, olles sealjuures täiesti teadlik lõpptulemusest. Kui sa ei taha ta heietusi lugeda, bloki ta ära! Ja ära ise alusta mingit verbaalset vehklemist, kui sa selle levikut üle kogu foorumi ei taha. Nagu lasteaialaps, kel korrapidajat vaja.
-
Külaline
Ja sina nüüd jätkad seda teemavälist jauramist, ära ei lõpeta. Sa pole sugugi parem nendest, kelle vastu sa sõna võtad. Juust ja temalt millegi küsijad on sama pulga peal. Ühed küsivad ja Juust peab vajalikuks igale küsimusele paar meetrit endast heietada. Ja siis sekkuvad mingid kolmandad isikud, kes tegelikult jätkavad ja jätkavad, kuigi juust ja temalt millegi küsijad ammu enam midagi ei kirjuta ja teema võiks vaibuda. Äkki ise lõpetaks ära.Külaline kirjutas: ↑03 Aug 2024 10:08Mõtlesin just täpselt sama - nagu lasteaialaps, norib ja ässitab ja siis näitab näpuga, et "ääääääh, tema solvas/lõi/kiusas mind"!!!! Kui ei meeldi, bloki ära = kui sulle see laps ei meeldi, siis sa ei lähe teda torkima, et reaktsiooni kätte saada ja pärast kasvatajalt talle karistust lunida. Kui raske on täiskasvanud (?) inimesel sellest aru saada?!Ise tõmbad sae käima ja kiunud, kui näppu lõikab? Ebameeldivad on sellised intrigandid, kes kohe ei suuda teisi torkimata jätta, olles sealjuures täiesti teadlik lõpptulemusest. Kui sa ei taha ta heietusi lugeda, bloki ta ära! Ja ära ise alusta mingit verbaalset vehklemist, kui sa selle levikut üle kogu foorumi ei taha. Nagu lasteaialaps, kel korrapidajat vaja.
Hommikust!
Kui inimene vastab paarile tema kohta esitatud küsimusele, ei ole see veel teema, veel vähem kogu foorumi, kaaperdamine.
Teema ja foorumi puhtana hoidmiseks, kasutage edaspidi küsimuste küsimiseks ja neile vastamiseks privaatsõnumeid, selleks saab lihtsalt konto luua.
Tuletan veel meelde, et teemade ja foorumi risustamine on ka kommentaarid stiilis: "issand, see kasutaja on tagasi ja solgib kõik teemad nüüd täis".
Kõigil on võrdne õigus Arutle foorumis sõna võtta. Samas pole kellelgi õigus kedagi siit minema ajada.
Edaspidi kustutan siin teemas kõik postitused, mis puudutavad vaidlusi Juustupi üle. Kaasa arvatud tema enda vastused. Lõpetage tema kiusamine!
Mis puudutab karusnahka, siis mulle väga meeldivad ilusad kasukad aga tänapäeval tunneksin end väga ebamugavalt end mõnda kandmas. Isegi, kui tegu oleks mõne vanema eksemplariga.
Kui inimene vastab paarile tema kohta esitatud küsimusele, ei ole see veel teema, veel vähem kogu foorumi, kaaperdamine.
Teema ja foorumi puhtana hoidmiseks, kasutage edaspidi küsimuste küsimiseks ja neile vastamiseks privaatsõnumeid, selleks saab lihtsalt konto luua.
Tuletan veel meelde, et teemade ja foorumi risustamine on ka kommentaarid stiilis: "issand, see kasutaja on tagasi ja solgib kõik teemad nüüd täis".
Kõigil on võrdne õigus Arutle foorumis sõna võtta. Samas pole kellelgi õigus kedagi siit minema ajada.
Edaspidi kustutan siin teemas kõik postitused, mis puudutavad vaidlusi Juustupi üle. Kaasa arvatud tema enda vastused. Lõpetage tema kiusamine!
Mis puudutab karusnahka, siis mulle väga meeldivad ilusad kasukad aga tänapäeval tunneksin end väga ebamugavalt end mõnda kandmas. Isegi, kui tegu oleks mõne vanema eksemplariga.
Teemasse ka: Jah, julgeksin. Niisama korralik asi ära visata, teiste arvamuse kartuses, oleks minu arust ikka väga nõme teguviis. Ma raiskamist ei kannata.
-
Külaline
Ei kanna. Ei meeldi, kui teised kannavad.
Seda ei saa lubada, et ei võtaks tööle inimest, kas kannab, kui ta on muidu viis pluss ja arukas ning mul on temast kasu. Ka arukatel inimestel võivad olla imelikud kiiksud. Aga kindlasti tööpakkujana annaksin märku, et toimetan vabatahtikult loomakaitses, see teema on olnud mulle aastakümneid väga oluline ja minu kõrvale tööle tullakse loomalaipadeta.
Küsimuse püstitamine selles võtmes, et nahast kingi sobib kanda, aga karusnahka mitte, minu meelest ei päde. King on lihatootmise kõrvalprodukt ja liha paraku süüakse väga palju. Karusnahk on saadud ekstra selle jaoks väikeses puuris kasvatatud looma pealt ja ainult sellepärast, et kellelgi oleks enda meelest ilus vaadata. Sellel pole praktilist väärtust, seda ei ole kellelgi eluks tegelikult vaja. Saan aru, et elu aeg liha söönud inimene ei suuda selleta elada, aga keegi meist ei sünni tohutu vajadusega hõberebasekasuka järele.
Seda ei saa lubada, et ei võtaks tööle inimest, kas kannab, kui ta on muidu viis pluss ja arukas ning mul on temast kasu. Ka arukatel inimestel võivad olla imelikud kiiksud. Aga kindlasti tööpakkujana annaksin märku, et toimetan vabatahtikult loomakaitses, see teema on olnud mulle aastakümneid väga oluline ja minu kõrvale tööle tullakse loomalaipadeta.
Küsimuse püstitamine selles võtmes, et nahast kingi sobib kanda, aga karusnahka mitte, minu meelest ei päde. King on lihatootmise kõrvalprodukt ja liha paraku süüakse väga palju. Karusnahk on saadud ekstra selle jaoks väikeses puuris kasvatatud looma pealt ja ainult sellepärast, et kellelgi oleks enda meelest ilus vaadata. Sellel pole praktilist väärtust, seda ei ole kellelgi eluks tegelikult vaja. Saan aru, et elu aeg liha söönud inimene ei suuda selleta elada, aga keegi meist ei sünni tohutu vajadusega hõberebasekasuka järele.
-
Külaline
Loomakaitsjad ja moekunstnikud, kes on väga rohelise mõtlemise poolt, on kõik sõna võtnud, et vanu asju on täiesti okei kanda. Nende äraviskamine on raiskamine. Asjatundja saab peale vaadates kohe aru, kas asi on uus või vana. Ja siis tuleb mingi enda arust suur tööandja, kes diskriminineerib täiesti mõistliku käitumise põhjal inimesi.Külaline kirjutas: ↑03 Aug 2024 11:00 Ei kanna. Ei meeldi, kui teised kannavad.
-
Külaline
Paljukest neid asjatundjaid siis on, valdav osa inimesi küll ei saa aru, kui vana see nahk on. Mina ei kannaks, eelkõige seetõttu, et mulle lihtsalt ei meeldi karusnahad ja seega ei kannaks isegi siis, kui see oleks täiesti neutraalne asi. Ja kui meeldiks, siis ei kannaks antud juhul seetõttu, et ma tõesti ei soovi oma riietusega negatiivset tähelepanu tõmmata, mis sellisel juhul mulle paratamatult osaks saaks. Võin ju endale sisendada, et vahet pole, mida teised arvavad, aga kokkuvõttes ei tunneks ma ennast ikkagi hästi ega mugavalt. Vastus teemaalgatajale ongi see, et ta peab ise teadma, kui palju talle teiste inimeste hinnangud korda lähevad ja kui palju ta ennast nendest kõigutada laseb.Külaline kirjutas: ↑03 Aug 2024 11:03 Loomakaitsjad ja moekunstnikud, kes on väga rohelise mõtlemise poolt, on kõik sõna võtnud, et vanu asju on täiesti okei kanda. Nende äraviskamine on raiskamine. Asjatundja saab peale vaadates kohe aru, kas asi on uus või vana. Ja siis tuleb mingi enda arust suur tööandja, kes diskriminineerib täiesti mõistliku käitumise põhjal inimesi.
-
Külaline
No ma ise olen ka selline argpüks, kes ei julge enam karusnahka kanda. Mul on Parajumpersi jope, aastaid vana, karvakrae vedeleb kapis. Kas tõesti oleks siis rohelisem osta uus kunstkarvaga jope, kuigi vana jope on täiesti korralik. Tegelikult ma võiks kanda seda karvakraed, sest suurem osa inimesi teab, et enam Parajumpers ei tee päriskarvaga mudeleid, aga näe, ei julge panna, mis tegelikult on tobe. Mis sellest kasu on, et selle karva koid mingil ajal ära söövad ja siis saab ära visata, kui see karv jope kapuutsi ääres tegelikult kaitseb tuisu ja külma eest.Paljukest neid asjatundjaid siis on, valdav osa inimesi küll ei saa aru, kui vana see nahk on. Mina ei kannaks, eelkõige seetõttu, et mulle lihtsalt ei meeldi karusnahad ja seega ei kannaks isegi siis, kui see oleks täiesti neutraalne asi. Ja kui meeldiks, siis ei kannaks antud juhul seetõttu, et ma tõesti ei soovi oma riietusega negatiivset tähelepanu tõmmata, mis sellisel juhul mulle paratamatult osaks saaks. Võin ju endale sisendada, et vahet pole, mida teised arvavad, aga kokkuvõttes ei tunneks ma ennast ikkagi hästi ega mugavalt. Vastus teemaalgatajale ongi see, et ta peab ise teadma, kui palju talle teiste inimeste hinnangud korda lähevad ja kui palju ta ennast nendest kõigutada laseb.
-
Külaline
Tänapäevased karusnaha imitatsioonid näevad nii loomulikud välja, et ilma kasukat lähemalt uurimata nagunii aru ei saa, kas kunst või päris asi. Nii et kellel on, kandke või ärge kandke, see ei huvita kedagi. Mul on nii karusnahast kui kunstkarusnahast kasukas ja kannan ikka, mõlemat. Ilmselt elu lõpuni, sest kasukate lõiked on klassikalised.
Slaavlastel on arusaam, et talvine õige riietus on kasukas, talvel jopet kanda tähendab vaesust. Ma ei jaga seda arvamust, kaasaegsed talvejoped on palju soojemad ja mugavamad igasugustest kasukatest, aga see selgitab, miks slaavlased armastavad talvel kasukaid ja üldse nahkriideid, tagisid ja dubljonkasid kanda. Kultuurinorm on selline.
Slaavlastel on arusaam, et talvine õige riietus on kasukas, talvel jopet kanda tähendab vaesust. Ma ei jaga seda arvamust, kaasaegsed talvejoped on palju soojemad ja mugavamad igasugustest kasukatest, aga see selgitab, miks slaavlased armastavad talvel kasukaid ja üldse nahkriideid, tagisid ja dubljonkasid kanda. Kultuurinorm on selline.
-
Külaline
Kindlasti leiab ka sinu käitumises kümneid raiskavaid asju.Külaline kirjutas: ↑03 Aug 2024 11:00 Ei kanna. Ei meeldi, kui teised kannavad.
Mina nt liha söön vähe, lihasaadusi üldse. Kasukat kannan. Pärandus vanematelt sugulastelt. Ma olen jalakäija, sõidan bussiga ja meie kliimas on vähemalt pool aastat miinuskraadid. Kas ma peaks ostma seetõttu uued mullijoped?
-
Külaline
Kaunistab muidugi. Elus ei osta ja kanna kunstkarusnahast kraega asju. Odav ja kole.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 17:55 Ei. Teema pole julguses, rõve tunne surnud looma kanda. Ei ole ilus ja ei kaunista mitte kedagi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 6 külalist