Ei ole! Hope it helps!Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 21:05Sul pole piinlik nii palju kirjavigu teha?Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 20:55Mina vaatan tänaval karusnaha kandjad tugeva halvakspanuga. Kui see neid ei häiri mida teised arvavad ja kelleks neid peavad siis lasku. Mina sellise inimesega ei suhtleks, ärilisi lepinguid ei teeks. Kui selline negatiivne sotsiaalne imago on seda väärt siis no kandkuKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 20:42
Kui sa neid vanu asju kapis hoiad või ära viskad, suri vaene loom ju täiesti asjatult. Ja sina raiskad ressurssi, et osta endale uus naftatoode.
Kas julgeksite karusnahka kanda?
-
Külaline
-
Külaline
Savi mida sa kodus teedKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 21:15Aga kas öösel salaja võib? Kui keegi ei näe? Mulle nii meeldib teinekord end peeglist imetleda - üleni alasti, naise hõberebasekrae vastu mu karvast pekist kõhtu õrnalt kõditamas...Mõnus...Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 20:55Mina vaatan tänaval karusnaha kandjad tugeva halvakspanuga. Kui see neid ei häiri mida teised arvavad ja kelleks neid peavad siis lasku. Mina sellise inimesega ei suhtleks, ärilisi lepinguid ei teeks. Kui selline negatiivne sotsiaalne imago on seda väärt siis no kandkuKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 20:42
Kui sa neid vanu asju kapis hoiad või ära viskad, suri vaene loom ju täiesti asjatult. Ja sina raiskad ressurssi, et osta endale uus naftatoode.
-
Külaline
Ei söö, rõveda maitsega. Eksju eksju äää
-
Külaline
Pole hullu. Ma kah ei sõlmi lepinguid inimesega, kes pole komadest midagi kuulnud.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 20:55Mina vaatan tänaval karusnaha kandjad tugeva halvakspanuga. Kui see neid ei häiri mida teised arvavad ja kelleks neid peavad siis lasku. Mina sellise inimesega ei suhtleks, ärilisi lepinguid ei teeks. Kui selline negatiivne sotsiaalne imago on seda väärt siis no kandkuKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 20:42Kui sa neid vanu asju kapis hoiad või ära viskad, suri vaene loom ju täiesti asjatult. Ja sina raiskad ressurssi, et osta endale uus naftatoode.Ei saa jah. Pole vaja neid surnud loomade nahku kanda avalikult
Maha lasta. mitte üles puua.
-
Külaline
Piinlik foorumis kirjavigu teha? Heldeke, ei ole! Naudin kui õigekirjafetishiga peale lendavad, saavad nemad oma kaifi ja mina naljaKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 21:13Loomulikult pole tal piinlik, ta on ju tähtis ärinaine, ärilised lepingud ja puha…Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 21:05Sul pole piinlik nii palju kirjavigu teha?Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 20:55
Mina vaatan tänaval karusnaha kandjad tugeva halvakspanuga. Kui see neid ei häiri mida teised arvavad ja kelleks neid peavad siis lasku. Mina sellise inimesega ei suhtleks, ärilisi lepinguid ei teeks. Kui selline negatiivne sotsiaalne imago on seda väärt siis no kandku
-
Külaline
Tead siin sinu heaks ma ei hakka kindlasti komadele mõtlema. Ega sa mu õpetaja pole ja see ei ole emakeele eksamKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 21:18Pole hullu. Ma kah ei sõlmi lepinguid inimesega, kes pole komadest midagi kuulnud.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 20:55Mina vaatan tänaval karusnaha kandjad tugeva halvakspanuga. Kui see neid ei häiri mida teised arvavad ja kelleks neid peavad siis lasku. Mina sellise inimesega ei suhtleks, ärilisi lepinguid ei teeks. Kui selline negatiivne sotsiaalne imago on seda väärt siis no kandkuKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 20:42
-
John Holmes
Hirnu herneks, kõvad lepingute sõlmijad siin kõik koos. Mis lepinguid te siis kõik sõlmite? 
-
Külaline
Kas sa oled see skill issues/sneakerhead tädi?Ei ole! Hope it helps!
-
Külaline
Ikka ärilisi, ikka ärilisi. Täitsa komavabasid lepinguid. Ja siis kaifime trilladi-trulladi ringi.John Holmes kirjutas: ↑02 Aug 2024 21:21 Hirnu herneks, kõvad lepingute sõlmijad siin kõik koos. Mis lepinguid te siis kõik sõlmite?![]()
-
Külaline
Mina olen eestlane, kes sooviks normaalset emakeelt näha.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 21:19Tead siin sinu heaks ma ei hakka kindlasti komadele mõtlema. Ega sa mu õpetaja pole ja see ei ole emakeele eksamKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 21:18Pole hullu. Ma kah ei sõlmi lepinguid inimesega, kes pole komadest midagi kuulnud.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 20:55
Mina vaatan tänaval karusnaha kandjad tugeva halvakspanuga. Kui see neid ei häiri mida teised arvavad ja kelleks neid peavad siis lasku. Mina sellise inimesega ei suhtleks, ärilisi lepinguid ei teeks. Kui selline negatiivne sotsiaalne imago on seda väärt siis no kandku
-
Külaline
Ei ole! Pool eestit räägib nii.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 21:23Kas sa oled see skill issues/sneakerhead tädi?Ei ole! Hope it helps!
-
Külaline
Soovi edasi, nimme kirjutan veelgi rohkemKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 21:25Mina olen eestlane, kes sooviks normaalset emakeelt näha.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 21:19Tead siin sinu heaks ma ei hakka kindlasti komadele mõtlema. Ega sa mu õpetaja pole ja see ei ole emakeele eksamKülaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 21:18
Pole hullu. Ma kah ei sõlmi lepinguid inimesega, kes pole komadest midagi kuulnud.
-
Külaline
Täpselt nii! Kui arvad et respekteerin sind nii palju varbumaks komasid toksida siis sa eksid
-
Juustup
Ma mõtlesin ümber, sest mul on ilma foorumita igavam kui siin kolades ja minu heaolu on mulle tähtsam kui tõsiasi, et mõnele ma pinnuks silmas olen. Ja ma muide ütlesin tegelikult teisiti,ma ütlesin et ma ei teeks uut kasutajat. Teoreetiliselt võiks ma ka vene foorumites kolada, aga sealne elu-olu on mulle võõram ning mu grammatika pole just kiita,kuna vene koolis käisin ma väga ammu ning vaid paar aastat.
/Juustup
-
Külaline
Vene foorum oleks ju suurepärane, arvestades sinu viha ukrainlaste ja Eesti riigi vastu. Mine proovi ikka.Juustup kirjutas: ↑02 Aug 2024 21:47Ma mõtlesin ümber, sest mul on ilma foorumita igavam kui siin kolades ja minu heaolu on mulle tähtsam kui tõsiasi, et mõnele ma pinnuks silmas olen. Ja ma muide ütlesin tegelikult teisiti,ma ütlesin et ma ei teeks uut kasutajat. Teoreetiliselt võiks ma ka vene foorumites kolada, aga sealne elu-olu on mulle võõram ning mu grammatika pole just kiita,kuna vene koolis käisin ma väga ammu ning vaid paar aastat.
/Juustup
-
Külaline
Ega su eesti keele grammatika ka just kiita, aga siin istumist see sul ei takista. Ma arvan, et vene inimeste hingeelu oleks sulle just täpselt paras.Teoreetiliselt võiks ma ka vene foorumites kolada, aga sealne elu-olu on mulle võõram ning mu grammatika pole just kiita,kuna vene koolis käisin ma väga ammu ning vaid paar aastat.
-
Külaline
Aga äkki mõni jeemeni foorum? Araabia keel sul ju suus,Juustup kirjutas: ↑02 Aug 2024 21:47Ma mõtlesin ümber, sest mul on ilma foorumita igavam kui siin kolades ja minu heaolu on mulle tähtsam kui tõsiasi, et mõnele ma pinnuks silmas olen. Ja ma muide ütlesin tegelikult teisiti,ma ütlesin et ma ei teeks uut kasutajat. Teoreetiliselt võiks ma ka vene foorumites kolada, aga sealne elu-olu on mulle võõram ning mu grammatika pole just kiita,kuna vene koolis käisin ma väga ammu ning vaid paar aastat.
/Juustup
-
Juustup
Kaugeltki pole suus, elementaarne algtasemel suhtlemine mõne võõrkeelse lisaga ei tähenda et ma end probleemideta väljendada suudaksin. Sulle soovitan peene iroonia kunsti ära õppida, see nimelt pole sinu tugevaim külg.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 22:13Aga äkki mõni jeemeni foorum? Araabia keel sul ju suus,Juustup kirjutas: ↑02 Aug 2024 21:47Ma mõtlesin ümber, sest mul on ilma foorumita igavam kui siin kolades ja minu heaolu on mulle tähtsam kui tõsiasi, et mõnele ma pinnuks silmas olen. Ja ma muide ütlesin tegelikult teisiti,ma ütlesin et ma ei teeks uut kasutajat. Teoreetiliselt võiks ma ka vene foorumites kolada, aga sealne elu-olu on mulle võõram ning mu grammatika pole just kiita,kuna vene koolis käisin ma väga ammu ning vaid paar aastat.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 20:25
Kas sa mitte ei öelnud, et kui sind blokitakse, siis tagasi ei tule? Ja siin sa oled! Loodetavasti oled edaspidi kaasfoorumlaste suhtes viisakam.
/Juustup
/Juustup
-
Juustup
Vene foorumeid külastan, aga siiski vähe. Ma ei näe sellel mõtet, sest mul on piisavalt vene sõpru-tuttavaid-sugulasi ja saan oma uudised teada. Ma olen kirglik delfi lugeja, nii eesti kui vene oma. Huvitav on siis võrrelda kui erinevat juttu aetakse.. aga see-selleks. Venemaa venelastel on poliitikast hoopis kolmas vaade kui eestlastel, Eesti venelastel jne.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 21:54Vene foorum oleks ju suurepärane, arvestades sinu viha ukrainlaste ja Eesti riigi vastu. Mine proovi ikka.Juustup kirjutas: ↑02 Aug 2024 21:47Ma mõtlesin ümber, sest mul on ilma foorumita igavam kui siin kolades ja minu heaolu on mulle tähtsam kui tõsiasi, et mõnele ma pinnuks silmas olen. Ja ma muide ütlesin tegelikult teisiti,ma ütlesin et ma ei teeks uut kasutajat. Teoreetiliselt võiks ma ka vene foorumites kolada, aga sealne elu-olu on mulle võõram ning mu grammatika pole just kiita,kuna vene koolis käisin ma väga ammu ning vaid paar aastat.Külaline kirjutas: ↑02 Aug 2024 20:25
Kas sa mitte ei öelnud, et kui sind blokitakse, siis tagasi ei tule? Ja siin sa oled! Loodetavasti oled edaspidi kaasfoorumlaste suhtes viisakam.
/Juustup
Viha ukrainlaste vastu? Ei ole! Üks mu lähedasemaid inimesi on veerand ukrainlane. Tõsi- ma ei klapi nendega. MINA konkreetselt. Erandeid küllap on, aga lihtsalt valdavas enamuses ma ei suuda nendega mingit ühisosa leida. Valgevenelastega see-eest probleemivabalt, samuti ka paljude poolakate ja aseritega. Kunagi oli aastaid minu hea sõber pooleldi usbeki verd mees, saime suurepäraselt läbi. Interneti vahendusel aeg-ajalt ikka kirjutame.
Samas on mul olnud elus paar klienditeenindajat(küünetehnik, groomer) ukrainlannad ja olen nende tööga alati rahule jäänud. Lihtsalt.. midagi ei klapi. See ei tähenda, et ma neid halvustaks või neist lugu ei peaks- oleme lihtsalt erinevad.
/Juustup
-
Külaline
Näed kui vahva jälle, karusnaha teema muutus sujuvalt Juustupi heietusteks. Varsti on taas oodata täiemahulist foorumi ülevõtmist.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 7 külalist