Silvia Ilves põrutab Türki uusi hambaid panema

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 16:04
Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 16:02
Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 15:36 Sa kiitled siin niisama, ei usu, et sul sellist raha oleks.
Aga on.
Mulle kiidukuked ei meeldi. Omal on 500 € pangaarvel ja siis kiitlevad, ma võiks ka Türki sõita hambaid panema. Kel tavaliselt raha on, need ei kiitle. OK perekoolis Katza kiitles, aga tema oli erand.
Napakas oled v? Ta ei kiitle ju absoluutselt. Ja mis selles nii uskumatut on, et inimesel mõned tuhanded olemas on? Alles oli siin teema, kus pensionäril oli 40 000.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 16:09
Aga on.
Mulle kiidukuked ei meeldi. Omal on 500 € pangaarvel ja siis kiitlevad, ma võiks ka Türki sõita hambaid panema. Kel tavaliselt raha on, need ei kiitle. OK perekoolis Katza kiitles, aga tema oli erand.
Napakas oled v? Ta ei kiitle ju absoluutselt. Ja mis selles nii uskumatut on, et inimesel mõned tuhanded olemas on? Alles oli siin teema, kus pensionäril oli 40 000.
Viisakas inimene ei kiitle oma rahaga niimoodi. Kas ema sind ei õpetanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 16:08 Mallukal on ka midagi suuga juhtunud, samamoodi ka Maris Kõrvitsal. Silvia Ilvesel on vähemalt naeratus edasi loomulik, aga neil eelpool nimetatutel ei ole. See hobusenaeratus tuleb siis, kui panna mingid katted hammastele, aga ei taheta hammast väga palju lihvida. Ott Leplandil on ka täiesti vanainimese proteesinaeratus suus.
Ma nende ülalmainitute kohta ei tea, aga tuttavate näitel olen täheldanud, et halbade laminaatide puhul muutub inimese nägu ebaloomulikuks. Suuosa pundub ettepoole ja no see ei näe esteetiline välja. Minu tuttavatel pandi laminaadid oma lihvitud hammaste peale ja mõlemal juhul on see pisut suurenenud suuosaga tulemus. Samas hammasterida on ilus ja valge. Ise nad on rahul, see on peamine.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 16:09
Aga on.
Milleks sa talle vastad? J on blokitud, nüüd see kiusaja närib teiste kasutajate kallal.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 16:24
Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 16:08 Mallukal on ka midagi suuga juhtunud, samamoodi ka Maris Kõrvitsal. Silvia Ilvesel on vähemalt naeratus edasi loomulik, aga neil eelpool nimetatutel ei ole. See hobusenaeratus tuleb siis, kui panna mingid katted hammastele, aga ei taheta hammast väga palju lihvida. Ott Leplandil on ka täiesti vanainimese proteesinaeratus suus.
Ma nende ülalmainitute kohta ei tea, aga tuttavate näitel olen täheldanud, et halbade laminaatide puhul muutub inimese nägu ebaloomulikuks. Suuosa pundub ettepoole ja no see ei näe esteetiline välja. Minu tuttavatel pandi laminaadid oma lihvitud hammaste peale ja mõlemal juhul on see pisut suurenenud suuosaga tulemus. Samas hammasterida on ilus ja valge. Ise nad on rahul, see on peamine.
Kui suu on kinni, siis on veits gorilla nägu.
Külaline

Mallukal on aastaid tagasi pandud katted(ei tea mis täpsemalt need on tal) aga kuna ta on kaalust üsna palju alla võtnud, siis võib-olla nüüd ehk äkki tundub teistmoodi. Ma küll ei ütleks, et tal liiga suured või ebaloomulikud oleks.
Võrreldes sellega, mis tal reaalselt ennem oli, on ju küll täitsa on.
See üks kanal2 reporter tõesti on ebaloomulik ja kohe aru saada.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 16:31
See tekib siis, kui hambumus on vale ja sinna peale need pannakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 16:50
Huvitav, oma hammastega ei olnud vale ja nüüd äkki on vale. Ikka valed hambad on pandud, mitte hambumus ei muutunud äkki valeks.
Huu

Postitus Postitas Huu »

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 16:52
Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 16:50

Huvitav, oma hammastega ei olnud vale ja nüüd äkki on vale. Ikka valed hambad on pandud, mitte hambumus ei muutunud äkki valeks.
Lugeda ei oska või ei saa loetust aru? Kui inimesel on puseriti hambad ja neid ei aeta sirgu, vaid pannaksegi nende puseriti hammaste peale mingid katted, siis paratamatult tuleb need katted suuremaks teha, et hambarivi sirge tunduks.
Külaline

Arusaamatu, miks S lihsalt kaperavi läbi ei teinud. Tal ei olnud need hambad eriti viltugi, sellisel juhul olek poole aastaga need kenasti rivvi saanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 17:21 Arusaamatu, miks S lihsalt kaperavi läbi ei teinud. Tal ei olnud need hambad eriti viltugi, sellisel juhul olek poole aastaga need kenasti rivvi saanud.
Kaperavi on poolteist aastat.
Külaline

Aga mis vahe on kapedel ja breketitel?
Külaline

Minu arust võiks inimesed võimalikult kaua oma loomulike hammastega olla, kui need on terved. Isegi kui pole maailma kõige valgemad ja ilusamad. Mul on paaril vanemal lähisugulasel kroonid ja nendega kaasnev jama tundub tüütu ja kallis. Näiteks tuli ühel reisi ajal kroon lahti ja otsi siis kedagi, kes selle tagasi paneb…
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 17:32
Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 17:21 Arusaamatu, miks S lihsalt kaperavi läbi ei teinud. Tal ei olnud need hambad eriti viltugi, sellisel juhul olek poole aastaga need kenasti rivvi saanud.
Oleneb ikka hammastest, kaua see aega võtab.
Külaline

Lugeda ei oska või ei saa loetust aru? Kui inimesel on puseriti hambad ja neid ei aeta sirgu, vaid pannaksegi nende puseriti hammaste peale mingid katted, siis paratamatult tuleb need katted suuremaks teha, et hambarivi sirge tunduks.
Mingite puseriti hammaste peale ei panda jurakaid katteid, et need ära kataks. Paluks mitte mingit täielikku jama ajada. Sama häda on sul igas teemas, et muudkui targutad igal teemal, kuigi asjast midagi ei tea. Samas oled ka ebaviisakas nähvits.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 17:38 Aga mis vahe on kapedel ja breketitel?
Kape on läbipaistvast plastmassist kate, mille saab vahepeal hõlpsasti ise suust ära võtta ja tagasi panna. Breketid liimitakse hammaste külge ja nende vahele tõmmatakse traat. Eemaldada saab neid ainult ortodondi juures.
Külaline

Mul on lastel olnud pikk ja põhjalik breketiravi, hiljem ka kaped. Ka ühel sugulasel tekkis refluxi tõttu vajadus kapede järele, sest emaili taastamiseks hea arst kõigepealt mõõdab hambaid, kas sinna üldse saab laminaate v luminaare panna v tuleb olemasolev maha lihvida ja kroonida. Kroonimine siiski viimane variant juba, tänapäeval tehnoloogia areneb ja saab ka täidistega imesid teha. Küll aga see protsess on kallis ja võtab kaua aega Eestis. Ei usu, et Türgis sama põhjalikult tehakse, kui ühel päeval lähed, teisel tuled. Odavam võib kindlasti olla, eriti kui vahendaja kaudu minna, kes ennast Eestis promob ja esindusnäo ja reklaami eest kulud katab.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juul 2024 17:32
Mitte ilmtingimata. Minul kestis 10 kuud, sõbrannal vaid 7. Sõltub ikka sellest, kul palju on hambaid liigutada tarvis.
Külaline

Ma mõtlesin ka, et ilusate piltide taustal ei räägita sellest, et kroone pannes oma hambad ära lihvitakse ja need võivad valusaks ja tundlikuks jääda ning kroonide vahelt võivad bakterid oma hambasse sattuda ning kroonide servi tuleb väga hoolikalt hambaniidiga puhastada. Nagu osa jäetakse rääkimata.
Andy
Kontakt:

Postitus Postitas Andy »

Külaline kirjutas: 15 Aug 2024 23:48 Ma mõtlesin ka, et ilusate piltide taustal ei räägita sellest, et kroone pannes oma hambad ära lihvitakse ja need võivad valusaks ja tundlikuks jääda ning kroonide vahelt võivad bakterid oma hambasse sattuda ning kroonide servi tuleb väga hoolikalt hambaniidiga puhastada. Nagu osa jäetakse rääkimata.
No kust sa võtad, et talle kroonid pandi?! Tõenäoliselt siiski laminaadid või lumineerid.
Viimati muutis Andy, 16 Aug 2024 11:32, muudetud 1 kord kokku.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], elke, xqwerty ja 3 külalist