Jupiter.err - telekas ei näita
-
Külaline
Jupiter.err - telekas ei näita
Varem olen palju kasutanud Jupiteri, aga enam ei tule pikt ette. Lihtsalt hall aken.
Sõbra juures proovisime hiljuti Mac’iga vaadata, vaadata saime, aga ekraani suureks teha ei saanud, vahi nagu lukuaugust.
Kas mina ei oska kasutada või mis värk on Jupiteriga? Kas ma olen ainus, kes temaga hädas on?
Sõbra juures proovisime hiljuti Mac’iga vaadata, vaadata saime, aga ekraani suureks teha ei saanud, vahi nagu lukuaugust.
Kas mina ei oska kasutada või mis värk on Jupiteriga? Kas ma olen ainus, kes temaga hädas on?
-
Külaline
Vist jah, vaatan praegu Macist, saab panna täisekraani, kõik toimib hästi, telekast ka kontrollisin, kõik töötab.
-
Külaline
-
Külaline
Meie suurepärased telekom-ettevõtted võiks ometi Jupiteri oma äppidesse lisada. Jube tüütu on vaatamiseks mingeid lisavidinaid pidada. (Mul suht vanad ja "mittetargad" telekad, sõltun digiboksist ja/või Chromecastist.) Aga ju ampsaks nende pakutavat sisu ära, niisiis ei tehta....
-
Külaline
No mida mina siis valesti teen. Varem telekas näitas jupiteri. Praegu teisi lehti a la “lasteekraan” ja “rakett69” näitab, aga jupiteri mitte. Mingi suur Samsungi telekas, koroonaajal ostetud, nii et ca 3-4 aastat vana.
-
Külaline
Äkki sul seal veebiaadress vale.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 17:01 No mida mina siis valesti teen. Varem telekas näitas jupiteri. Praegu teisi lehti a la “lasteekraan” ja “rakett69” näitab, aga jupiteri mitte. Mingi suur Samsungi telekas, koroonaajal ostetud, nii et ca 3-4 aastat vana.
-
Külaline
Ei ole kindlasti. 100 korda kontrollisin.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 17:07Äkki sul seal veebiaadress vale.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 17:01 No mida mina siis valesti teen. Varem telekas näitas jupiteri. Praegu teisi lehti a la “lasteekraan” ja “rakett69” näitab, aga jupiteri mitte. Mingi suur Samsungi telekas, koroonaajal ostetud, nii et ca 3-4 aastat vana.
-
Külaline
Kui arvad, et asi on telekas, siis võta ühendust Samsungi klienditeenindusega. Olen 2 korda abi saanud. Ühel korral käisid üle neti sees ja tegid mingi värskenduse, teisel juhendasid sammhaaval, mida mina pean tegema.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 17:01 No mida mina siis valesti teen. Varem telekas näitas jupiteri. Praegu teisi lehti a la “lasteekraan” ja “rakett69” näitab, aga jupiteri mitte. Mingi suur Samsungi telekas, koroonaajal ostetud, nii et ca 3-4 aastat vana.
Väga sõbralikud ja asjalikud olid.
Aga enne leia teleka täpne mudel, see peaks kuskil taga kleepsu peal kirjas olema.
Teeninduse number on 8007267.
-
Külaline
Mul täpselt sama asi u 5 aastat vana Samsungi telekaga - Jupiteri teleka brauserist vaadata ei saa. Küll aga leidsin tänu sellele, et Jupiteri äpp on olemas ja see töötab väga hästi.
-
Külaline
Ma pole juba üle 20 aasta telekat vaadanud, pole midagi sellega kaotanud 
-
Külaline
Ega keegi poleks midagi kaotanud ka, kui sa selle ütlemata oleks jätnud.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 18:15 Ma pole juba üle 20 aasta telekat vaadanud, pole midagi sellega kaotanud![]()
-
Külaline
Su tsiteeritud postitus oli teemaga seotud, sinu oma täiesti teemaväline. Selle kirjutamata jätmisest oleks kõik võitnud. Las need impulsiivsed mõtted olla, pole vaja nagu peni igas teemas klähvida!
-
Külaline
Minu tsiteeritud postitus oli täiesti mõttetu ja teemaväline. Ja oleks väga armas, kui sa ise oma nõuandeid jälgiks.Su tsiteeritud postitus oli teemaga seotud, sinu oma täiesti teemaväline. Selle kirjutamata jätmisest oleks kõik võitnud. Las need impulsiivsed mõtted olla, pole vaja nagu peni igas teemas klähvida!
-
Külaline
Hakkab jälle peale...Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 18:29Minu tsiteeritud postitus oli täiesti mõttetu ja teemaväline. Ja oleks väga armas, kui sa ise oma nõuandeid jälgiks.Su tsiteeritud postitus oli teemaga seotud, sinu oma täiesti teemaväline. Selle kirjutamata jätmisest oleks kõik võitnud. Las need impulsiivsed mõtted olla, pole vaja nagu peni igas teemas klähvida!
-
Külaline
Aga mul on veenilaiendid. Ja veel on mul nõudepesumasin. Ja ma pole juba kaks nädalat juukseid kamminud. Pole sellega ka midagi kaotanud.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 18:15 Ma pole juba üle 20 aasta telekat vaadanud, pole midagi sellega kaotanud![]()
-
Külaline
Hakkasin nüüd uueima, kuidas ikkagi ilma Chromecastita enda mittetarka telekasse Jupiteri saada ja olles Telia klient leidsin, et seda saab, kui digiboks välja vahetada. Hurraa! Loodan, et toimib. https://www.telia.ee/abi/juhend/1335/mi ... oksi-vastu
-
Külaline
Kas sa panid telekale peale selle jupiteri äppi?Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 11:11 Mul täpselt sama asi u 5 aastat vana Samsungi telekaga - Jupiteri teleka brauserist vaadata ei saa. Küll aga leidsin tänu sellele, et Jupiteri äpp on olemas ja see töötab väga hästi.
Kuidas sa tegid seda?
-
Külaline
Mis sul juhtus siis?Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 18:15 Ma pole juba üle 20 aasta telekat vaadanud, pole midagi sellega kaotanud![]()
-
Külaline
Meil on ka pandud äpp, tõesti palju mugavam nii kasutada. Siin on näteks juhendid: https://jupiter.err.ee/1608839647Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2024 02:26Kas sa panid telekale peale selle jupiteri äppi?Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 11:11 Mul täpselt sama asi u 5 aastat vana Samsungi telekaga - Jupiteri teleka brauserist vaadata ei saa. Küll aga leidsin tänu sellele, et Jupiteri äpp on olemas ja see töötab väga hästi.
Kuidas sa tegid seda?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 5 külalist