Miks Eesti inimesed pesta ei armasta?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 14:00
John Holmes kirjutas: 26 Juul 2024 13:28
Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 12:42

Ei viitsi liigselt paska kaasas kanna. Ligased märjad pesuvahendi pudelid, märjad rätikud.
Mis liigset...? Mul on suurem käterätt ja shampoon. See ei võta spordikotis palju ruumi. Autoga kojusõit peale seda 15 minutit, siis trenniriided ja käterätt pesusse, shampoon vannituppa riiulisse. Mis seal ületamatut:)
Võtab ruumi. Sul on ja sul on, aga mul pole. Oled rahul? Trennitossud, suur veepudel, kamm, rätik, šampoon, dušigeel, trenniriided, vahetuspesu. EI MAHU.
Mehel jah võtab oma kaks nirakat kaltsu, 5 in 1 pesuvedeliku ja imestab mis teistel..
Osta siis suurem kott.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 14:18
Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 13:58
John Holmes kirjutas: 26 Juul 2024 13:30

Seda ma aimasin, et häbenetakse oma keha. Ei hakka täpsemalt nimetama, mida just keha juures häbenetakse.
Mida seal häbeneda? Avalikus duširuumis ei vahita teiste t*ssi ja t*ssi. Mida häbeneda kui ei vaadata?
Seda arvad ainult sina, et ei vahita. Vanasti Perekoolis sai ikka aeg-ajalt lugeda teemasid, kuidas ahhetati, et trennis dushiruumis teistel naistel põõsas vohab, kõht voldiline, tissid ripuvad ja mis kõik veel ja uih ja aih ja ihsand jumal ja kuidas nii saab ja miks üldse enda eest ei hoolitseta. Ilmselgelt vahitakse siis, muidu ju ei teaks nii täpselt.
Miks mind kottima peaks mida suvaline mutt pesemisruumis minus arvab, mida ma häbenema peaks? Kes see suvaline mutt on, et tema vaatamine ja arvamus korda peaks minema? Las vahib kui midagi paremat teha pole, tuli isu põõsaks suureks kasvatada, saabki nalja.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 14:00
John Holmes kirjutas: 26 Juul 2024 13:28

Mis liigset...? Mul on suurem käterätt ja shampoon. See ei võta spordikotis palju ruumi. Autoga kojusõit peale seda 15 minutit, siis trenniriided ja käterätt pesusse, shampoon vannituppa riiulisse. Mis seal ületamatut:)
Võtab ruumi. Sul on ja sul on, aga mul pole. Oled rahul? Trennitossud, suur veepudel, kamm, rätik, šampoon, dušigeel, trenniriided, vahetuspesu. EI MAHU.
Mehel jah võtab oma kaks nirakat kaltsu, 5 in 1 pesuvedeliku ja imestab mis teistel..
Osta siis suurem kott.
Ma ei taha ja pole raha.
John Holmes

Postitus Postitas John Holmes »

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 14:20
Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 13:58

Mida seal häbeneda? Avalikus duširuumis ei vahita teiste t*ssi ja t*ssi. Mida häbeneda kui ei vaadata?
Seda arvad ainult sina, et ei vahita. Vanasti Perekoolis sai ikka aeg-ajalt lugeda teemasid, kuidas ahhetati, et trennis dushiruumis teistel naistel põõsas vohab, kõht voldiline, tissid ripuvad ja mis kõik veel ja uih ja aih ja ihsand jumal ja kuidas nii saab ja miks üldse enda eest ei hoolitseta. Ilmselgelt vahitakse siis, muidu ju ei teaks nii täpselt.
Miks mind kottima peaks mida suvaline mutt pesemisruumis minus arvab, mida ma häbenema peaks? Kes see suvaline mutt on, et tema vaatamine ja arvamus korda peaks minema? Las vahib kui midagi paremat teha pole, tuli isu põõsaks suureks kasvatada, saabki nalja.
Samas karvane v_tt pole ju keelatud. Kui ma omal ajal filmis esinesin, siis olid kõik naised sealt karvased. See pole nüüd küll asi mida häbeneda.
Külaline

John Holmes kirjutas: 26 Juul 2024 14:24
Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 14:20
Samas karvane v_tt pole ju keelatud. Kui ma omal ajal filmis esinesin, siis olid kõik naised sealt karvased. See pole nüüd küll asi mida häbeneda.
Muidugi pole. Nagu habemega, nii ka häbemega. Mida suurem seda uhkem. Piisava pikkusega saab patse sisse punuda
Külaline

John Holmes kirjutas: 26 Juul 2024 14:24 Samas karvane v_tt pole ju keelatud. Kui ma omal ajal filmis esinesin, siis olid kõik naised sealt karvased. See pole nüüd küll asi mida häbeneda.
Ma ei mäleta, et Baskerville'ide koeras oleks alastistseene olnud? Kas Watson oli ka karvane?
Külaline

Jumal küll, Mind the business that pays you. iga inimene võiks tegeleda oma asjadega. Kui tahad, siis pese, küüri, poleeri ja lõhnasta end spordiklubis ja lahku enesega rahulolevalt. Duši all ära vahi kõõritades ringi ega vea riietusruumist lahkudes kahtlustavalt ninaga kas kõik teised ka ikka samamoodi käituvad kui sina. Kes tahab, läheb koju ja teeb seal oma protseduurid. Kes kumbagi teha ei taha, see käib ja haisebki. Iga inimese võimuses on muuta ainult iseenda käitumist mitte kellegi teise oma.
John Holmes

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 14:29
John Holmes kirjutas: 26 Juul 2024 14:24 Samas karvane v_tt pole ju keelatud. Kui ma omal ajal filmis esinesin, siis olid kõik naised sealt karvased. See pole nüüd küll asi mida häbeneda.
Ma ei mäleta, et Baskerville'ide koeras oleks alastistseene olnud? Kas Watson oli ka karvane?
Vaat seda ei mäleta. Eesti filmis "Jan Uuspõld läheb Tartusse" oli Mirtel Pohla alt päris karvane, kui ta järvest välja tuli. Ühes teises filmis "soovide Puu", kus mängisid Elina Pähklimägi ja preili Jurman, oli ka üks saunas toimuv stseen ja neil olid kenasti pöetud häbemed.
Külaline

John Holmes kirjutas: 26 Juul 2024 13:32
Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 13:05 Pesematusest rääkides, kas te kaaslased pesevad end. Mina kui tutvusin oma mehega, siis mees käis ikka vahest isegi 2X päevas pesemas, aga nüüd on lootusetu teema. Ma ausalt tunnen piinlikust, kui pean jälle talle meeldetuletama, et vahest võiks pesus ka käia. Noo krt mul on õhtul soov teha üks vallatu öö, BJ jne, aga krt mind häirib mõte, et mees ei ole jälle pesemas käinud. Miks peab kaaslane seda ütlema, et võiks pesemas ka käia. Selline asi võiks olla elementaarne. Kahju tõsiselt, et selline pesematus võib tegelt suhte täitsa tuksi keerata.
Tõsi ta on, ei mingit BJ pesemata mehele, sest kabjavõie ei ole keele peal just kõige parema maitsega :D
Ja siis mehed veel mõtlevad miks naine küll neile BJ ei tee ekole? Noo kui mees tahab head naist siis kasigu end enne puhtaks. Kusehais tillil ei meelita küll teki all vallatlema. Ja ma tahaks oma mehele üht head Bj pakkuda, aga krt ta ei viitsi end puhtaks pesta. Mul juba on nõme öelda ka, et kuule kao pessu.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 15:32
John Holmes kirjutas: 26 Juul 2024 13:32
Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 13:05 Pesematusest rääkides, kas te kaaslased pesevad end. Mina kui tutvusin oma mehega, siis mees käis ikka vahest isegi 2X päevas pesemas, aga nüüd on lootusetu teema. Ma ausalt tunnen piinlikust, kui pean jälle talle meeldetuletama, et vahest võiks pesus ka käia. Noo krt mul on õhtul soov teha üks vallatu öö, BJ jne, aga krt mind häirib mõte, et mees ei ole jälle pesemas käinud. Miks peab kaaslane seda ütlema, et võiks pesemas ka käia. Selline asi võiks olla elementaarne. Kahju tõsiselt, et selline pesematus võib tegelt suhte täitsa tuksi keerata.
Tõsi ta on, ei mingit BJ pesemata mehele, sest kabjavõie ei ole keele peal just kõige parema maitsega :D
Ja siis mehed veel mõtlevad miks naine küll neile BJ ei tee ekole? Noo kui mees tahab head naist siis kasigu end enne puhtaks. Kusehais tillil ei meelita küll teki all vallatlema. Ja ma tahaks oma mehele üht head Bj pakkuda, aga krt ta ei viitsi end puhtaks pesta. Mul juba on nõme öelda ka, et kuule kao pessu.
Kui hästi läheb siis mehed loevad siin ja täna kõigil kaisus puhtad ja kasitud mehed :D
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 00:47
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 21:50
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 21:40 Minu kogemus - Euroopas, mida lõuna poole lähed ja palavam ilm, seda paremini inimesed lõhnavad. Prantsusmaa, Itaalia, Hispaania - seal naljalt haisukotte pole kohanud. Nagu keegi siin kommenteeris, on see terve kombo - dush iga päev, deodorant, kehakreem, jalakreem, jne. Lisaks kasutavad nad mingeid üsna vängeid kehaparfüüme. Prantsusmaal, Hispaanias on kosmeetikaletid maast laeni täis igasuguseid parfüüme, kreeme, deodorante, talke, raseerimisvedelikke, habemeparfüüme meestele. Vaene eestlane kaotab seal pea. Need standardid saavutatakse lapsepõlves, meil sellist traditsiooni pole.

Riideid vahetatakse loomulikult iga päev, kui vaja, siis mitu korda. Kui riideesemel tekib juurde vähimgi lõhn, vabanetakse sellest kõhklematult.

Haisvaid kodanikke hakkab kohtama alates Saksamaast, seal on neid, tõsi küll, veel vähe. Ida-Euroopas siis tuleb nendega rinda pista. Sellel on kindlasti midagi pistmist talupoja-ja nõukaaja jäänukiga.

See, kes siin spordiklubist tulevaid tibisid mainis, on internaliseeritud misogüün - higi ja pohmaka järgi haisevad pesemata hammastega mehed on 100 korda jubedamad, ja neid kohtab Ida-Euroopas palju, Tallinnast kuni Krakowi ja Budapestini välja. Ise ei pese ka spordiklubis, sõidan joonelt koju pesema, rätik istumise all. Käed ja näo pesen loomulikult klubis ära.
Ei lilleke, sinu higi lõhnab sama halvasti, kui neil meestel. Ja mis sa sest näost pesed klubis? Kraanikausi all tilgutad kuidagi? Paned seerumit ja kreemi ja kogu see aeg ikka lebrased riided seljas. Et siis kodus uuesti veeaurude sees nägu kuivatada. Ja nagu öeldud, mind ei huvita, mitu rätti sa oma autos istme peale paned, küsimus on autosse jõudmise ajas. Et autoistmeid (sic!) peab kaitsma, aga kaaskodanikud hingaku lebra sisse.
Mida tähendab (SIC!)? Uus popp släng?
Sic! Ja Soc! ?
Appi, piinlik lugedagi …
Külaline

Kas ilma pesemist ARNASTAMATA ei tohi/saa pesta? :D :) ;) :x :( :evil: :roll: Sümboleid vaja :oops:
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 17:54 Kas ilma pesemist ARNASTAMATA ei tohi/saa pesta? :D :) ;) :x :( :evil: :roll: Sümboleid vaja :oops:
ARMASTAMATA, siin juba täheviga märkamata ei jää!
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 17:54 Kas ilma pesemist ARNASTAMATA ei tohi/saa pesta? :D :) ;) :x :( :evil: :roll: Sümboleid vaja :oops:
Lihtne viis nii piisavalt sümboleid saada kui ka arusaadav olla on vastata tsiteerides.
John Holmes

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 14:29
Ma ei mänginud Sherlock Holmes filmides. Eks googelda mu nime. Saad teada. Ron Jeremy oli üks filmipartner kellega sai koos naisi...
Külaline

Mingid trennist tulijad mulle küll ette ei jää. Heal juhul läheb ta lihtsalt mööda. Ühistransport on teine asi. Seal peab pikalt istuma. Jah tõesti teatud generatsioonid haisevad ja venekeelsed mehed rohkem. Samas see lõunamaa rahvaste komme end paksu parfüümi sisse oeita, ka ei meeldi. Võtab hinge kinni. Paljudel rahvastel on komme end ainult hommikul pesta. Õhtul läheb kogu oma läbraga voodisse. Hommikul metroos ei haise, aga see-eest öösel haiseb.
Külaline

Vesi on kallis ja see teatud kontingent nüüd spordiklubides küll ei käi, vale puu all haugute. Teiseks tõepoolest võtavad tänapäevased sünteetilised kangad (sh trenniriided) higilõhna sisse ja isegi kui neid iga kord pestakse (no ei pesta ka!), ei lähe see lõhn ära ja uue higiga hakkab kohe haisema RIIE, mitte niiväga higi ise. Selliste ilmadega bussis higistab igaüks, kontingent või mitte "kontingent".
Ja ise välismaalt tulnuna ei tähelda seda - ei seda, et välismaal ükski buss ei haise ega seda, nagu Eestis need hullusti haiseks-, äkki ei veaks oma kalleid külalisi mingi Lasnaka otsa "kaugliini" peale :)
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juul 2024 09:37 äkki ei veaks oma kalleid külalisi mingi Lasnaka otsa "kaugliini" peale :)
Suvel on see Lasnaka ja muu kontingent kõik ennast Piritale suunduvate busside peale pressinud. Vaja ju randa saada. Ja kontingentide kontingent veel takkaotsa, kuna vaja rannas pudeleid korjamas käia. Nii et kallid külalised võivad huvitavate emotsioonide ja aroomiteraapia osaliseks saada täiesti ootamatutes kohtades.
Külaline

a) siin mainiti brasiiliat jm sooje kohti- me põhjamaa inimesed ei olegi harjunud 25+ soojaga, mis korraks ainult saabub ja higistamegi rohkem kui lõunamaa pojad, kellel on esiteks keha harjunud ja teiseks neil on harjumus juba sellega tegeleda.
b) Eestis on pesemisega ikka tunduvalt paremini kui mitukümmend aastat tagasi, eriti nooremate seas, kes käivad spordisaalides ja kel on hoopis teistsugused pesemisharjumused kui vanaemadel-isadel, kes käivadki 1xndl saunas ja iga päev dushi all käimist peavad raiskamiseks.
c) linnaliinibussi istmed jms võivad olla vägagi võidunud, küllap neid igaühel on kunagi istunud täiskusnud joodik, ja eritavad kuumas oma aroome, ei pruugi olla ühtegi haisvat inimest bussis. Ei pesta neid pehmeid istmeid ju ka eriti tihti, kui üldse kunagi.
Külaline

Väga imelik teema. Osadel eestlastel on pesemisega probleem küll, aga süüdistada pesematuses mingeid spordiklubi tibisid, kes kohapeal ei pese, vaid lähevad kohe auto peale ja koju, on küll arulageduse tipp. Nemad nüüd küll mingis haisuprobleemis süüdi ei ole, värske higi ei haise, haiseb pikem pesematus ja mustad riided. Mõnel töömehel bussis või poes olen sellist buketti tundnud, et ajab iiveldama. Mina ka spordiklubis ei pese sel lihtsal põhjusel, et sellega läheb kaua aega ja kodus on seda palju mugevam teha. Mul võtab näiteks juuste pesemine, föönitamine, sirgendamine vähemalt pool tundi, ei soovi seal spordiklubis teistega koos peegli ees trügida. Spordiklubis on ka riietumine väga ebamugav, nii pisikesed kapid, seal kapiukse vahel trügi siis kuidagi. Aga et mina nüüd hullult haiseks, kohe üldse ei usu, pealegi ei kasuta ma ühistransporti, sõidan oma autoga.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Semrush [Bot], Tolmukübe, Triibu ja 7 külalist