Mees ei armasta enam

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 23:31
Külaline kirjutas: 24 Juul 2024 13:37
Jep nii ongi, kõik on peaaegu rahul v.a see naine kes peab vastumeelselt suuseksi tegema, sest turuseis nõuab seda. Mul on suuseksiga muidu kehvasti jah, kui seda silmas pidasid.
Kui keegi kusagil redditis või misiganes muus netinurgakeses kirjutab, et naine ei taha suuseksi teha, siis üldiselt soovitatakse selline naine maha jätta, nii et tänapäeva naisel ongi ainult variant a) teha suuseksi või b) olla petetud (sest mehel on ju õigus suuseksi saada ja kui oma naine ei anna, siis keegi ikka annab) või c) jäädagi üksi.
Aga no ilmselgelt sundust ju ei ole, kui valikuvariante on rohkem kui üks.
Tegelikult mees, kes ei armasta naist, ei ei tahagi temaga koos elada. See, kas mees petab, ei puutu asjasse. Enamasti mehed lahkuminekuid ei algata. Naistel pidi olema nii, et tahavad, et mehed muutuksid, aga mehed ei taha, et naised muutuksid.

Kahtlustaksin, et mees arvab, et naisel on teine.
Külaline

Jep nii ongi, kõik on peaaegu rahul v.a see naine kes peab vastumeelselt suuseksi tegema, sest turuseis nõuab seda. Mul on suuseksiga muidu kehvasti jah, kui seda silmas pidasid.
Kui keegi kusagil redditis või misiganes muus netinurgakeses kirjutab, et naine ei taha suuseksi teha, siis üldiselt soovitatakse selline naine maha jätta, nii et tänapäeva naisel ongi ainult variant a) teha suuseksi või b) olla petetud (sest mehel on ju õigus suuseksi saada ja kui oma naine ei anna, siis keegi ikka annab) või c) jäädagi üksi.
Sa unustad, kuidas sealsetest kirjutajatest nii mitmedki on elupõlised poissmehed kes naist on 18+ videotelt näinud, katsumisest rääkimata, neitsid. Minu mehe jaoks ei ole suuseksi puudumine dealbreaker, mille pärast maha jätta. Valikuvariantidesse pane juurde d) naine ei taha ja mehel savi
Külaline

Petmine tekib sellest, et inimese loomus on selline. Ühed on, teised pole. Lihtne. Mingi suuseks ei puutu asjasse.

Minu jaoks on hoopis müstika, et on olemas laias laastus kahte sorti armukadedaid. Ühed jätavadki maha, elavad õnnelikult edasi kellegagi, kellega pole draamasid.
Teised maha ei jäta, üks päev solvavad, teine päev lepivad, on armukadedad ja elavad pidevas negatiivsuses. Paljud mehed on sellised ja ma absoluutselt ei mõista nende mõttemalli. Ilmselt naine siis võrgutab vahel ja jälle samas ''punktis'' tagasi.

Lapsepõlv paneb ikka räige aluse inimeseks arenemisele.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 12:12
Sa unustad, kuidas sealsetest kirjutajatest nii mitmedki on elupõlised poissmehed kes naist on 18+ videotelt näinud, katsumisest rääkimata, neitsid. Minu mehe jaoks ei ole suuseksi puudumine dealbreaker, mille pärast maha jätta. Valikuvariantidesse pane juurde d) naine ei taha ja mehel savi
Su mees on haruldus.
Palju õnne!
John Holmes

Postitus Postitas John Holmes »

Valikuvariant e) naine ei taha, mees naisele peale ka ei käi ja ostab vajadusel teenuse mujalt sisse. Näiteks töölt autoga koju sõites tehakse väike peatus, kolitakse tagaistmele veerand tunniks ja kõik on rahul.
Külaline

John Holmes kirjutas: 25 Juul 2024 14:50 Valikuvariant e) naine ei taha, mees naisele peale ka ei käi ja ostab vajadusel teenuse mujalt sisse. Näiteks töölt autoga koju sõites tehakse väike peatus, kolitakse tagaistmele veerand tunniks ja kõik on rahul.
Sinu luulud võiks jääda PK aegadesse. Ma olen täpselt sama sõnastust ja sama kirjutaist lugenud vähemalt viis korda juba.
Külaline

John Holmes kirjutas: 25 Juul 2024 14:50 Valikuvariant e) naine ei taha, mees naisele peale ka ei käi ja ostab vajadusel teenuse mujalt sisse. Näiteks töölt autoga koju sõites tehakse väike peatus, kolitakse tagaistmele veerand tunniks ja kõik on rahul.
Välja arvatud jälle see naine, kes ei taha suhu võtta ega seda, et mees talle suguhaigusi koju toob. Kui nad just edaspidi sõbralikult 100% seksivabalt koos ei ela.
Külaline

Selline mees ei armasta oma naist vaid vaatab teda kui midagi tarvitatavat.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 14:05
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 12:12

Su mees on haruldus.
Palju õnne!
Vaevalt. Mees kes naise maha jätab tühistel põhjustel või hakkab petma, ei armasta oma naist. Naine on võetud kumminuku asetäitjaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 16:38
Välja arvatud jälle see naine, kes ei taha suhu võtta ega seda, et mees talle suguhaigusi koju toob. Kui nad just edaspidi sõbralikult 100% seksivabalt koos ei ela.
Ükski inimene ei soovi suguhaiguseid. Nii. Ja kuidas see petjaid takistanud on? Mitte kuidagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 15:22
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 13:06
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 12:31 Petmine tekib sellest, et inimese loomus on selline. Ühed on, teised pole. Lihtne. Mingi suuseks ei puutu asjasse.

Minu jaoks on hoopis müstika, et on olemas laias laastus kahte sorti armukadedaid. Ühed jätavadki maha, elavad õnnelikult edasi kellegagi, kellega pole draamasid.
Teised maha ei jäta, üks päev solvavad, teine päev lepivad, on armukadedad ja elavad pidevas negatiivsuses. Paljud mehed on sellised ja ma absoluutselt ei mõista nende mõttemalli. Ilmselt naine siis võrgutab vahel ja jälle samas ''punktis'' tagasi.

Lapsepõlv paneb ikka räige aluse inimeseks arenemisele.
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Ainus boonus? Suur riist on üks olulisemaid asju üldse.
Külaline

Ega see nüüd absoluutselt kõike nõmedat ka ei kompenseeri.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 18:12
Ega see nüüd absoluutselt kõike nõmedat ka ei kompenseeri.
Kui suur riist see põhioluline on, võib ju vorsti ilma siga pidamata ka nautida.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 17:10
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 13:06

Jajahh lapsepõlv. Mine tee üks konstellatsioon ja lõhu mustrid. Mingi lollakas esoteerik. Ja lollakas üldistaja. Paljud mehed ja blabla
Postitus on kustutatud
Ei ole, kui muidu nõme mees. Kui hea mees, arusaadav. Pealegi vanas eas ei tõuse nagunii ja suure sugutungi naine peab oma välimuse eest hoolitsema, et keegi teda 50selt tahaks. Nii see ju pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 19:55

Postitus on kustutatud
Ei ole, kui muidu nõme mees. Kui hea mees, arusaadav. Pealegi vanas eas ei tõuse nagunii ja suure sugutungi naine peab oma välimuse eest hoolitsema, et keegi teda 50selt tahaks. Nii see ju pole.
No 65-ni vast tõuseb ikka ning 50 naine on üldiselt samas vormis, mis kolmekümneselt.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 20:23

No 65-ni vast tõuseb ikka ning 50 naine on üldiselt samas vormis, mis kolmekümneselt.
Vormis... aga muidu on kulunud. Mul vähemalt põhjus. Ülekaal ja veninud nahk. Mis on teisel põhjus? Liiga hea suhe? Magamata ööd seetõttu? Milleks me kakleme?

Kas sulle meeldib solvamine?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 20:23

Kuidas sa naisena ütled, et mehel 65 veel tõuseb? Mina küll loen siit, et alates 50 on kõik mehed impod. KÕIK MEHED. v.a need mehed kes on esimese eesti naiste mehed. aga need on 16 a nooremad
John Holmes

Postitus Postitas John Holmes »

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 14:57
Sinu luulud võiks jääda PK aegadesse. Ma olen täpselt sama sõnastust ja sama kirjutaist lugenud vähemalt viis korda juba.
Mis luulud? Ma olen korduvalt nii auto tagaistmel suhu andnud. Reaalselt. Eks vahel on ratsasõiduks ka läinud. Mu oma naine ei armasta suuseksi teha. Ma ise vahel talle teen
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 23:28
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 21:44
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 21:39

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Kumb teist nii teeb? Sina või tema?
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 00:08
Külaline kirjutas: 26 Juul 2024 00:01
Külaline kirjutas: 25 Juul 2024 23:28
Postitus on kustutatud
Kumb teist nii teeb? Sina või tema?
Postitus on kustutatud
Niikaua seksid oma uues kodus, kuniks naisel raha jätkub. Raha saab tal otsa, siis minek. Vahepeal on kontod lahti ja järgmine valmis soojendatud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline