Jube õudsalt tahan ja pean siin foorumis olema, et mingeid kinnituskoodidega registreerumisi siin tegema hakata...Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 16:42Eino telefoni numbri peale tuleb ju kinnituskood. Sa võid ju jah suvalise numbri sinna sisse panna aga registreerumine lõpuni ei jõua.
Teie arvamus miks see foorum ei võta vedu üles
-
Külaline
-
Külaline
Siin on 5 kommenteerijat ja troll kellest jagu ei saada 
-
Külaline
Huvitav, mina näen rohkem.
"Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kana, Kirile, roosaroos, SeaTongue ja 10 külalist"
-
Külaline
Meie, vanad ja normaalselt kasutavad seda ju tegema ei peaks. See oli mõeldud trollide ohjeldamiseks, sest see on neile nii lihtne praegu.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 18:20Jube õudsalt tahan ja pean siin foorumis olema, et mingeid kinnituskoodidega registreerumisi siin tegema hakata...Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 16:42Eino telefoni numbri peale tuleb ju kinnituskood. Sa võid ju jah suvalise numbri sinna sisse panna aga registreerumine lõpuni ei jõua.
-
Külaline
Oh, ma olen siin juba aastaid, aga mõni karjub ikka mu postituse peale "revolver".Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 19:44Meie, vanad ja normaalselt kasutavad seda ju tegema ei peaks. See oli mõeldud trollide ohjeldamiseks, sest see on neile nii lihtne praegu.
-
Külaline
Ju siis paistad halvas mõttes silma.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 19:58Oh, ma olen siin juba aastaid, aga mõni karjub ikka mu postituse peale "revolver".Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 19:44Meie, vanad ja normaalselt kasutavad seda ju tegema ei peaks. See oli mõeldud trollide ohjeldamiseks, sest see on neile nii lihtne praegu.Aga vot ei ohjelda see mind kuidagi.
-
Külaline
Ei pruugi olla, minugi peale on sama karjutud. Mõnele piisab, kui ei arvata nii nagu tema arvab, siis ongi kohe revolver.Guest kirjutas: ↑18 Juun 2026 20:03Ju siis paistad halvas mõttes silma.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 19:58Oh, ma olen siin juba aastaid, aga mõni karjub ikka mu postituse peale "revolver".Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 19:44Meie, vanad ja normaalselt kasutavad seda ju tegema ei peaks. See oli mõeldud trollide ohjeldamiseks, sest see on neile nii lihtne praegu.Aga vot ei ohjelda see mind kuidagi.
-
Külaline
Jaa, lugejaid on siin alati pea igas teemas tuhandeidKülaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 19:32Huvitav, mina näen rohkem.
"Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kana, Kirile, roosaroos, SeaTongue ja 10 külalist"
-
Külaline
Kas sina oled üks nendest, kes nende kohta Õhtulehes rõvedaid kommentaare kirjutavad? Tundud selline kiusajaloomuga olevat. Täna võeti see storydes teemaks.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 15:48see siit ja Õhtulehest koos tütrega kadunud.Tapper kirjutas: ↑18 Juun 2026 14:29 Siinsesse foorumisse tundub, et see tüüp veel seniajani jõudnud pole. Siinse foorumi peamine väljasuretaja on hoopis keegi (vähemalt) keskealine mutt, kes (küll mitte igas teemas, aga mitmetes) varem või hiljem kukub oma varaga eputama ja teisi vaesteks ja kadedateks tembeldama. Loodetavasti ei vii see tädike foorumi väljasuretamiseni.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2026 23:20Ei ole märganud, et Ai tsiteerimine teemasid lõpetaks. Küll hävitab diskussiooni selline tänitamine, mida sina paistad hästi valdavat.
Ma väga tänan. Ma ei kujutanud ettegi, et mu paar korda nädalas mõnes üksikus teemas tehtud üksikud postitused olid nii mõjuvõimsad, et tänu neile terve perekooli foorumi kinni pandi. Eks ma jätka siin samas vaimus ja alustuseks panin enda postitusele rohelise pöidla.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2026 15:10See tänitaja suretas perekooli välja ja teeb siin sama.
Kas keegi tõsimeeli viitsiks teha endale mitmeid kontosid, et iseendaga vaielda? AI'ga oleks ju lihtsam vestlust pidada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: elke, Google [Bot], MuruKann, Seebitükike, Semrush [Bot], Tolmukübe ja 6 külalist