Milliseid ebatavalisi või veidraid asju teilt varastatud on?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 15 Juun 2026 13:09 Olin värske üliõpilane ja läksin õhtul pidusse. Hommikul avastasin, et rahakott on kaduma läinud. Kirusin, panin pangakaardid kinni, taotlesin uued + uus ID-kaart. Umbes nädala pärast tuli kuskilt asutusest e-mail või sõnum: leidsime meie kontori eest hekist teie rahakoti, palun tulge järele. Sain rahakoti kätte ja tegin lahti - absoluutselt kõik kaardid ja sularaha olid olemas, aga mida polnud, oli kondoom :D Ju siis läks vargal kohe asjaks.
Minu rahakotis oli aga kogu raha kadunud ja kaarditaskus vaid üks kondoom!
Küll juhtus imelikke asju üliõpilaspõlves.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Juun 2026 13:09 Olin värske üliõpilane ja läksin õhtul pidusse. Hommikul avastasin, et rahakott on kaduma läinud. Kirusin, panin pangakaardid kinni, taotlesin uued + uus ID-kaart. Umbes nädala pärast tuli kuskilt asutusest e-mail või sõnum: leidsime meie kontori eest hekist teie rahakoti, palun tulge järele. Sain rahakoti kätte ja tegin lahti - absoluutselt kõik kaardid ja sularaha olid olemas, aga mida polnud, oli kondoom :D Ju siis läks vargal kohe asjaks.
Vaevalt, pigem kasutasid ise kondoomi purjus peaga ära, aga järgmine päev enam ei mäletanud.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Juun 2026 13:17
Guest kirjutas: 13 Juun 2026 09:26
Guest kirjutas: 12 Juun 2026 23:00
Kas nõukaajal oli pandimajasid?
Mingid kokkuostjad mustlased olid küll, ametlikke pandimaju polnud.Või sai hoiukassas vahetada väärismetalle raha vastu...igatahes ma olen kuulnud, et kulda ja hõbedat müüdi. Võibolla ostsid hoopis juveelipoed?
Jjoodikute abikaasadel oli ka nõukaajal probleeme, mehed viisid ehteid kodust minema, et viina osta. Nii et suht lihtne pidi see müük olema, ei pidanud mingit mustlast taga otsima.
Tavaliselt alevites ja alevikes ei olnud neid mustlasi iga päev võtta, nii et süsteem pidi toimima ka ilma mustlasteta.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Tigger, xqwerty ja 7 külalist