Kass on beebile ohtlik?
-
Külaline
Igasugu rünnakutest ohtlikum on toksoplasmoos, mida kassid omanikele annavad.
-
Külaline
Toksoplasmoos on väga kasulik lapsena läbi põdeda. Eriti naistel .
Beebidel küll vaevalt, ma ei tea kui hullult toksoplasmoos beebile mõjub.
Beebidel küll vaevalt, ma ei tea kui hullult toksoplasmoos beebile mõjub.
-
Külaline
Reageerid üle. Selline loom on ette arvestanud kõik oma sammud ja hüpped ja näeb väga hästi takistusi enda teel, ta oleks nagunii sealt üle hüpanud, seetõttu ta jalga vahetaski, et üle hüpata. Sinu hirm teda ei huvitanud.Guest kirjutas: ↑14 Juun 2026 01:34 Kui ma 24 aasta eest emaks sain, rohutasid “vanad naised” neid beebi-kassilugusid. Toonasest kassist, tavaline isane kõuts, sai lapse parim sõber ja valvur.
Praegune puhtatõuline identselt tõukirjeldusele vastav hiiglaslik laiskvorst magab teismelise voodis padjal. Väikelaste saabudes “kaob” ära. Ma ei usu, et ta mõnele neist voodisse läheks.
Oma 80kg vana koeraga oli küll õudne kogemus. Kahenadalane magas kuumal suvepaeval lamamistoolis (ma ei tea, kas neid ka tanapaeval kasutatakse). Ise pikutasin võrkkiiges ja hoovi imbus võõras kass. 80kg koera startis üle õue ja laps jäi ta trajektoorile. See oli hetkede mäng, ma ilmselt ei joudnud röökida, aga koer vahetas enne last jala ja hüppas üle magava imiku. Mul on see pilt aeg-luubis elu lõpuni silme ees ja muidugi ei iial sellist idülli enam - imik magas kõik uned vankris.
-
Külaline
Toksiplasmoos on ohtlik raseduse ajal.
Ma ilmselt olen selle läbi põdenud või lihtsalt vedas, sest mõlema raseduse ajal olen kassikakat kühveldanud ja kõik oli ok.
Esimese lapse ajal pelgasin küll, et kass läheb lapse peale magama ja lämmatab. Päeval jälgisin pingsalt ja ööseks jäi kass magamistoast eemale. Teise lapse ajal ka üks kassidest armastas beebi kõrval magada(ilmselt soojuse pärast). Erinevad kassid, sest laste vahe 10a. Aga kunagi otseselt otsa ei ronin7d. Samuti eimi git agressiivsust ei ole ükski kass välja näidanud laste vastu. Olen lastele jubaväikesest peale õpetanud, et kassr niisama häirida ei või. Mõne kriimu lapsed on saanud kogemata, kui tõesti valel ajal näppinud neid on.
Kõik kassid olnud kodused "krantsid/maakassid". Ei mingeid uhkeid tõuge. Viimased kaks nüüd on triibikud ja on väge "hullud" aga last(peagi 3a) ei puutu ega häiri. Ja laps neid ka.
Ma ilmselt olen selle läbi põdenud või lihtsalt vedas, sest mõlema raseduse ajal olen kassikakat kühveldanud ja kõik oli ok.
Esimese lapse ajal pelgasin küll, et kass läheb lapse peale magama ja lämmatab. Päeval jälgisin pingsalt ja ööseks jäi kass magamistoast eemale. Teise lapse ajal ka üks kassidest armastas beebi kõrval magada(ilmselt soojuse pärast). Erinevad kassid, sest laste vahe 10a. Aga kunagi otseselt otsa ei ronin7d. Samuti eimi git agressiivsust ei ole ükski kass välja näidanud laste vastu. Olen lastele jubaväikesest peale õpetanud, et kassr niisama häirida ei või. Mõne kriimu lapsed on saanud kogemata, kui tõesti valel ajal näppinud neid on.
Kõik kassid olnud kodused "krantsid/maakassid". Ei mingeid uhkeid tõuge. Viimased kaks nüüd on triibikud ja on väge "hullud" aga last(peagi 3a) ei puutu ega häiri. Ja laps neid ka.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Borabora, SeaTongue, Tolmukübe ja 14 külalist