Teie arvamus miks see foorum ei võta vedu üles

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 17:07Sa ei saanud üldse pihta, mida tegelikult soovitati. Küsimus pole selles, et ärge tehke teemasid ega esitage küsimusi, vaid selles, et teatud probleemi puhul on mõttekas küsida abi AI-lt. Foorum on suhtlemiseks, kogemuste vahetamiseks ja niisama mõnusaks ajaviiteks. Aga kui sul on reaalne probleem, mis vajab reaalselt lahendust, siis on AI sageli kiire ja mugav lahendus. Kui oled ta õigesti seadistanud, saad kiiresti adekvaatse vastuse või lahenduse. Mina nt tahtsin teada, kuidas mu tuppa reaalselt üks konkreetne mööbitükk paigutuks. Kas sobiks või ei sobiks. Pildistasin tuba ja seda asja ning lasin AI-l teha pildi, kus see mööblitükk asus minu ettekujutatud kohal. No ei sobinud ja sain aru ka, mispärast. Jäi ostmata. Kui ma oleksin seda foorumis arutama hakkanud oleks tulnud hunnik vastuseid stiilis mul ühel tuttaval on ja ta on nii rahul, või vastupidi, et osta parem see teine, sellel on veel rohkem võimalusi. Või et mingi vaene oled vä. Ühestki neist poleks mul reaalselt mingit abi olnud.
Keegi pole sellele vastupidist väitnud. Ära ürita nüüd lahtisest uksest sisse murda. Ja sinu näide ei ole absoluutselt asjakohene, loomulikult on visualiseeritud lahenduse nägemine midagi muud kui üritada oma tuba ja seda mööblitükki foorumis kirjeldada ja siis vastajad jagavad soovitusi vastavalt oma ettekujutusele.
Aga kui sa ei saa aru, miks inimene teeb teema selle asemel, et AI käest küsida, siis las ta teeb. Ega see pole keelatud ja kõiki ei peagi mõistma. Perekool oli täis teemasid, kus teema tegemise asemel oleks võinud selle mõne minuti kulutada guugeldamisele ja oleks vastus käes olnud. Ja mis siis?
Külaline

Pole see, kellega vaidled, aga jah, las ta teeb - aga tuleb arvestada ka võimalusega, et keegi soovitab AI-d kasutada. Soovitus nagu iga teine.
Külaline

Ehk perekooli ajal ei olnud kõik nii rahamüüri taga? Üks siin väitis, et tema ei näe artikli 1. piltigi. Vauuu, emme-tütre nägusid ei ole Õhtulehes!!
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 23:00 Pole see, kellega vaidled, aga jah, las ta teeb - aga tuleb arvestada ka võimalusega, et keegi soovitab AI-d kasutada. Soovitus nagu iga teine.
Soovitamine on üks asi, peale surumine ja halvustamine on teine. Ja seda viimast siin praegu tehakse.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist