Milliseid ebatavalisi või veidraid asju teilt varastatud on?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Väga vabandan, aga teema on varastamisest, mitte sellest, kes viitsib kõige pikemaid ja mõttetumaid AI tekste siia kopeerida.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 14:53Väga vabandan, aga teema on varastamisest, mitte sellest, kes viitsib kõige pikemaid ja mõttetumaid AI tekste siia kopeerida.
Mis siin ikka vabandada. C'est la vie!
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 14:53Väga vabandan, aga teema on varastamisest, mitte sellest, kes viitsib kõige pikemaid ja mõttetumaid AI tekste siia kopeerida.
Aga mul oli neid tekste huvitav lugeda.

Ja kui siin regulaarselt käid, siis tead, et iga teema ammendub siin ühe-kahe lehega ära ja edasi läheb lihtsalt andmiseks ja panemiseks.
Külaline

No kirjutanud siis ära mida varastanud oled!
Külaline

Guest kirjutas: 13 Juun 2026 15:12
No kirjutanud siis ära mida varastanud oled!
Mul ei ole kunagi midagi varastatud. Lapsepõlves suvilas käisid vargad, aga midagi ebatavalist nad kaasa ei viinud. Nipet-näpet lauahõbedat jmt kraami. Seega teemasse ise ei oska kirjutada, aga teiste omasid oli kuni teatud kommentaarideni huvitav ja naljakas lugeda.
Külaline

Ja see postitus haakub teemaga...kuidas?

Aga minu emal varastati kah nõukaajal, kui veel see korruselamute ees pesu kuivatamine teema oli, maja eest pesunöörilt rinnahoidja ära. Ema nägi veel seda aknast pealt. Ta oli veel rõõmus, et varas kõige kantuma ja peatset mahakandmist ootava eseme kaasa rabas, aga ju siis pervot see just erutaski.
Külaline

Mul varastati kord terve kuupalk ära. Rahakott jäi vetsu minnes kontoris laua peale. Pidin kõik uued dokumendid tegema ja puha.

Nii nädalake pärast uue passi ja ID-kaardi kättesaamist helistas mingi tädike ja pakkus mulle mu vanu dokumente müüa. Sai jube vihaseks, kui ma ei tahtnud diili teha.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Juun 2026 15:20
Ja see postitus haakub teemaga...kuidas?

Aga minu emal varastati kah nõukaajal, kui veel see korruselamute ees pesu kuivatamine teema oli, maja eest pesunöörilt rinnahoidja ära. Ema nägi veel seda aknast pealt. Ta oli veel rõõmus, et varas kõige kantuma ja peatset mahakandmist ootava eseme kaasa rabas, aga ju siis pervot see just erutaski.
Nii palju haakub, et see oli ettepanek lõpetada AI jutukeste kopimine siia teemasse.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 15:28Nii palju haakub, et see oli ettepanek lõpetada AI jutukeste kopimine siia teemasse.
Jaa kui jutuke saabus, siis lajatasid kohe punase käpa?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 14:52Praegu on see aadress Narva mnt 23.
Selles asus nõukaajal rajooni raamatukogu ja seal küll mingid kaltsakad pandimaja järjekordi ei moodustanud, käisin seal sageli.
Mina, nagu eespool mainitud sai, käisin selles majas balletitunnis ja kah nagu järjekordi ei mäleta.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Juun 2026 15:29
Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 15:28Nii palju haakub, et see oli ettepanek lõpetada AI jutukeste kopimine siia teemasse.
Jaa kui jutuke saabus, siis lajatasid kohe punase käpa?
Ei ole ma nendele AI jutukestele punast käppa pannud, aga sinu ülbitsemisele panin küll!
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 15:31Ei ole ma nendele AI jutukestele punast käppa pannud, aga sinu ülbitsemisele panin küll!
Nüüd panid endale rohelise kah. :-)
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 15:27 Mul varastati kord terve kuupalk ära. Rahakott jäi vetsu minnes kontoris laua peale. Pidin kõik uued dokumendid tegema ja puha.

Nii nädalake pärast uue passi ja ID-kaardi kättesaamist helistas mingi tädike ja pakkus mulle mu vanu dokumente müüa. Sai jube vihaseks, kui ma ei tahtnud diili teha.
Oleks võinud ju vedu võtta ja politseisse teatada sellest tädikesest.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 16:54
Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 15:27 Mul varastati kord terve kuupalk ära. Rahakott jäi vetsu minnes kontoris laua peale. Pidin kõik uued dokumendid tegema ja puha.

Oleks võinud ju vedu võtta ja politseisse teatada sellest tädikesest.
Selle peale ausalt ei tulnudki. Tolleks ajaks oli see minu jaoks lõpetatud lugu.
Külaline

Kilomeetriste AI-postituste ja muidu läbu postitajatel soovitan lugeda seda artiklit: https://www.err.ee/1610053579/partel-pi ... -uhiskonda

Teemasse ka: eespool küsiti kelleltki, mida ise on varastatud. Sellega seoses tuli meelde 20+ aasta tagune juhtum Stockholmis, kus sõbrannaga õhtuseks vana-aastapeoks poes toidu- ja joogikraami olime varumas. Väga oli sidrunit vaja, aga poes olid sidrunid otsa saanud ning asenduseks sobivaid muid hapusid tsitruselisi ka ei olnud. Otsisime siis toidupoes muud vajalikku kraami kokku ja äkitselt nägime puuviljaleti lähedal kellegi järelevalveta jäänud ostukorvi, kus oli sidrun sees. Potentsiaalset omanikku ei paistnud kusagil, nii et see sidrun rändas meie ostukorvi ning koos muude ostudega kassasse. Loodetavasti ei pidanud kaasostleja pikka viha.
Külaline

Issand, mina olen ka niimoodi poes varastanud. Nõukaajal kui kõike oli vähe, siis ikka vene baabade korvist mõnikord võtsin (toidukaupa), korra vist mingid jalanõud ka. Enne kassat.
Külaline

Ja juurde olen pannud ka. Kunagi oli Tartus Konsumi (see praegune Eeden) põrand nii kaldu, et kärud sõitsid ise ringi. Panid midagi kärusse ja see sõitis minema, asemele võõras käru, panin sinna ka midagi :D
Külaline

Guest kirjutas: 13 Juun 2026 18:10 Ja juurde olen pannud ka. Kunagi oli Tartus Konsumi (see praegune Eeden) põrand nii kaldu, et kärud sõitsid ise ringi. Panid midagi kärusse ja see sõitis minema, asemele võõras käru, panin sinna ka midagi :D
Haa.. ma olen ka kogemata valesse kärru pannud asju ja pärast oma käru imestusega vaadanud, et kus nüüd need porgandid vms ometi on, mille ma ennist kärru panin
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], kaegu, Krissse, Seebitükike, Triibu, xqwerty ja 10 külalist