Miks sa siis üldse suudled, kui ei meeldi?Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 20:43 Ja isegi kui ma vastu suudlen, ei tähenda, et ma suudelda tahan. Ei taha. Mulle suudlused ei meeldi. Pole veel sattunud sellist kellega oleks suudlus meeldinud.
Nõusolekuseadus seksiks.
-
Külaline
-
Külaline
Ega see ikka nii ei käi, et muudkui süüdistad ja siis pistetakse kohe vangi. Enamasti ei tehta nendele vägistajatele ju mitte kui midagi. Ja valesüüdistused ei lähe ka üldselt läbi.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 20:50Tegelikult see ongi päris keeruline. Ma mõtlen, et kui ma oleksin mees, siis ma ilmselt kirjutaksin naisega mingeid sõnumeid vahepeal, mis näitaksid suhte iseloomu ja kui kutsuks õhtusöögile enda koju, siis ilmselt ka küsiks üsna selgesõnaliselt, et kas jääd, kuni kohvi hommikul voodisse toon?Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 20:37No lõpetadki ära, aga juba oled ju süüdi ja võid saada karistada.Guest kirjutas: ↑11 Juun 2026 20:28
Suudled neiuga, kellest pole aru saada, kas suudleb vastu või mitte? Kui mind vastu ei suudelda, siis ma lõpetaks ära, ausalt öeldes. Ilmselgelt partner ju ei naudi siis seda tegevust, kui ta mingit märki üles ei näita, et talle see meeldib ja mitte midagi ei tee.Ühes filmis tegid noored kiirvideo telefoniga voodist, mille siis mõlemad said.
Reaalselt pole ju võimatu olukord, et noormees kutsub mingi aja pärast tüdruku koju, söövad ja joovad ja tüdruk jääb ööseks täie nõsolekuga. Aga hommikul koju minnes vaatab, et jaa, ukse ees kallis auto, maja ka suur, mis oleks kui ütleks, et ma ikka ei soovinud, kui sa jama ei taha, maksa....
Ma ei ütle, et see peaks nii juhtuma, aga kui vaadata, milliseid sigadusi inimesed reaalselt teevad raha pärast....
-
Külaline
Tavaliselt ju suudeldakse, mängin kaasa. Raske on EI öelda. Teine solvub jne. Mu oma viga jah.
Selleks mulle ei meeldi ka uue seaduse järgi küsimus, et kas võin suudelda, seksida.
Minu poolt oleks nõusolek kui ma ise ütlen, et võib. Mitte ei panda küsimusega surve alla.
-
Külaline
Samamoodi on surve alla paneku küsimused
kas sa armastad mind?
kas ma meeldin sulle?
Kui mul on negatiivsed vastused, siis ei taha seda välja öelda. Aga küsimusele tuleks midagi vastata. Jaatavalt valetaksin, eitavalt ei tahaks vastata.
kas sa armastad mind?
kas ma meeldin sulle?
Kui mul on negatiivsed vastused, siis ei taha seda välja öelda. Aga küsimusele tuleks midagi vastata. Jaatavalt valetaksin, eitavalt ei tahaks vastata.
-
Külaline
Mis mõttes tavaliselt? See, kas tahad mehega suudelda, on ära otsustatud ammu enne, kui ukse ette jõuadki. Pole isegi vaja mingit saatmist, kui suudelda ei taha. Väga lihtne on minna lahkus (kus iganes) lõbusa jutu saatel, tänada kena õhtu eest ja enda tellitud taksosse istuda. Kui mul ikka tõmmet pole, siis mingit suudlust ei tule igal juhul. On räägitud küll halastusseksist - sama arusaamatu, aga nüüd siis on juba ka halastussuudlus käigus...Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 21:06Tavaliselt ju suudeldakse, mängin kaasa. Raske on EI öelda. Teine solvub jne. Mu oma viga jah.
Selleks mulle ei meeldi ka uue seaduse järgi küsimus, et kas võin suudelda, seksida.
Minu poolt oleks nõusolek kui ma ise ütlen, et võib. Mitte ei panda küsimusega surve alla.
-
Külaline
Ma ei taha meest, ma pole naine.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 21:13See, kas tahad mehega suudelda, on ära otsustatud ammu enne, kui ukse ette jõuadki.
-
Külaline
No aga selleks ometi seadust ju muudetaksegi, et oleks lihtsam selliseid asju menetleda ehk siis et oleks konkreetne alus süüdi mõistmiseks. Enam ei sobi udujutt, et mulle tundus, et meeldib. Nüüd on vaja selget jah sõna - mis aga viib selle asja jälle teisele poole kreeni, annab naistele kätte võimaluse sigatseda. Jah, muidugi enamik ei hakka seda tegema, aga piisab ju kui mõnigi hakkab.Guest kirjutas: ↑11 Juun 2026 21:02Ega see ikka nii ei käi, et muudkui süüdistad ja siis pistetakse kohe vangi. Enamasti ei tehta nendele vägistajatele ju mitte kui midagi. Ja valesüüdistused ei lähe ka üldselt läbi.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 20:50Tegelikult see ongi päris keeruline. Ma mõtlen, et kui ma oleksin mees, siis ma ilmselt kirjutaksin naisega mingeid sõnumeid vahepeal, mis näitaksid suhte iseloomu ja kui kutsuks õhtusöögile enda koju, siis ilmselt ka küsiks üsna selgesõnaliselt, et kas jääd, kuni kohvi hommikul voodisse toon?Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 20:37 No lõpetadki ära, aga juba oled ju süüdi ja võid saada karistada.Ühes filmis tegid noored kiirvideo telefoniga voodist, mille siis mõlemad said.
Reaalselt pole ju võimatu olukord, et noormees kutsub mingi aja pärast tüdruku koju, söövad ja joovad ja tüdruk jääb ööseks täie nõsolekuga. Aga hommikul koju minnes vaatab, et jaa, ukse ees kallis auto, maja ka suur, mis oleks kui ütleks, et ma ikka ei soovinud, kui sa jama ei taha, maksa....
Ma ei ütle, et see peaks nii juhtuma, aga kui vaadata, milliseid sigadusi inimesed reaalselt teevad raha pärast....
-
Külaline
Sina oled ilmselgelt väga imelik inimene.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 21:06Tavaliselt ju suudeldakse, mängin kaasa. Raske on EI öelda. Teine solvub jne. Mu oma viga jah.
-
Külaline
Ma vaatasingi naise vaatenurgast, sest su kirjutis viitas naisele. Pole veel kohanud meest, kes "mängiks kaasa."
-
Külaline
See on see meesterahvas, kes siin muudkui halab, et pole iialgi kedagi armastanud, armunud pole olnud, nüüd tuleb välja, et suudelda pole ka kunagi kellegagi tahtnud. Mingi naine ronis ka vägisi koju elama, keda tema pole üldse tahtnud. Aga salamisi unistab ikka mingitest naistest, kes peaks ise tulema ja ta ära krabama.Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 22:51Ma vaatasingi naise vaatenurgast, sest su kirjutis viitas naisele. Pole veel kohanud meest, kes "mängiks kaasa."Üldiselt pole asi nii keeruline, kaasa mängida pole vaja, kehakeelest saab aru, kas teine on huvitatud või mitte.
-
Külaline
-
Külaline
Olen mõned korrad armunud olnud ja suudelda olen tahtnud ka.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2026 06:59See on see meesterahvas, kes siin muudkui halab, et pole iialgi kedagi armastanud, armunud pole olnud, nüüd tuleb välja, et suudelda pole ka kunagi kellegagi tahtnud.
-
Külaline
Lood sellise allkirjade lehe nagu trepikodades koristajate graafikud on. Minuga nõustub seksima: Taavi..kuupäev..allkiri. Pildi võid ka lisada. Edasi: Mari, Tauno jne.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2026 07:26Kuidas seda tõestada hijem, et see selge sõna anti?
-
Külaline
Aga täpselt selline mulje sellest seadusest jääb!
-
Külaline
Ja et alati kiirelt leitav oleks, siis on see kodus seina peal, pastakas nööriga küljes.
-
Külaline
Mul oli kunagi Tartus üürnikuks üks gruusia kutt, see oli rodu naiste nimesid seinale kirjutanud.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2026 12:50Ja et alati kiirelt leitav oleks, siis on see kodus seina peal, pastakas nööriga küljes.
-
Külaline
Imelik, miks mõnele mehele see nõusolekuseadus nii korda läheb, et peab seda igati mõnitama ja naeruvääristama. Normaalse inimese elus ei muutu ju midagi. Sa ei seksi ega käperda naist, kellele see on ebameeldiv. See seadus ei puuduta kuidagi ühtki normaalset inimest mitte kuidagi.
-
Külaline
Miks arvad, et meestele?Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2026 18:28Imelik, miks mõnele mehele see nõusolekuseadus nii korda läheb, et peab seda igati mõnitama ja naeruvääristama.
Miks mitte naistele. Kust sa tead kes kommenteeris?
-
Külaline
Inimesed, kes üksteiselt seksimiseks suulist või kirjalikku nõusolekut peavad küsima ei peaks õigupoolest muidugi omavahel üleüldse kunagi seksima. Millal need seksrobotid juba valmis saavad ja inimkonna piinamine lõpetatakse?
-
Külaline
Iial ei või teada millal kaaslane ära pöörab. Mis sellest kuulsuse ja naist kabistanud koolitüdruku hädaloost on saanud, vajus ära?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: silli ja 2 külalist