Beverly Hills, 90210

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 22:30
Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 21:48
Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 21:25 Praegu näidatakse neid Mehhiko seebikaid mingitel kõrvalkanalitel või päeval, aga lapsepõlvest mäletan, et nö. prime time’il näidati mingit Santa Barbarat ja siis tuli Tahmanägu kohe otsa :lol:
Issand jah, see Santa Barbara. Kõik meie suguvõsa mutikesed vaatasid seda andunult. Vahel kellelegi "valel ajal" külla sattununa juhatati küll viisakalt tuppa ja diivanile istuma, aga siis tuli kuss olla, kuni pererahvas Santa Barbara õhtuse osa ära on vaadanud. 🙂 Olid ikka ajad.
See Santa Barbara hullus oli niivõrd suur, et Eestis oli isegi teemakohane missivõistlus
https://epl.delfi.ee/artikkel/50732041/ ... alice-toom
Oi, issand, mida ma just lugesin!

"Zhürii eesotsas USA saatkonna esimese sekretäri Imre Lippinguga koosnes eranditult meestest. Santa Barbarale väärilist kaunitari aitasid teiste hulgas valida turvameeste juht Urmas Sõõrumaa, Viru hotelli direktor Toomas Niinemäe ja ilukliiniku omanik dr Peep Pree. "Olen veendunud, et naise seksapiilsuse, sarmi ja ilu üle saavad otsustada ainult mehed," põhjendas Park zhürii koosseisu."

Mingi kamp vanamehi otsustab, kes võidab kauneima neiu tiitli. Žüriis polnud mitte ühtegi naist, mis on ikka väga imelik ja ütleme ausalt, Ida-Euroopale omane. Mis pagana kriteeriumite järgi nad seal otsustasid? Ja ilulõikus auhinnaks- mul pole lihtsalt sõnu.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 22:54 Tore on kui midagi rahvast ühendab, kasvõi see Santa Barbara. Nüüd on ainult kraaklemine ja ärapanemine jäänud.
Nonoh, ära nüüd idealiseeri. Küll oli ka nendel aegadel kraaklemist ja ärapanemist piisavalt ja palju siis mingi suvaline seep tegelikult ikka rahvast ühendas, selle sõna sügavamas mõttes. Nostalgiliselt võib ju nii õhata muidugi, oma noorusaeg on ikka tore.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 22:59
Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 22:30
Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 21:48
Issand jah, see Santa Barbara. Kõik meie suguvõsa mutikesed vaatasid seda andunult. Vahel kellelegi "valel ajal" külla sattununa juhatati küll viisakalt tuppa ja diivanile istuma, aga siis tuli kuss olla, kuni pererahvas Santa Barbara õhtuse osa ära on vaadanud. 🙂 Olid ikka ajad.
See Santa Barbara hullus oli niivõrd suur, et Eestis oli isegi teemakohane missivõistlus
https://epl.delfi.ee/artikkel/50732041/ ... alice-toom

Mingi kamp vanamehi otsustab, kes võidab kauneima neiu tiitli. Žüriis polnud mitte ühtegi naist, mis on ikka väga imelik ja ütleme ausalt, Ida-Euroopale omane. Mis pagana kriteeriumite järgi nad seal otsustasid? Ja ilulõikus auhinnaks- mul pole lihtsalt sõnu.
Seal oli ju kirjas et hinnati positiivsust, sära, sarmi, reipust ja mida kõike veel... :). Aga et võitja oma tutvustuses ütles, et ta ei kannata igavaid ja üksluiseid vms inimesi, siis see just eriti positiivset ja missile väärilist suhtumist küll ei näita.
Külaline

Päris ok ju:
Teist aastat toimunud missikonkursil ei hinnatud kaunitaride rinna- ega puusaümbermõõtu, samuti mitte pikkust ega kaalu. "Määravaks osutusid positiivne ellusuhtumine, sarm, reipus, julgus ja sära,"
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 23:23 Päris ok ju:
Teist aastat toimunud missikonkursil ei hinnatud kaunitaride rinna- ega puusaümbermõõtu, samuti mitte pikkust ega kaalu. "Määravaks osutusid positiivne ellusuhtumine, sarm, reipus, julgus ja sära,"
Auhinnaks oli ilulõikus! Mida see meile ütleb? Et hinnatakse pealiskaudsust ja välist pealispinda.
Külaline

Kujutan ette, kuidas võitja aastal 2021 Peep Pree kliinikusse läks, sertifikaat näpus
Külaline

[/quote]

"Zhürii eesotsas USA saatkonna esimese sekretäri Imre Lippinguga koosnes eranditult meestest. Santa Barbarale väärilist kaunitari aitasid teiste hulgas valida turvameeste juht Urmas Sõõrumaa, Viru hotelli direktor Toomas Niinemäe ja ilukliiniku omanik dr Peep Pree. "Olen veendunud, et naise seksapiilsuse, sarmi ja ilu üle saavad otsustada ainult mehed," põhjendas Park zhürii koosseisu."

[/quote]

No mis kamp vanamehi… Sõõrumaa oli ~ 35, täitsa poisike ju 😀
Huvitav, kas tema toonane naine oli vanem kui praegune 🤔
Külaline

Ma isegi vaataks neid Ladina-Ameerika seebikaid, kui sinna kõva häälega peale ei loetaks. Päris palju hispaaniakeelseid sõnu õppis omal ajal ära.
km70
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas km70 »

Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 22:59 Mingi kamp vanamehi otsustab, kes võidab kauneima neiu tiitli. Žüriis polnud mitte ühtegi naist, mis on ikka väga imelik ja ütleme ausalt, Ida-Euroopale omane. Mis pagana kriteeriumite järgi nad seal otsustasid? Ja ilulõikus auhinnaks- mul pole lihtsalt sõnu.
Tol ajastul polnud see mingi Ida-Euroopale omane joon, vaid ülemaailmne tava. Ära võrdle tollaseid üritusi tänaste standarditega.
Külaline

km70 kirjutas: 17 Juul 2024 13:20
Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 22:59 Mingi kamp vanamehi otsustab, kes võidab kauneima neiu tiitli. Žüriis polnud mitte ühtegi naist, mis on ikka väga imelik ja ütleme ausalt, Ida-Euroopale omane. Mis pagana kriteeriumite järgi nad seal otsustasid? Ja ilulõikus auhinnaks- mul pole lihtsalt sõnu.
Tol ajastul polnud see mingi Ida-Euroopale omane joon, vaid ülemaailmne tava. Ära võrdle tollaseid üritusi tänaste standarditega.
Kas ikka oli läänes missivõistlustele omane, et žüriis on ainult mehed? Kahtlen. See on ikka Ida-Euroopa tunnus, kui mehed eeldavad, et naised peaks nende tähelepanu üle kuidagi ekstra tänulikud olema. Et mehed võimaldasid neil ennast ritta seada ja aeroobikariietes poodiumil ringi kõndida. Ja võitjal võimaldati ennast ilukliinikus kohelda.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist