Oi, issand, mida ma just lugesin!Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 22:30See Santa Barbara hullus oli niivõrd suur, et Eestis oli isegi teemakohane missivõistlusKülaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 21:48Issand jah, see Santa Barbara. Kõik meie suguvõsa mutikesed vaatasid seda andunult. Vahel kellelegi "valel ajal" külla sattununa juhatati küll viisakalt tuppa ja diivanile istuma, aga siis tuli kuss olla, kuni pererahvas Santa Barbara õhtuse osa ära on vaadanud.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 21:25 Praegu näidatakse neid Mehhiko seebikaid mingitel kõrvalkanalitel või päeval, aga lapsepõlvest mäletan, et nö. prime time’il näidati mingit Santa Barbarat ja siis tuli Tahmanägu kohe otsa![]()
Olid ikka ajad.
https://epl.delfi.ee/artikkel/50732041/ ... alice-toom
"Zhürii eesotsas USA saatkonna esimese sekretäri Imre Lippinguga koosnes eranditult meestest. Santa Barbarale väärilist kaunitari aitasid teiste hulgas valida turvameeste juht Urmas Sõõrumaa, Viru hotelli direktor Toomas Niinemäe ja ilukliiniku omanik dr Peep Pree. "Olen veendunud, et naise seksapiilsuse, sarmi ja ilu üle saavad otsustada ainult mehed," põhjendas Park zhürii koosseisu."
Mingi kamp vanamehi otsustab, kes võidab kauneima neiu tiitli. Žüriis polnud mitte ühtegi naist, mis on ikka väga imelik ja ütleme ausalt, Ida-Euroopale omane. Mis pagana kriteeriumite järgi nad seal otsustasid? Ja ilulõikus auhinnaks- mul pole lihtsalt sõnu.