Ma ka ei jäta kusagile arvutisse vaid oma arvutisse.
Suhtlus ja nutiseade
-
Külaline
mul on ID kaart niikuinii telefoni kaante vahel, seega pole mingil moel keerulisem kasutada võrreldes Smardiga (mis mul ka on).
Suvalistes arvutites ei kasuta, ainult isiklikus.
Mahaunustamine - on paar korda juhtunud. Telefon on ka paar korda maha ununenud.
Suvalistes arvutites ei kasuta, ainult isiklikus.
Mahaunustamine - on paar korda juhtunud. Telefon on ka paar korda maha ununenud.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2026 13:20Pole elus telefonis panka kasutanud? Miks seda peaks tegema?Guest kirjutas: ↑28 Veebr 2026 12:48Milleks selline oma elu piiramine ja keeruliseks tegemine?Guest kirjutas: ↑27 Veebr 2026 12:56 sellise jama vältimiseks pole mul telefonis netti. kui keegi ninapidi oma seadmes istub, kõnnin minema.
Kuidas sa panka kasutad, kui sul telefonis netti ei ole? Pin-kalkulaatoriga?
-
Külaline
Kuidas saab ülekandega sulas maksta?Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2026 16:48Sellele sula tahtvale juuksurile saadki maksta ülekandega oma pangaäpis. Ei pea selleks sularaha puuga seljas tassima. Me ei ela kiviajal.Nõiamoor kirjutas: ↑28 Veebr 2026 16:45 Lapsel on ikka kuu taskuraha, mitte ei kasuta vanemat igapäevase finantsvahendina, ega ma mingi ATM pole. Juuksur tahab mul nagunii sula ja küünetehnik ja kosmeetikul pole samuti selle vastu midagi. Aga makseterminalid on ju olemas, miks ma pean kuskile logima ja sudima ülekannet, kui on olemas viipemakse kaardiga?
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑02 Mär 2026 12:13Kuhu sul siis teavitused tulevad, ei tulegi? Käid ise vaatamas, mis toimub?
miks peaks neid teavitusi saama, tean ju mis ja millal mulle laekub. Kui täpsemalt huvitab, login panka.
-
Külaline
Mina näiteks ei tea. Ettevõtet sul siis ilmselt ei ole. Kui imelikke makseid maha läheb, pätid on kontol, sa ka ei tea.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2026 12:37
miks peaks neid teavitusi saama, tean ju mis ja millal mulle laekub. Kui täpsemalt huvitab, login panka.
-
Külaline
Sina siis oledki üks selliste seast, kes avastab alles hiljem, et konto on tühjaks tehtud. Teised saavad reageerida pärast esimest imelikku makset.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2026 12:37
-
Külaline
Normaalne inimene ju teab niigi, mis toimub.Guest kirjutas: ↑02 Mär 2026 12:13Kuhu sul siis teavitused tulevad, ei tulegi? Käid ise vaatamas, mis toimub?
-
Külaline
Pole võimalik seda tühjaks teha, ära muretse.Guest kirjutas: ↑02 Mär 2026 14:15Sina siis oledki üks selliste seast, kes avastab alles hiljem, et konto on tühjaks tehtud. Teised saavad reageerida pärast esimest imelikku makset.
-
Külaline
Kuidas? Räägi meile ka. Mina näiteks poleks teadnud, et minu arvelt hakkavad maha minema Bolt maksed, mille teenust pole kasutanud.
-
Külaline
Arusaadav, kui konto ongi pidevalt tühi, siis on tõesti muretu elu.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2026 17:04Pole võimalik seda tühjaks teha, ära muretse.Guest kirjutas: ↑02 Mär 2026 14:15Sina siis oledki üks selliste seast, kes avastab alles hiljem, et konto on tühjaks tehtud. Teised saavad reageerida pärast esimest imelikku makset.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2026 12:37
-
Külaline
Ilusalongis, kus mina käin, on arveldamine sularahas. See tähendab, et kaardimakseid teha ei saa, küll aga saab näiteks võtta välja oma telefoni, minna pangaäppi ja teha sealsamas kohe ülekanne. Ei pea selleks sularaha käima välja võtmas, et juuksuri juurde minna.Guest kirjutas: ↑02 Mär 2026 12:18Kuidas saab ülekandega sulas maksta?Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2026 16:48Sellele sula tahtvale juuksurile saadki maksta ülekandega oma pangaäpis. Ei pea selleks sularaha puuga seljas tassima. Me ei ela kiviajal.Nõiamoor kirjutas: ↑28 Veebr 2026 16:45 Lapsel on ikka kuu taskuraha, mitte ei kasuta vanemat igapäevase finantsvahendina, ega ma mingi ATM pole. Juuksur tahab mul nagunii sula ja küünetehnik ja kosmeetikul pole samuti selle vastu midagi. Aga makseterminalid on ju olemas, miks ma pean kuskile logima ja sudima ülekannet, kui on olemas viipemakse kaardiga?
-
Külaline
Vapustav loogika.Guest kirjutas: ↑02 Mär 2026 20:36Ilusalongis, kus mina käin, on arveldamine sularahas. See tähendab, et kaardimakseid teha ei saa, küll aga saab näiteks võtta välja oma telefoni, minna pangaäppi ja teha sealsamas kohe ülekanne. Ei pea selleks sularaha käima välja võtmas, et juuksuri juurde minna.
-
Külaline
Kindlasti, kindlasti.Guest kirjutas: ↑02 Mär 2026 17:05Kuidas? Räägi meile ka. Mina näiteks poleks teadnud, et minu arvelt hakkavad maha minema Bolt maksed, mille teenust pole kasutanud.
-
Külaline
See on ju ülekanne, mitte sularaha! Kes see loll, kes hiilib maksudest kõrvale, laseb oma kontole kanda?Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2026 20:36Ilusalongis, kus mina käin, on arveldamine sularahas. See tähendab, et kaardimakseid teha ei saa, küll aga saab näiteks võtta välja oma telefoni, minna pangaäppi ja teha sealsamas kohe ülekanne. Ei pea selleks sularaha käima välja võtmas, et juuksuri juurde minna.
-
Külaline
Mis kindlasti, kindlasti? Oled kuu pealt kukkunud, et sinu arust ei saa nii juhtuda? Jah, nii oli, mina ise olin samal ajal oma auto roolis, kui hakkasid tulema 25 eurosed maksed.
-
Külaline
Okei. Ja ma arvasin, et ma ole lollKülaline kirjutas: ↑02 Mär 2026 20:36Ilusalongis, kus mina käin, on arveldamine sularahas. See tähendab, et kaardimakseid teha ei saa, küll aga saab näiteks võtta välja oma telefoni, minna pangaäppi ja teha sealsamas kohe ülekanne. Ei pea selleks sularaha käima välja võtmas, et juuksuri juurde minna.
-
Külaline
Sa oled vist tõesti natukene loll, sest mina saan küll aru, mida too kommenteerija kirjutab. Et juuksuril kaarditerminali ei ole ja tasumine käib sularahas. Aga, kui sularaha ei ole, siis saab telefonis ülekande teha.Guest kirjutas: ↑02 Mär 2026 23:09Okei. Ja ma arvasin, et ma ole lollKülaline kirjutas: ↑02 Mär 2026 20:36Ilusalongis, kus mina käin, on arveldamine sularahas. See tähendab, et kaardimakseid teha ei saa, küll aga saab näiteks võtta välja oma telefoni, minna pangaäppi ja teha sealsamas kohe ülekanne. Ei pea selleks sularaha käima välja võtmas, et juuksuri juurde minna.et see on siis sibu arvates areldamine sularahas?
Mis selles jutus nii keerulist on? Loomulikult ei tee ta ülekannet sularahas.
Mina isiklikult olen kasutanud juuksuri juures "Küsi raha" funktsiooni.
-
Külaline
https://elu24.postimees.ee/7628984/see- ... rjategijad
-
Külaline
Miks ta siis ütleb, et juuksuri juures on arveldamine sularahas? Need on ju erinevad asjad.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2026 23:23Sa oled vist tõesti natukene loll, sest mina saan küll aru, mida too kommenteerija kirjutab. Et juuksuril kaarditerminali ei ole ja tasumine käib sularahas. Aga, kui sularaha ei ole, siis saab telefonis ülekande teha.Guest kirjutas: ↑02 Mär 2026 23:09Okei. Ja ma arvasin, et ma ole lollKülaline kirjutas: ↑02 Mär 2026 20:36
Ilusalongis, kus mina käin, on arveldamine sularahas. See tähendab, et kaardimakseid teha ei saa, küll aga saab näiteks võtta välja oma telefoni, minna pangaäppi ja teha sealsamas kohe ülekanne. Ei pea selleks sularaha käima välja võtmas, et juuksuri juurde minna.et see on siis sibu arvates areldamine sularahas?
Mis selles jutus nii keerulist on? Loomulikult ei tee ta ülekannet sularahas.
Mina isiklikult olen kasutanud juuksuri juures "Küsi raha" funktsiooni.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kägu369 ja 5 külalist