See õudne D korv

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Minu tütar sai haigekassa kulul selle opertasiooni, peamine põhjus oligi seljavalud. Seda hakatuseks perearstile kurdagi, ilmselt ta oskab edasi aidata.
Külaline

Ühes dokis räägiti, et paljud naised ei oska endale õiget rinnahoidjat valida. Suure rinnaga peaks olema selline natuke laiemate õlapaeltega, hästi õmmeldud ja toetav, mis hoiab rinna õiges kohas, püsib õigel kõrgusel ega lase nn alla rippu.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Veebr 2026 14:48 Ühes dokis räägiti, et paljud naised ei oska endale õiget rinnahoidjat valida. Suure rinnaga peaks olema selline natuke laiemate õlapaeltega, hästi õmmeldud ja toetav, mis hoiab rinna õiges kohas, püsib õigel kõrgusel ega lase nn alla rippu.
Täpselt nii.

D korv on tegelikult üsna väike. Mul on DD ja ei midagi hiiglaslikku. Sageli kannavad naised rinnahoidjaid, mis on korvist liiga väiksed ja ümbermõõdult liiga suured.

Pange oma mõõdud siia kalkulaatorisse ja vaadake, mis tegelik rinnahoidjasuurus tuleb: https://www.abrathatfits.org/calculator.php
Külaline

Guest kirjutas: 18 Veebr 2026 12:19 Minu tütar sai haigekassa kulul selle opertasiooni, peamine põhjus oligi seljavalud. Seda hakatuseks perearstile kurdagi, ilmselt ta oskab edasi aidata.
Mina neid haigekassa kulul operatsioone väga ei sooviks, tehakse koledasti. Kui tõesti probleemiks ainult seljavalud, siis küll, aga kui tahaks ka esteetiliselt head tulemust, siis ma kaaluks seda operatsiooni, eriti veel haigekassa raha eest.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 7 külalist