Tüüüütu!

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Tüüüütu!

Postitus Postitas Külaline »

Jälle pean süüa tegema hakkama :twisted:
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Veebr 2026 17:33 Jälle pean süüa tegema hakkama :twisted:
Sa pole ainuke. Meid on mitu. Keeda pelmeene. Kerge ja maitsevad enamasti nii mehele kui lastele.
Külaline

Ei saa, ma pean mitu päeva tagasi ostetud hakkliha millekski ära tegema.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Veebr 2026 17:33 Jälle pean süüa tegema hakkama :twisted:
Kes käsib? Ei pea, telli!
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Veebr 2026 17:56 Ei saa, ma pean mitu päeva tagasi ostetud hakkliha millekski ära tegema.
Ma just tegin eile bolognese-laadset kastet rohke lihaga. Kuna mul oli ainult üks pooltohletanud ja rohelisi võrseid ajav sibul ning poodi minna ei viitsinud, praadisin liha, eemaldasin liigse rasva, siis lisasin hakitud sibula, purustatud küüslauku, pipart ja hautasin paar minutit, siis puljong - küll kuubikust tehtud ja törts külmkapis leidunud Barilla pastakastet. Lisasin veel hakitud tomati konservi. Jube hea tuli. Otsas juba.
Külaline

Jah, on küll tüütu. Mul on nii kahju, et mul pole üldse huvi ega kirge kokkamise suhtes. Mõnel ju on. Seda võiks ju lausa hobiks pidada.
Külaline

Ostsin mõni päev tagasi Prismast 2 suurt pirni, hakkasin täna ühte sööma, see on kõva kui kivi. Mida sellisega teha peale prügisse saatmise?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Veebr 2026 20:39 Ostsin mõni päev tagasi Prismast 2 suurt pirni, hakkasin täna ühte sööma, see on kõva kui kivi. Mida sellisega teha peale prügisse saatmise?
Riivi plögaks, küll alla läheb.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Veebr 2026 20:39 Ostsin mõni päev tagasi Prismast 2 suurt pirni, hakkasin täna ühte sööma, see on kõva kui kivi. Mida sellisega teha peale prügisse saatmise?
Lase mõned päevad seista. Läheb pehmemaks.
Külaline

Poodides on pooled puuviljad toored, neil tuleb lasta seista, et saaks süüa. Eriti käivad mulle närvidele kiivid. Minu lemmikud, aga poest ostes on nad tihtipeale nagu kartulid. Ootad siis mitu nädalat, enne kui normaalseks lähevad. Osa läheb enne kopitama, kui süüa saab.
Külaline

Enam ei saa korralikke avokaadosid isegi Lidlist.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Veebr 2026 13:31
Guest kirjutas: 14 Veebr 2026 20:39 Ostsin mõni päev tagasi Prismast 2 suurt pirni, hakkasin täna ühte sööma, see on kõva kui kivi. Mida sellisega teha peale prügisse saatmise?
Lase mõned päevad seista. Läheb pehmemaks.
Elu sees pole arvanud, et siis pirni sellepärast prügisse viskama peaks, kui vili on veel toores :o Muidugi tuleb seista lasta - järelvalmida.

Eks parem ole, kui kõike müüdaks täpselt õiges küpsuses, aga pole midagi teha - linnastumise ja suurkaubanduse "võlud". Ei saa alati täpselt õiges küpsusastmes puuvilja.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Mulle üldiselt meeldib kokata, aga kui parasjagu selleks ikka tuju pole, siis ei kokka kahh! Tellin koju või ostan poest midagi. Eile tassisin Stockmannist terve hulga salateid -Ceasar kanaga, rebitud lihaga kartulisalat ja kartulisalat porru ja kapparitega koju. Kuna vett ei saanud kasutada selle varaiikahtluse pärast köögis, siis sõimegi külmlauda, marineeritud liha tegin juba reedel valmis.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Karlsson, Krissse, libakägu ja 10 külalist