Kassisõbrad
-
Külaline
No sa räägi seda supernaljakat lugu oma kassist, kuidas ta kilekotis bussiga arsti juurde viisid.
-
Külaline
Minu oma suri ära 30. juulil. Oli 20 aastat ja 3 kuud vana. Peaaegu pool minu elust...
-
Külaline
Mul tubased kassid.
Kui viimane laps oli veel vankrikookoni osas, kus lamavad, siis ühel päeval, kui oli jube kiire bussile, avastasin, et üks kass oli vankrisse katte alla pugenud. Poolel teel bussipeatusesse pistis kass oma uniste silmadega pea sealt katte vahelt välja
Bussist jäin maha ja arstile ka. Õnneks kass sai turvaliselt koju viidud ja plehku ei pannud.
Nüüd kontrollin alati enne õue minekut ka varnkri all oleva korvi üle, sest teine kass armastab seal magada.
Korduvalt on nad ka väukeses korteris nii kadunud, et üles ei leia. Mõbe tunni pärast ujuvad siis kusagilt unisena välja. Kus nad peidus magavad, ma ei teagi
Kui viimane laps oli veel vankrikookoni osas, kus lamavad, siis ühel päeval, kui oli jube kiire bussile, avastasin, et üks kass oli vankrisse katte alla pugenud. Poolel teel bussipeatusesse pistis kass oma uniste silmadega pea sealt katte vahelt välja
Bussist jäin maha ja arstile ka. Õnneks kass sai turvaliselt koju viidud ja plehku ei pannud.
Nüüd kontrollin alati enne õue minekut ka varnkri all oleva korvi üle, sest teine kass armastab seal magada.
Korduvalt on nad ka väukeses korteris nii kadunud, et üles ei leia. Mõbe tunni pärast ujuvad siis kusagilt unisena välja. Kus nad peidus magavad, ma ei teagi
Vanatüdruku kass saab pojad. Naine on väga närviline ja korrutab veterinaarile: "Kuidas see küll juhtuda sai??? Ma ei lasknud ju Miisut üldse välja!!!” "Aga see seal?" küsib arst ja näitab tugitoolis lamava kõutsi poole. "Mis te nüüd!?! See on ju Miisu vend!!!”
-
Külaline
Õde-venda eksole.Tolmukübe kirjutas: ↑20 Aug 2025 15:23 Vanatüdruku kass saab pojad. Naine on väga närviline ja korrutab veterinaarile: "Kuidas see küll juhtuda sai??? Ma ei lasknud ju Miisut üldse välja!!!” "Aga see seal?" küsib arst ja näitab tugitoolis lamava kõutsi poole. "Mis te nüüd!?! See on ju Miisu vend!!!”
Heh, mul kaks venda samast pesakonnast ja nad ronisid ka üksteisele selga enne munade maha võtmist
Tung on neil suur jah. Naabril oli isane, kastreerimata, lasti välja, käis hoovi peal hulkuritega kiskumas. Aga hulkur on ju tugevam kui see tugitoolis lamanud kõuts, tõmbab veel silma peast välja. Naabrinaine lasi ära opereerida ja peale seda oli vaikus majas - kui ennem toakass kohe tahtis õue, siis nüüd on igasuguse huvi ära kaotanud. Ainult sööb ja magab. Tähendab tal oligi vaja siis sinna õue kiskuma minna? Looduses ju on, et kes on tugevam, see saab mammi.
-
Külaline
Minu isased tahavad ka peale kastreerimist õue. Üks on leplikum aga teine see eest üritab iga hinna eest põgeneda ja kraabib uksi ja aknaid. Lisaks väga häälekas. Vahel mõtlen, et äkki tal ikka jooksuaeg, mis seda tekitab. Sest mjäub küll sedamoodi. Aga teisele selga ei roni enam õnneks.Tolmukübe kirjutas: ↑21 Aug 2025 08:31 Tung on neil suur jah. Naabril oli isane, kastreerimata, lasti välja, käis hoovi peal hulkuritega kiskumas. Aga hulkur on ju tugevam kui see tugitoolis lamanud kõuts, tõmbab veel silma peast välja. Naabrinaine lasi ära opereerida ja peale seda oli vaikus majas - kui ennem toakass kohe tahtis õue, siis nüüd on igasuguse huvi ära kaotanud. Ainult sööb ja magab. Tähendab tal oligi vaja siis sinna õue kiskuma minna? Looduses ju on, et kes on tugevam, see saab mammi.
Sirtsutamise(õnneks tihti ei teinud) lõpetasid küll ära peale kastreerimist.
-
Külaline
Issand, kui naljakas.Tolmukübe kirjutas: ↑20 Aug 2025 15:23 Vanatüdruku kass saab pojad. Naine on väga närviline ja korrutab veterinaarile: "Kuidas see küll juhtuda sai??? Ma ei lasknud ju Miisut üldse välja!!!” "Aga see seal?" küsib arst ja näitab tugitoolis lamava kõutsi poole. "Mis te nüüd!?! See on ju Miisu vend!!!”
-
Külaline
Mul on kahe aastane laps hoopis selline. Terve diivan on vaba aga ta ikka ujub kõige väiksemasse osasse minu kõrvale.
Kassid üldiselt mul voodis ei maga. Aga diivanil küll laiutavad.
Ja Jumal lõi kassi
Loomise esimesel päeval lõi Jumal kassi
Teisel päeval lõi Jumal inimese kassi teenima.
Kolmandal päeval lõi Jumal tuunikala, hiired ja kõik maa loomad kassile potentsiaalseks toiduks.
Neliandal päeval lõi Jumal ausa töö, et inimene saaks kassi hüvanguks töötada.
Viiendal päeval lõi Jumal lõngakera, nööri otsas oleva sulgedeasjakese ia palderjani, et kass võiks olla või mitte olla lõbustatud.
Kuuendal päeval lõi Jumal veterinaaria, et hoida kassi tervena ia inimene pankrotis.
Seitsmendal päeval püüdis Jumal puhata, aga kass äratas ta kell 5.00 hommikul üles.
Loomise esimesel päeval lõi Jumal kassi
Teisel päeval lõi Jumal inimese kassi teenima.
Kolmandal päeval lõi Jumal tuunikala, hiired ja kõik maa loomad kassile potentsiaalseks toiduks.
Neliandal päeval lõi Jumal ausa töö, et inimene saaks kassi hüvanguks töötada.
Viiendal päeval lõi Jumal lõngakera, nööri otsas oleva sulgedeasjakese ia palderjani, et kass võiks olla või mitte olla lõbustatud.
Kuuendal päeval lõi Jumal veterinaaria, et hoida kassi tervena ia inimene pankrotis.
Seitsmendal päeval püüdis Jumal puhata, aga kass äratas ta kell 5.00 hommikul üles.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Adierol, Google [Bot], roosaroos ja 14 külalist