Äkki kellegil on ära anda oma ühe kuu palk. Äkki keegi ei kasuta
-
Külaline
Äkki kellegil on ära anda oma ühe kuu palk. Äkki keegi ei kasuta
Konto saan anda privas. Äkki on kellegil üle. Ma ei tea, iial ei tea.
-
Külaline
Ära ei anna, aga vahetada võin küll.
Palju see "ühe kuu palk" siis olema peaks kahh? Miinimum, keskmine, mõne maakonna keskmine?
-
Külaline
Vahetan kaks miinimumpalka ühe ministripalga vastu.
-
Külaline
Mitte kellegil vaid kellelgi. Sa ei ütle ju koeragil või kassigil.Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2026 17:19 Äkki on kellegil üle.
-
Külaline
Aga kellegil saab hästi öelda ja mina nii ütlengi.Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2026 22:48Mitte kellegil vaid kellelgi. Sa ei ütle ju koeragil või kassigil.
Nii ka kellegiga kõlab hästi.
Aga sõna ütelda on paha ütelda. Öelda kõlab paremini.
-
Külaline
Mis sa sellega peale hakkad?Guest kirjutas: ↑10 Veebr 2026 17:19 Konto saan anda privas. Äkki on kellegil üle. Ma ei tea, iial ei tea.
-
Külaline
-
Külaline
Siis on selge, et kellegi teise kuupalka vajad, kui ise nii harimatu oled. Läheksid ehk õppima või midagi?Külaline kirjutas: ↑11 Veebr 2026 08:04Aga kellegil saab hästi öelda ja mina nii ütlengi.
Nii ka kellegiga kõlab hästi.
Aga sõna ütelda on paha ütelda. Öelda kõlab paremini
-
Külaline
Redditis juba oli täpselt sama postitus, siit tahad ka?
-
Külaline
Normaalne ongi ju mitmes kanalis kuulutada.Külaline kirjutas: ↑11 Veebr 2026 15:04Redditis juba oli täpselt sama postitus, siit tahad ka?
-
Külaline
Ei saa, gi on ALATI LÕPUS ehk siis koeralgi, koeralegi, lapselgi, lapselegi, kahelgi, kellelgi, kellegagi, kassigagi jne.
Pole vahet, kuidas sulle meeldiks ütelda, õige eesti keel on selline ja iga haritud inimene räägib õigesti ( mitte õieti, nagu ka sageli ekslikult öeldakse).
-
Külaline
Noo kuis siis mudu.Külaline kirjutas: ↑11 Veebr 2026 15:04Redditis juba oli täpselt sama postitus, siit tahad ka?
Kellegil on rööpvorm ja käänamisel on rööpvormid lubatud, nii et haritud inimene võib rööpvormi ka kasutada. Rööpvorm on sulgudes.Külaline kirjutas: ↑11 Veebr 2026 16:17Ei saa, gi on ALATI LÕPUS ehk siis koeralgi, koeralegi, lapselgi, lapselegi, kahelgi, kellelgi, kellegagi, kassigagi jne.
Pole vahet, kuidas sulle meeldiks ütelda, õige eesti keel on selline ja iga haritud inimene räägib õigesti ( mitte õieti, nagu ka sageli ekslikult öeldakse).
kellestki
( ~ kellegist )
alaleütlev
kellele? millele?
kellelegi
( ~ kellegile )
alalütlev
kellel? millel?
kellelgi
( ~ kellegil )
https://sonaveeb.ee/search/unif/dlall/dsall/keegi/1/est
Inimene küsib raha ja teie hakkate oma rööpvormidega vehkima? Kolis teemas püsimist muidu ei õpetatud? 
-
Külaline
Sääl aint rikkad it kutid, ei saand neilt miskit.Külaline kirjutas: ↑11 Veebr 2026 15:04Redditis juba oli täpselt sama postitus, siit tahad ka?
-
Külaline
Vale. Sest sa küsid nt: Kas koeral on? Kas kellegil on? (Mitte: Kas keegil on?)
-
Külaline
Nalja memmed, müüge need koerad ja kassid ära ja visake papp mulle.
-
Külaline
Naljamemmed kirjutatakse kokku.Guest kirjutas: ↑12 Veebr 2026 00:28 Nalja memmed, müüge need koerad ja kassid ära ja visake papp mulle.
-
Külaline
Siis mitte, kui memmed on Naljast.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: dimple ja 11 külalist