Ostud internetist

vana hea klassika
Vasta
Tolmukübe
Kontakt:

Ostud internetist

Postitus Postitas Tolmukübe »

Kuidas on, olete petta ka saanud? Raha lännu, kaupa ei kuskil? Mul oleks vaja teha ost, kaup on notinos ja makeup'is, ei tea, kas on ikka soliidsed kaubamajad? Kas sealt võib osta, on teil kogemusi?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Vau, et siis ikka lähed kohtama?

Notino peaks küll õige koht olema. Seda teist ei ole kuulnud ega oska midagi arvata.
Külaline

Õnneks ei ole petta saanud, aga ma teen vähegi kahtlastele poodidele alati taustakontrolli ka. Notino on kindlasti usaldusväärne koht, olen sealt mitu korda tellinud.
Külaline

Notino on väga ok, tellin sealt paar korda kuus. Netikaubamajadest ei ole kunagi petta saanud. Täna käisime linnas mehele prilliraame otsimas, ainsad sobivad olid Tom Fordid ja maksid 500 eurot. Ütlesin, et ära osta, anna mulle kood, googeldasin poes ja koju tulles tellisin need talle Londonist 209 euro eest. Enne tegin poele läbi Chatgbt taustauuringu. Tellin kõik ainult netipoodidest.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Veebr 2026 19:05 Notino on väga ok, tellin sealt paar korda kuus. Netikaubamajadest ei ole kunagi petta saanud. Täna käisime linnas mehele prilliraame otsimas, ainsad sobivad olid Tom Fordid ja maksid 500 eurot. Ütlesin, et ära osta, anna mulle kood, googeldasin poes ja koju tulles tellisin need talle Londonist 209 euro eest. Enne tegin poele läbi Chatgbt taustauuringu. Tellin kõik ainult netipoodidest.
Mina tellin ka kõik netist, otsin odavaima hinna. Nii hoiab kokku sadu ja sadu eurosid. Siin poodides müüdav on ulmehinnaga, ei tea, kes on nii rikas, et siit midagi osta. Külmkapi ostsin hiljuti Leedust, hoidsin Euronicsi hinnaga võrreldes 500 eurot kokku. See pole mingi peenraha.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Veebr 2026 19:05 Notino on väga ok, tellin sealt paar korda kuus. Netikaubamajadest ei ole kunagi petta saanud. Täna käisime linnas mehele prilliraame otsimas, ainsad sobivad olid Tom Fordid ja maksid 500 eurot. Ütlesin, et ära osta, anna mulle kood, googeldasin poes ja koju tulles tellisin need talle Londonist 209 euro eest. Enne tegin poele läbi Chatgbt taustauuringu. Tellin kõik ainult netipoodidest.
Mis asi on Chatgbt?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2026 20:55Mis asi on Chatgbt?
See on ChatGPT ülisalajane versioon, millele vaid väga vähestel on juurdepääs.
Külaline

Ma ostan Notinost tihti, ok koht ja pakk tuleb kiirelt.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Lumi, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 5 külalist