Üks "terapeut" jälle rivist langenud

vana hea klassika
Külaline

Üks "terapeut" jälle rivist langenud

Postitus Postitas Külaline »

AVAMEELNE INTERVJUU | „Andsin oma elu Jumala kätte“ – Laura Valk alustas nullist ning hakkas kristlaseks :lol:
https://www.ohtuleht.ee/melu/1150132/av ... ristlaseks
Külaline

kui juba: Tõsi, ma olen saanud Püha Vaimu poolt puudutatud ..
millest siis enam rääkida.
Külaline

mina tundsin, et ühe sellise massaažisessiooni ajal, kus kasutati viirukeid ja loitsusid, tuli midagi minu sisse. Sealt alates hakkas eraelulises plaanis kõik minema allamäge. Mu suhted lähedastega muutusid põrguks. Ma olin justkui neetud.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2026 12:30 AVAMEELNE INTERVJUU | „Andsin oma elu Jumala kätte“ – Laura Valk alustas nullist ning hakkas kristlaseks :lol:
Ega siin väga midagi imestada polegi. Sellised, intensiivset elu elanud inimesed pöörduvadki tihti usklikuks. Mul on tema üle hea meel, et ta sellest tobedast suunamudimise rattast välja sai. Kogu see influencer-värk ja temaatika, millega ta tegeles oli nii imelik, et usku pööramine tundub loogilise sammuna. Samas on tegu väga aruka ja haritud inimesega. Siit saab minu meelest ainult paremaks minna.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2026 12:44 mina tundsin, et ühe sellise massaažisessiooni ajal, kus kasutati viirukeid ja loitsusid, tuli midagi minu sisse. Sealt alates hakkas eraelulises plaanis kõik minema allamäge. Mu suhted lähedastega muutusid põrguks. Ma olin justkui neetud.
Kas see on sinu isiklik kogemus või tsitaat artiklist?
Külaline

Miks mind uhhuuks pead
Külaline

Guest kirjutas: 04 Veebr 2026 13:27
Külaline kirjutas: 04 Veebr 2026 12:44 mina tundsin, et ühe sellise massaažisessiooni ajal, kus kasutati viirukeid ja loitsusid, tuli midagi minu sisse. Sealt alates hakkas eraelulises plaanis kõik minema allamäge. Mu suhted lähedastega muutusid põrguks. Ma olin justkui neetud.
Artiklist
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2026 13:56
Guest kirjutas: 04 Veebr 2026 13:27
Artiklist
Siis oleks võinud selle ka vastavalt ( jutumärgid ) ära märkida.
Külaline

Oma mõtlemisvõime ei teeks ka paha
Külaline

Mis sellest teisest, mingi Tene või, saanud on? See kes telekassegi pikalt esinema pääses.
Külaline

Kunagi lugesin, et kastetilkade neiuga on pahasti.
Külaline

Kes see kastetilkade neiu on?
Külaline

See pole inimesel enda valik. Keda valitakse, keda mitte. Jõu ja tahtmisega ise ei saa hakata. Usk on and ülalt. See ju vana uudis juba.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2026 15:06 See pole inimesel enda valik. Keda valitakse, keda mitte. Jõu ja tahtmisega ise ei saa hakata. Usk on and ülalt. See ju vana uudis juba.
Mida sa selle all mõtled? Et inimene ise ei saa valida, kas hakkab usklikuks või mitte?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2026 15:06See pole inimesel enda valik. Keda valitakse, keda mitte. Jõu ja tahtmisega ise ei saa hakata. Usk on and ülalt. See ju vana uudis juba.
Et kukub nagu karistus kaela?
Külaline

Guest kirjutas: 04 Veebr 2026 15:55
Külaline kirjutas: 04 Veebr 2026 15:06See pole inimesel enda valik. Keda valitakse, keda mitte. Jõu ja tahtmisega ise ei saa hakata. Usk on and ülalt. See ju vana uudis juba.
Et kukub nagu karistus kaela?

Kukub kaela? Karistus? Pigem on see pääsemine, uks maisest kõrgema tarkuseni, annete avaldumine, nägijaks saamine ehk kõik siin maailmas paljastub oma tõelises pales.
Külaline

Miks siis usklikud alati nii kurvad ja vaevatud on?
Külaline

Guest kirjutas: 04 Veebr 2026 16:29 Miks siis usklikud alati nii kurvad ja vaevatud on?

Sa räägid religioonist.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2026 12:30 AVAMEELNE INTERVJUU | „Andsin oma elu Jumala kätte“ – Laura Valk alustas nullist ning hakkas kristlaseks :lol:
Huvitav oleks teada, mis ta seal veel räägib? Mul pole kahjuks ÕL paketti.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Veebr 2026 14:44 Mis sellest teisest, mingi Tene või, saanud on? See kes telekassegi pikalt esinema pääses.
Lugesin FB-st mingit postitust, kus ta vabandas, et on narkootiliste ainete mõjul rumalaid asju teinud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot] ja 4 külalist